Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Summer hair care

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας.

Όπως το σώμα και το πρόσωπο, έτσι και τα μαλλιά θέλουν την προστασία και την περιποίηση τους!!!

Ο ήλιος δεν είναι πλέον και τόσο σύμμαχος στην φροντίδα τόσο της επιδερμίδας, όσο και των μαλλιών και αυτός είναι και ο λόγος που γράφω αυτό το κείμενο.

Πάμε λοιπόν να δούμε μια καθημερινή ρουτίνα των μαλλιών, κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Αυτό που πρέπει να κάνετε πρώτα  από όλα πριν ξεκινήσετε τα καλοκαιρινά σας μπάνια είναι να κάνετε ενα πολύ καλό καθάρισμα (κούρεμα) στα μαλλιά σας, για να εξασφαλίσετε την υγεία στις άκρες των μαλλιών.

Ένα δεύτερο σημαντικό που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε τα προϊόντα για την ρουτίνα των μαλλιών σας.

Καλό είναι να επιλέξετε ένα σαμπουάν ενυδατικό και οπωσδήποτε ένα conditioner που θα εξασφαλίζει την υγρασία στην τρίχα.

Μια ακόμα αλλαγή προϊόντος είναι αυτή του leave-in. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις ένα αντιηλιακό μαλλιών που δεν ξεβγάζεται. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για όλη την διάρκεια της ημέρας και σίγουρα όχι μόνο στην παραλία.

Τέλος 2 πολύ πολύ σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψεις με τίποτα:

  1. Πάντα πρέπει να ξεβγάζεις τα μαλλιά σου από το θαλασσινό νερό πριν στεγνώσουν, γιατί το ιωδιούχο νάτριο, ειναι ο πρώτος παράγοντας αφυδάτωσης της τρίχας και εμείς δεν θέλουμε αφυδατωμένα μαλλιά.
  2. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας ειναι καλό μετά από την ρουτίνα του λουσιματος των μαλλιών σου να τα αφήνεις να στεγνώνουν μόνα τους χωρίς την χρήση σεσουαρ. Αυτό θα λειτουργήσει σαν μια πολυ καλή θεραπεια ενυδάτωσης.

Από ότι διάβασες παραπάνω ο βασικότερος παράγοντας για την σωστή υγεία των μαλλιών σου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, είναι να τα κρατάς ενυδατωμένα .

Καλά μπάνια λοιπόν !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η πιο hot τάση για τα μαλλιά σου, chin bangs

Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι. Μα φυσικά, να κόψεις τις φράντζες στο σημείο του πηγουνιού (chin bangs).

Άλλαξε το καρέ σου…

Νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από το κλασσικό καρέ που έχεις καιρό τώρα; Φέτος η τάση είναι ελεύθερο, με πιο casual χαρακτήρα.

Vegan & Cruelty free περιποίηση.

Στο χώρο της ομορφιάς υπάρχουνε πολλές εταιρίες που ακολουθούν το Vegan & Cruelty free. Αυτό βοηθάει κάποιον να βρει τα κατάλληλα προϊόντα.

Βαφή μαλλιών και θάλασσα

Βαφή μαλλιών και θάλασσα, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μάθε τα πάντα στο νέο άρθρο μου, πριν τις διακοπές.

Το κοντό έχει άλλη χάρη

Το καλοκαίρι έχει μπει και σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα σου. Ένα κοντό pixie hair cut, κολακεύει την γυναίκα που το έχει. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο νέο μου άρθρο!