Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Makeup Artists – Συμβουλές για νέους (και όχι μόνο)!

Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το επάγγελμα του makeup artist ήταν η δουλειά των ονείρων σου! Όπως και των δικών μου! Αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη, δημιουργείς, ζωγραφίζεις, πειραματίζεσαι, παίζεις, χαρίζεις χαμόγελα σε πρόσωπα ανθρώπων.

Ωστόσο, όπως σε κάθε αντικείμενο, χρειάζεται σκληρή δουλειά για να φτάσεις να γίνεις ένας άριστος και επιτυχημένος επαγγελματίας. Ποιες είναι όμως οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις ώστε να διασφαλίσεις το να φτάσεις το στόχο σου;

Λήψη σωστής εκπαίδευσης

Σαφώς, μπορείς να είσαι ένα άτομο ταλαντούχο και ένα πινέλο στα χέρια σου να είναι θαυματουργό!
Παρ ‘ότι το ταλέντο είναι μεγάλο προσόν, για να αποκτήσεις πραγματική εξειδίκευση είναι πολύ σημαντική η σωστή εκπαίδευση. Όπως επίσης και το να είναι συνεχής! Φυσικά, θα πρέπει να φροντίσεις να βάλεις πολύ καλές βάσεις εξ αρχής. Και βέβαια, στην πορεία της ζωής σου να συνεχίζεις πάντοτε να ενημερώνεσαι για το τί καινούργιο υπάρχει. Για νέες τεχνικές και τάσεις και για νέους καλλιτέχνες Makeup Artists.
Ποτέ μην σταματάς να μαθαίνεις!


Εξάσκηση!

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως λέγανε οι παλιοί και είχαν απόλυτο δίκιο! Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ! Και είναι σίγουρο πως όσο περισσότερο εξασκηθείς πάνω σε μία τεχνική, τόσο μεγαλύτερη ακρίβεια αποκτάς στην πρακτική εφαρμογή της!

Makeup Artists


Έρευνα!

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τους καλλιτέχνες Makeup Artists που έχουν υπάρξει πριν από εσένα και έχουν μεγαλουργήσει στο χώρο. Βρες ανθρώπους που σε εμπνέουν, μελέτησε τη δουλειά τους! Κατανόησε σε βάθος τί είναι αυτό που σου αρέσει και βρες το δικό σου προσωπικό στυλ.


Δικτύωση στα Social Media!

Την σημερινή εποχή με την τεχνολογία που έχουμε στην διάθεση μας είναι σημαντικό να εξοικειωθείς! Η προβολή της δουλειάς μας είναι πιο εύκολη από ποτέ. Έχουν χτιστεί μεγάλες καριέρες μέσα από σελίδες στο Instagram ή από κανάλια στο Youtube. Όσο περισσότερο προβάλλεις τις δημιουργίες σου, τόσο περισσότερο εκτίθεσαι προς τα έξω. Έτσι, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις γνωστό το όνομα σου σαν makeup artist


Ανέλαβε όλες τις δουλειές που μπορείς και δίνε πάντα τον καλύτερο σου εαυτό!

Καμία δουλειά δεν είναι «πολύ μικρή», καμία δουλειά δεν είναι ασήμαντη. Ακόμα και αν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, μην προσπερνάς πρότζεκτ που έρχονται στο δρόμο σου. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις και ποτέ δεν ξέρεις τι πόρτες θα ανοίξεις. Να δίνεις πάντα το καλύτερο σου εαυτό, να είσαι συνεπής, ευγενικός, καλοντυμένος και με άρτιο μακιγιάζ. Να μεταχειρίζεσαι τον κάθε ένα άνθρωπο που συνεργάζεσαι όπως θα ήθελες να μεταχειρίζονται εσένα. Οι καλές εντυπώσεις είναι η καλύτερη διαφήμιση!

Makeup Artists


Και το τελευταίο αλλά το πιο βασικό.. Πίστευε στον εαυτό σου!

Πολλές φορές κάνουμε το λάθος να αμφισβητούμε τις δυνατότητες μας, ειδικά όταν είμαστε καινούργιοι σε ένα αντικείμενο. Μην σε υποτιμήσεις λοιπόν! Κράτα στο μυαλό σου αυτό που σε έκανε να αγαπήσεις το μακιγιάζ εξαρχής! Μην απογοητεύεσαι αν ίσως δεν έχεις αποδώσει ένα look ακριβώς όπως το φανταζόσουν. Φρόντιζε να αποκτάς συνεχώς νέες γνώσεις! Συνέχισε να εξελίσσεσαι ώστε να θέσεις γερά θεμέλια για τον μαγικό κόσμο που ανοίγεται μπροστά σου. Ένα κόσμο γεμάτο χρυσόσκονη, φαντασία και χρώμα!

Με εκτίμηση,
Μυρτώ Παρετζόγλου
myrto_departez

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Έλλειψη ύπνου; Μυστικά για να την κρύψεις!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την έλλειψη ύπνου. Υπάρχουν όμως, ευτυχώς, τρόποι να την κρύψεις από το πρόσωπο σου! Αν λοιπόν απόψε δεν κοιμηθείς πολύ, μη σε αγχώνεις τίποτα! Σου έχω όλα τα μυστικά στο νέο μου άρθρο!

Βλεφαρίδες! Μεγάλωσε τις με φυσικό τρόπο.

Οι έντονες και μακριές βλεφαρίδες είναι, σαφώς, ένα στοιχείο που προσδίδει σαγήνη και δύναμη στο βλέμμα. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν γεννηθεί με πλούσιες βλεφαρίδες. Για εμάς τους υπόλοιπους, όμως, υπάρχουν μυστικά για να τις αποκτήσουμε! Διάβασέ τα όλα στο νέο μου άρθρο!

Ντεμακιγιάζ: 7 tips για να το κάνεις τέλεια!

Το μακιγιάζ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτιάξεις τη διάθεση σου! Nα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να αναδείξεις τον καλύτερο...

5 λόγοι να γίνεις make-up artist

Να σου μιλήσω για εμένα προσωπικά...Από μικρή μου άρεσε πολύ να δημιουργώ και να αφήνω την φαντασία μου ελεύθερη. Είμαι άνθρωπος που αποζητώ διαρκή...

Τα top 10 beauty trends του 2022

Ναι, μπορεί ακόμη το ημερολόγιο σου να γράφει 2021 και αυτό το άρθρο να γράφετε στα μέσα του έτους.. Θεωρώ όμως, πως μπορούμε να...