Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Paul Kent… This is my story!

Eίμαι ο Κεντρωτάς Παύλος aka Paul Kent
Εργάζομαι εδώ και 20 χρόνια εκ των οποίων τα 9 σε διδακτικές θέσεις σε ακαδημίες σε Λονδίνο, Μιλάνο και Σεούλ.

Είμαι ιδιοκτήτης του Paul Kent Barber Shop στην Κηφισιά και εμπνευστής – δημιουργός του βραβευμένου και πατενταρισμένου συστήματος κουρσέματος NATURAL FLOW για το οποίο κέρδισα την τιμητική διάκριση “Best barber of the world”.

Έχω επιτελέσει κριτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας OMC ενώ παράλληλα είμαι επίσημος εκπαιδευτής των brands WAHL και PRORASO.

Λατρεύω την εκπαίδευση και έχω μετεκπαιδευτεί σε γνωστές ακαδημίες αλλά και δίπλα σε μέντορες υψηλού επιπέδου όπως: FRANK PROVOST, ALLILON EDUCATION, TONΙ AND GUY, TOKYO HAIR AND MAKEUP COLLEGE, VIDAL SASSOON, JUNO ACADEMY KOREA, PAUL MITCHELL, DANIEL MULDOON, ARROJO, MARK HAYES,TRACEY SAKOSITS, GERARD SCARPACI, SHARON BLAIN, AVEDA ADVANCE ACADEMY, ZGAT ACADEMY, TIGI, SEIITCI HONDA TOKYO, STEPHANE AMARU, STACEY BROUGHTON, TIM HARTLEY και TYLER JOHSTON

Ενώ έχω συμμετάσχει σε Photo shooting-projects για : Toni and Guy, Sassoon και Aveda.

Μέσα από το HairdressingNews.com θα μοιραστώ μαζί σας συμβουλές, τεχνικές, ιδέες και τάσεις για τα μαλλιά!

Παύλος Κεντρωτάς
Παύλος Κεντρωτάς
Eίμαι ο Κεντρωτάς Παύλος aka Paul Kent! Μέσα από το HairdressingNews.com θα μοιραστώ μαζί σας συμβουλές, τεχνικές, ιδέες και τάσεις για τα μαλλιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Πόσο σημαντική είναι η δημιουργικότητα στο κομμωτήριο;

Η κομμωτική είναι μια μορφή τέχνης και η δημιουργικότητα είναι ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας. Το να είσαι δημιουργικός μπορεί να σε βοηθήσει να...