Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Πως να φροντίσω τα μαλλιά μου το καλοκαίρι.

Το πιο σημαντικό βήμα για να έχουμε υγιεί μαλλιά είναι το κούρεμα!

Δεν ξεχνάμε να κουρεύουμε τα μαλλιά μας κάθε δυο μήνες ένα εκατοστό για να διατηρούμε τις άκρες υγιείς, γεμάτες, για να μην σπάνε.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να αφήνουν το κούρεμα  των μαλλιων,  αφού επιστρέψουν  από τις διακοπές. 

Φροντίζουμε να περιποιηθούμε τις άκρες  κουρευοντας τις πριν εκτεθούμε στον ήλιο και την θάλασσα, με αυτόν τον τρόπο θα έχουν μεγαλύτερη αντοχή.

Το αλάτι και το χλώριο της πισίνας ταλαιπωρεί τα μαλλιά καί ξεθωριάζει το χρωμα γι’ αυτο δεν  ξεχνάμε να ξεβγάζουμε κάθε φορά με καθαρό νερό οταν βρεχουμε τα μαλλιά μας.

Επίσης χρησιμοποιούμε αντιηλιακή προστασία και στα μαλλιά μας, εφόσον έχουν την ίδια ανάγκη οπως και το δέρμα μας.

Ένα σημαντικό βήμα που δεν γνωρίζουμε, συνήθως, είναι πως κάθε τέλος καλοκαιριού μέχρι τον Οκτώβριο μήνα, είναι η εποχή της τριχόπτωσης.

Σε αυτήν την περίοδο, καλό είναι να χρησιμοποιούμε προϊόντα υπέρ της ενδυνάμωσης των μαλλιών και να πάρουμε κάποιες βιταμίνες, κατά προτίμηση βιολογικές, για πρόληψη της τριχόπτωσης, δίνοντας τροφή στα μαλλιά μας για να είναι πιο λαμπερά κ δυνατά !

Ποσά προϊόντα πρέπει να έχεις;

3 μόνο !

  1. Σαμπουάν κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιων σου ,
  2. Μασκα μαλλιων επαγγελματική τους καλοκαιρινούς μήνες (να προτιμήσετε κάποια για καλή ενυδάτωση).
  3. Προϊόν προστασίας από την θερμότητα, για τις άκρες, πριν το στέγνωμα.
Αγάπη Στυλίδου
Αγάπη Στυλίδουhttps://hairdressingnews.com
Hair Artist Salon Owner Hair Tonic spa Loreal Pro Artist Color specialist

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Γιατί δεν αγαπάς τα μαλλιά σου;

Γιατί; Γιατί δεν αγαπάς τα μαλλιά σου;Γιατί προσεχείς το πρόσωπο σου και τα μαλλιά σου όχι; Γιατί στο πρόσωπο σου βάζεις τα καλύτερα προϊόντα και...

Κορίτσια κουρέψτε τα μαλλιά σας!

Γιατί να Κουρέψετε τα μαλλιά σας; Εννοώ τις άκρες 1,3 εκατοστά είναι αρκετά!!! Το καλοκαίρι έφτασε, τα μπάνια ξεκίνησαν , στον ήλιο βγήκαμε και στο...

Γιατί να χρησιμοποιώ αντιηλιακό μαλλιών ;

Ποσό σημαντικό είναι το Αντιηλιακό μαλλιών; Το αντιηλιακό μαλλιών είναι απαραίτητο για την υγεία των μαλλιών μας,Πρέπει να χρησιμοποιείς  αντιηλιακή προστασία κάθε φορά που εκτίθεσαι στον...

Διατροφή και μαλλιά!

Διατροφή και μαλλιά Η διατροφή παίζει πολύ  σημαντικό...

Θέλω κ εγώ Curtain bangs!

Θέλω κ εγώ Curtain bangs! Τι είναι το Curtain bangs ;  Είναι φράντζα που μοιάζει με  αφέλειες αλλά ανοίγει στην μέση σαν κουρτίνακια δεξιά και αριστερά στο...