Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ready.. steady.. GO! Μακιγιάζ σε 3 λεπτά!

Σου έχει τύχει ποτέ να κοιτάξεις το ρολόι και να πάθεις μισό έμφραγμα;

Είναι αυτό που με το ένα χέρι βάζεις το μπατζάκι, με το άλλο ψάχνεις μπλούζα και στον ώμο κρατάς το τηλέφωνο για να πάρεις να πεις ότι είσαι στο δρόμο.

Από το μυαλό σου περνάνε όλοι οι πιθανοί τρόποι να διακτινιστείς στην δουλειά σου, και απορείς για ποιόν ρημάδι λόγο, δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η τηλεμεταφορά!

Και με το μακιγιάζ τι γίνεται;

Αρχικά ψυχραιμία!

Υπάρχει τρόπος να το σώσεις. Έχε πάντα εύκαιρα τα προϊόντα που θα σου παραθέσω και θα μπορείς να έχεις ένα αξιοπρεπές μακιγιάζ σε τρία λεπτά! Μια ειδική λύση για καταστάσεις που ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου!

Πούδρα με κάλυψη στο χρώμα της επιδερμίδας σου

Χρόνος όπως είπαμε δεν υπάρχει. Κατ επέκταση δεν υπάρχει περιθώριο για τοποθέτηση υγρών προϊόντων και προσοχή στη λεπτομέρεια. Πάρε λοιπόν στα χέρια σου ένα φαρδύ πινέλο πούδρας, που δεν θα αφήσει μεγάλη ποσότητα. Κάνε ένα πέρασμα σε όλο σου το πρόσωπο με μια καλυπτική πούδρα στο ακριβές χρώμα της επιδερμίδας σου αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Σκοπός είναι να αφήσεις ένα λεπτό στρώμα, από ένα κατά τα άλλα καλυπτικό προϊόν, που θα δώσει ομοιοχρωμία στο δέρμα σου αλλά δεν έχει τον κίνδυνο να κάνει στάμπες.

Concealer

Το Concealer είναι must. Ιδίως αν ο λόγος που έχεις αργήσει, είναι ότι άργησες να ξυπνήσεις. Αυτό είναι το προϊόν που θα σου σώσει τη ζωή και την επαγγελματική σου εικόνα. Τοποθέτησε ελάχιστη ποσότητα στο πιο σκούρο σημείο του ματιού (ανάμεσα στην εσωτερική του γωνία και το οστό της μύτης) την οποία θα σβήσεις προς τα κάτω και προς τα έξω. Η απόχρωση που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να είναι στο χρώμα του δέρματος σου ή ελάχιστα πιο ανοιχτή. Πρόσεξε απλώς να είναι καλά σβησμένο το προϊόν στα τελειώματα!

Πούδρα τρεις τόνους πιο σκούρη από το δέρμα σου

Αρχικά να αναφέρω ότι μία πούδρα τρεις τόνους πιο σκούρη από το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σου, είναι το τέλειο mat προϊόν για να κάνεις contouring ή να δώσεις λίγο πιο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Επίσης είναι πολύ πιο δύσκολο να πάει κάτι στραβά στην τοποθέτηση σε σχέση με ένα ρουζ ή ένα Bronzer με λάμψη. Τα προϊόντα αυτά αν τοποθετηθούν βιαστικά και σε μεγαλύτερη ποσότητα από την απαιτούμενη, μπορούν να ολοκληρώσουν το μισό έμφραγμα που έχεις ήδη πάθει από το ρολόι. Προτίμησε λοιπόν αυτή τη λίγο πιο σκούρη πούδρα για να δώσεις έμφαση στα ζυγωματικά σου. Μπορείς επίσης να κάνεις και ένα πέρασμα στο άνω βλέφαρο του ματιού σου και να την χρησιμοποιήσεις ως φυσική σκιά.

Lip Balm με λιγο χρώμα

Ένα ενυδατικό lip balm, αρχικά, θα κάνει θαύματα για την υφή και την οψη των χειλιών σου. Συν τοις άλλοις, αν έχει και έναν ελαφρύ χρωματισμό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει τα χείλη σου και να τα κάνει να φαίνονται πιο περιποιημένα αντί για ένα gloss ή ένα κραγιόν. Ωστόσο, με ένα τόσο διάφανο προϊόν, είναι αδύνατον να γίνει λάθος ή να φανεί το αποτέλεσμα “πασαλειμμένο”

Mascara

Όπως και κάθε άλλη φορά, το τελικό στάδιο για την ολοκλήρωση του λουκ σου είναι να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου. Δώσε έμφαση με το βουρτσάκι του μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και απέφυγε τις κάτω. Ιδανικά, αυτό το βήμα μην το κάνεις βιαστικά. Αν όμως το κάνεις και πάει κάτι στραβά ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ. Δώσε λίγο χρόνο. Βάλε παπούτσια, έλεγξε την τσάντα σου, βάλε το άρωμα σου και πέντε λεπτά μετά που θα έχει στεγνώσει, πάρε μια μπατονέτα και καθάρισε το σημείο που έχει λερωθεί.

Φυσικά, σε όλα αυτά μπορείς να προσθέσεις ότι άλλο σε ευχαριστεί. Αρκεί να είναι κάποιο προϊόν που γνωρίζεις καλά και έχει μικρό περιθώριο λάθους.

ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: κάνε το μακιγιάζ σου σε καλό φως για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις όταν βγεις έξω!

Είσαι έτοιμη. Κλείδωσε και φύγε. Και αν είσαι λίγο σαν και μένα, επιβεβαίωσε ότι κλείδωσες για να μην έχεις να το σκέφτεσαι!

Μπορεί να ξεκίνησε λίγο “κάπως” η μέρα σου, αλλά εύχομαι η συνέχεια της να είναι υπέροχη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Έλλειψη ύπνου; Μυστικά για να την κρύψεις!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την έλλειψη ύπνου. Υπάρχουν όμως, ευτυχώς, τρόποι να την κρύψεις από το πρόσωπο σου! Αν λοιπόν απόψε δεν κοιμηθείς πολύ, μη σε αγχώνεις τίποτα! Σου έχω όλα τα μυστικά στο νέο μου άρθρο!

Βλεφαρίδες! Μεγάλωσε τις με φυσικό τρόπο.

Οι έντονες και μακριές βλεφαρίδες είναι, σαφώς, ένα στοιχείο που προσδίδει σαγήνη και δύναμη στο βλέμμα. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν γεννηθεί με πλούσιες βλεφαρίδες. Για εμάς τους υπόλοιπους, όμως, υπάρχουν μυστικά για να τις αποκτήσουμε! Διάβασέ τα όλα στο νέο μου άρθρο!

Ντεμακιγιάζ: 7 tips για να το κάνεις τέλεια!

Το μακιγιάζ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτιάξεις τη διάθεση σου! Nα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να αναδείξεις τον καλύτερο...

5 λόγοι να γίνεις make-up artist

Να σου μιλήσω για εμένα προσωπικά...Από μικρή μου άρεσε πολύ να δημιουργώ και να αφήνω την φαντασία μου ελεύθερη. Είμαι άνθρωπος που αποζητώ διαρκή...

Τα top 10 beauty trends του 2022

Ναι, μπορεί ακόμη το ημερολόγιο σου να γράφει 2021 και αυτό το άρθρο να γράφετε στα μέσα του έτους.. Θεωρώ όμως, πως μπορούμε να...