Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μύθοι και αλήθειες

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τις γυναίκες που έχουν ξανθά μαλλιά, είναι και το περίφημο silver σαμπουάν.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι είναι πως και γιατί !!!

Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος μύθος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το συγκεκριμένο προϊόν. 

Φήμες λένε πως κάνει τα μαλλιά *ξανθά*, κάνει όλα τα ξανθά μαλλιά γκρι και άλλα τέτοια διάφορα!!

Κορίτσια προσοχή !!! 

Ξανθά τα μαλλάκια μας τα κάνει ο κομμωτής μας και όχι ένα σαμπουάν. Ναί καλά ακούσατε ένα σαμπουάν, δεν είναι προϊόν αποχρωματισμού.
Μη βάζετε στα μαλλιά σας ότι θα σας δώσει η ευγενικότατη κάθε άλλο κοπέλα, που θέλει απλά να πουλήσει ένα προϊόν στο εκάστοτε πολυκατάστημα καλλυντικών.

Αυτό το όμορφο σαμπουάν έχει δυο κατηγορίες.

Το silver που μέσα είναι μοβ
Ή
το silver που μέσα είναι μπλε.

Να δούμε τώρα τις διαφορές και είμαι σίγουρος πως από εδώ και πέρα θα έχετε όντως πιο λαμπερά ξανθά μαλλιά…

Για εσένα που θέλεις να έχεις ένα ξανθό που να μοιάζει με του πάγου να είναι δηλαδή πολύ ψυχρό.. να ξέρεις πως με ένα σαμπουάν και μόνο, δεν γίνεται. Πρέπει πρώτα να έχει γίνει ένας πολύ σωστός αποχρωματισμός και να έχουν εξουδετερωθεί όλες οι ανεπιθύμητες αποχρώσεις του κίτρινου.

Μετά από αυτή την διαδικασία που θα έχεις κάνει στο αγαπημένο σου κομμωτήριο να είσαι έτοιμη να χρησιμοποιήσεις το σαμπουάν silver με την μοβ απόχρωση μια με δυο φορές την εβδομάδα ανάλογα τα λουσίματα που κανείς. Αυτό θα σου δώσει απίστευτη καθαρότητα και θα συντηρήσεις την ωραία δουλειά που έχει γίνει στα μαλλιά σου.

Όπως σου είπα και παραπάνω,μην περιμένεις να γίνουν τα μαλλιά σου όπως τα ονειρεύεσαι, απλά βάζοντας ένα σαμπουάν, χωρίς ουσιαστική δουλειά πάνω τους.

Όλα καλά με το μοβ θα μου πεις… εγώ που ζήτησα silver και είναι μπλε;

Να το βάλω στα μαλλιά μου ;

Συμβουλή : Αν τα μαλλιά σου έχουν αυτό το κίτρινο που δεν σου αρέσει καθόλου, μην μπεις καν στον κόπο να βάλεις το μπλε το σαμπουανακι γιατί πολύ απλά θα έχεις μετά ένα ωραιότατο πρασινωπό μαλλάκι.

Ναι καλά βλέπεις πράσινο, είπα. Αν σου έχει τύχει ήδη εσένα, μην αγχώνεσαι, η λύση είναι απλή. Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο σου και όλα καλά. Αυτοί ξέρουν τι να κάνουν και εσυ θα απολαύσεις μια ωραία υπηρεσία.

Ωραία τα λες ρε Κωνσταντίνε αλλά δεν μου λες τι ρόλο παίζει το silver που είναι μπλε αν κάνει τα μαλλιά πράσινα ;

Η απάντηση είναι απλή :
Το μπλε σαμπουάν δεν είναι για μαλλιά που είναι παρά πολύ ανοιχτά ξανθά. Είναι για μαλλιά που πορτοκαλίζουν για να το πω απλά. Αν και ακόμα και τότε, δεν θα πάρει όλο το πορτοκαλί μετατρέποντας το μαλλί σου σε κατάξανθο, αλλά θα δώσει μια ωραία λάμψη σε εσένα που έχεις λίγο πιο σκούρα ξανθα μαλλιά !!!

Συμβουλή :
Τα silver shampoo δεν είναι σωστό να τα χρησιμοποιείς καθημερινά διότι έχουν την ιδιότητα λόγο της σύστασης τους (ph) να ανοίγουν κατά κάποιο τρόπο τα λέπια της τρίχας.

Ο σωστός τρόπος είναι πάντα μετά από το silver να χρησιμοποιείς ένα σαμπουάν ή ένα conditioner για βαμμένα μαλλιά.

Έτσι με αυτό τον τρόπο θα κλειδώνει την υγρασία στα μαλλιά σου και θα είναι ακόμα πιο λαμπερά.

Άρα με λίγα λόγια.

  • Αν θέλεις να έχεις κατάξανθα μαλλιά μόνο ο/η κομμωτής/τρία σου μπορεί να το κάνει.
  • Αν θέλεις να διατηρήσεις το όμορφο ξανθό σου τότε ναι επέλεξε το σωστό silver όπως είπαμε παραπάνω και θα έχεις τέλεια λαμπερά ξανθά μαλλιά !!!

Στείλε μου τις απορίες σου θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω ..

Μέχρι το επόμενο άρθρο μου να περνάς καλά και να έχεις τέλεια μαλλιά !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η πιο hot τάση για τα μαλλιά σου, chin bangs

Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι. Μα φυσικά, να κόψεις τις φράντζες στο σημείο του πηγουνιού (chin bangs).

Άλλαξε το καρέ σου…

Νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από το κλασσικό καρέ που έχεις καιρό τώρα; Φέτος η τάση είναι ελεύθερο, με πιο casual χαρακτήρα.

Vegan & Cruelty free περιποίηση.

Στο χώρο της ομορφιάς υπάρχουνε πολλές εταιρίες που ακολουθούν το Vegan & Cruelty free. Αυτό βοηθάει κάποιον να βρει τα κατάλληλα προϊόντα.

Βαφή μαλλιών και θάλασσα

Βαφή μαλλιών και θάλασσα, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μάθε τα πάντα στο νέο άρθρο μου, πριν τις διακοπές.

Το κοντό έχει άλλη χάρη

Το καλοκαίρι έχει μπει και σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα σου. Ένα κοντό pixie hair cut, κολακεύει την γυναίκα που το έχει. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο νέο μου άρθρο!