Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μαύρισες; Να τι θα κάνεις με το μακιγιάζ σου!

Μαύρισες; Μπορεί οι διακοπές σιγά-σιγά να φτάνουν στο τέλος τους. Ωστόσο θα διατηρήσουμε ακόμα ένα από τα αγαπημένα μας σουβενίρ κάθε καλοκαιριού, το μαύρισμα μας!

Όταν η επιδερμίδα σου έχει πάρει χρώμα από τον ήλιο και έχει αλλάξει ο τόνος του δέρματος σου, η ρουτίνα του μακιγιάζ σου δεν μπορεί να παραμένει ίδια. Παρακάτω έχω για σένα κάποιες μικρές συμβουλές, να αναδείξεις το ηλιοκαμένο σου χρώμα και να τονίσεις τη φυσική ομορφιά σου, με προϊόντα που βρίσκονται ήδη στο νεσεσέρ σου.

Βεβαιώσου ότι το δέρμα σου είναι ενυδατωμένο και προστατευμένο

Το δέρμα σου χρειάζεται πάντα ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Πόσο μάλλον το καλοκαίρι λοιπόν, πού εκτίθεσαι στον ήλιο και σε δυνητικά επιβλαβείς ακτίνες UV. Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί σίγουρα να μας προσφέρει το υπέροχο μαύρισμα που τόσο επιθυμούμε. Όμως, εάν εκθέτεις Το δέρμα σου σε αυτήν χωρίς αντηλιακή προστασία, μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση, παράλληλα με διάφορες άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Απόφυγε το Foundation

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει λόγος να εφαρμόσεις fondation σε μαυρισμένο δέρμα. Ο σκοπός του προϊόντος αυτού είναι να μας δώσει μία όψη φρέσκια και λαμπερή. Στην προκειμένη περίπτωση τη δουλειά αυτή την έχει κάνει ήδη ο ήλιος. Αν θεωρείς ότι παρόλα αυτά το χρειάζεσαι, προτίμησε ένα λεπτόρρευστο προϊόν που θα επιτρέπει στο δέρμα σου να αναπνέει τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες (και νύχτες).

Επικεντρώσου στα μήλα και τα ζυγωματικά

Η μεσαία περιοχή του προσώπου σου θα πρέπει να είναι βασικό σημείο ενδιαφέροντος στο μακιγιάζ σου. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναδείξεις την μπρονζέ όψη του δέρματος σου, από το να τονίσεις στην περιοχή των ζυγωματικών και των μήλων σου. Το σημαντικό είναι να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση ρουζ ή bronzer, σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τον τόνο του δέρματος σου. Αποχρώσεις προς το κοραλί ή στο χρώμα του τριαντάφυλλου, θα δώσουν φρέσκια όψη στο πρόσωπό σου, ενώ ένα χρυσό bronzer στα ζυγωματικά θα προσδώσει λάμψη στο μακιγιάζ σου.

Δωσε έμφαση στα χείλη σου

Ένα ακόμα σημείο που μπορείς να επικεντρωθείς όταν διαλέγεις το σωστό μακιγιάζ για μαυρισμένο δέρμα είναι τα χείλη σου. Σαφώς μπορείς και να τα αφήσεις απόλυτα φυσικά. Ωστόσο, ένα κόκκινο-πορτοκαλί ή κοραλί κραγιόν, θα σε κάνουν να φανείς ακόμα πιο εντυπωσιακή και λαμπερή. Τα γήινα χρώματα αποτελούν επίσης μία πολύ καλή επιλογή.

Παίξε με το μακιγιάζ των ματιών σου

Σε ότι αφορά τις σκιές στα μάτια σου, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι που μπορείς να πειραματιστείς. Όταν το δέρμα σου είναι μπρονζέ, οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες Αν θέλεις να επιτυχείς ένα πιο σέξι λουκ, δοκίμασε να κάνεις ένα σκούρο smokey Eye. Αν, από την άλλη, θέλεις να διατηρήσεις ένα πιο φυσικό look, τόνισε τα μάτια σου με μία απόχρωση ένα τόνο πιο σκούρη από το φυσικό σου χρώμα.

Highlighters!

Τα Highlighters είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Όταν έχεις πια ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου, εφάρμοσε ένα glossy highlighter στην πάνω πλευρά των ζυγωματικών σου, στα μήλα σου και στην πάνω πλευρά των χειλιών σου στο v. Η εφαρμογή του highlighter, βέβαια, πρέπει να γίνεται πάντα με προσοχή και χωρίς υπερβολές.

Με ελάχιστη, λοιπόν, προσπάθεια μπορείς να δημιουργήσεις ένα look το οποίο θα απογειώσει την καλοκαιρινή σου όψη.

Καλές δημιουργίες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Έλλειψη ύπνου; Μυστικά για να την κρύψεις!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την έλλειψη ύπνου. Υπάρχουν όμως, ευτυχώς, τρόποι να την κρύψεις από το πρόσωπο σου! Αν λοιπόν απόψε δεν κοιμηθείς πολύ, μη σε αγχώνεις τίποτα! Σου έχω όλα τα μυστικά στο νέο μου άρθρο!

Βλεφαρίδες! Μεγάλωσε τις με φυσικό τρόπο.

Οι έντονες και μακριές βλεφαρίδες είναι, σαφώς, ένα στοιχείο που προσδίδει σαγήνη και δύναμη στο βλέμμα. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν γεννηθεί με πλούσιες βλεφαρίδες. Για εμάς τους υπόλοιπους, όμως, υπάρχουν μυστικά για να τις αποκτήσουμε! Διάβασέ τα όλα στο νέο μου άρθρο!

Ντεμακιγιάζ: 7 tips για να το κάνεις τέλεια!

Το μακιγιάζ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτιάξεις τη διάθεση σου! Nα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να αναδείξεις τον καλύτερο...

5 λόγοι να γίνεις make-up artist

Να σου μιλήσω για εμένα προσωπικά...Από μικρή μου άρεσε πολύ να δημιουργώ και να αφήνω την φαντασία μου ελεύθερη. Είμαι άνθρωπος που αποζητώ διαρκή...

Τα top 10 beauty trends του 2022

Ναι, μπορεί ακόμη το ημερολόγιο σου να γράφει 2021 και αυτό το άρθρο να γράφετε στα μέσα του έτους.. Θεωρώ όμως, πως μπορούμε να...