Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

theCURLY- Τα πάντα για τα σγουρά μαλλιά

“theCURLY” – Τα πάντα για τα σγουρά μαλλιά!

Δικαίωμα στο στυλ έχουν όλοι. Τα μαλλιά μας είναι το αξεσουάρ που σε κάθε γυναίκα είναι μοναδικά, ξεχωριστά και αυτό είναι το ωραίο!

Αυτό κάνει την δουλειά μας πιο δύσκολη. Φυσικά οι γνώσεις ποτέ δεν είναι αρκετές. Πάντα έχουμε κάτι νέο να μάθουμε. Με άλλα λόγια κάθε κεφάλι έχει κάτι καινούργιο να μας διδάξει. Ειδικά ένα κεφάλι με σγουρά μαλλιά.

Μπορείς να διαβάσεις και το άρθρο μου «Επιστροφή στις μπούκλες!», μια αναδρομή στις τεχνικές για σγουρά μαλλιά του παρελθόντος και στο σχεδιασμό των τεχνικών του σήμερα.

Σγουρά μαλλιά
Πηγή: www.hairstylesweekly.com

Στην Ελλάδα, κατά βάση τα σγουρά μαλλιά είναι πολύ συνηθισμένα. Φυσικά δεν πλησιάζουμε τον τύπο των αφρικανικών χωρών όμως η ποιότητα που συναντάμε στην Ελλάδα είναι συνήθως: Χοντρή τρίχα, πολλά μαλλιά, με σκούρες βάσεις, φριζάρισμα και φυσικές μπούκλες.

Παρατηρούμε ότι οι Ελληνίδες είναι καλοχτενισμένες γυναίκες και αυτό γιατί επιλέγουν το κομμωτήριο για το χτένισμά τους.
Απόδειξη, ότι οι Έλληνες κομμωτές ξέρουμε να χτενίζουμε.
Κάποτε μας δίδασκε ο μεγάλος Γάλλος κομμωτής Laurent Decreton.
Στο Workshop μας παρατηρούσε να δουλεύουμε και έλεγε: «Όταν βλέπω Έλληνες να χτενίζουν, νιώθω ότι έχω να μάθω πολλά ακόμα.»

Πηγή: www.hairmotive.com

Γίνε expert των σγουρών μαλλιών. Μπορείς!

Και έτσι καταλήγω στο εξής: Τα σγουρά, σπαστά, φριζέ μαλλιά χρειάζονται περισσότερη αγάπη, φροντίδα και τεχνική.
Ποια είναι τα βήματα;
Αρχικά στόχευσε στο να πάρει στυλ, υφή και λάμψη. Έπειτα, δώσε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα με το κούρεμα που να αναδεικνύει τα μαλλιά.
Κλείσε, δίνοντας συμβουλές στην πελάτισσα σου για να διατηρεί όμορφα και υγιή τα μαλλιά της.

Στο Σεμινάριο μου, “theCURLY”, θα βρείτε όλες απαντήσεις για τα σγουρά μαλλιά. Ιδέες και προτάσεις για όμορφα μαλλιά με στυλ για να διατηρείς την φυσικότητα τους και να τα κάνεις εντυπωσιακά όπως τους αξίζουν.
Μάθε τα πάντα για το απόλυτο trend της χρονιάς.

Πρόκειται για ένα τρίωρο, look ‘n learn σεμινάριο, με παρουσίαση πάνω σε ζωντανά μοντέλα με φυσικά μαλλιά.

Save the date for:
Κυριακή 30 Ιανουαρίου Ώρα 18:00.


Βρες όλες τις λεπτομέρειες για το σεμινάριο στο σύνδεσμο, εδώ.

Σε περιμένω!

Κοντά, σγουρά, Collection ”Attitude” by Maria Dretaki

www.mariadretaki.gr

Μαρία Δρετάκη
Μαρία Δρετάκηhttp://www.mariadretaki.gr
Salon manager Ανανέωση Ma.Ster.team - Hair master education - Creative director Haute Coiffure Fransaise Hellas - Artist L’Oréal professionnel

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Backstage Athens Fashion Week 2024!

Δες όλο το backstage από το Athens Fashion Week 2024, και ζήσε μαζί μας αυτή την εμπειρία, πάντα μαζί με τη L'Oreal Professionel!

Θέλεις να μυρίζουν τέλεια τα μαλλιά σου;

Το να μυρίζουν όμορφα τα μαλλιά σου είναι σίγουρα ένα extra στην εμφάνισή σου! Εδώ θα βρεις συμβουλές πώς να τα καταφέρεις!

Προετοιμασία για show!

H προετοιμασία του show του Avant Garde group, της Design Art Academy, πραγματοποιήθηκε και δες τι δημιουργήσαμε όλοι μαζί!

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο σαμπουάν!

Αναλύουμε όλους τους τύπους σαμπουάν, για να βρεις ποιο είναι το πιο κατάλληλο για σένα και τις ανάγκες των μαλλιών σου!

Η σημασία των social media για την επιχείρησή σου!

Η σημασία της χρήσης των social media για την επιχείρησή σου, είναι πολύ σημαντική. Έχεις πάρει την απόφαση να ξεκινήσεις και εσύ;