Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Inspiration Day by Maria Dretaki!

Ειδικά σε πιεσμένες από δουλειά περιόδους, όπως και αυτή που έχει ήδη αρχίσει, όλοι αναζητούμε έμπνευση για δημιουργία και νέες εικόνες.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποδέχθηκα τη πρόσκληση του Συνδέσμου Κουρέων Κομμωτών Ν. Ηρακλείου, για μια Inspiration Day!

Οι Σύλλογοι μας δίνουν το αίσθημα του ανήκειν και εάν είναι και ενεργοί στη δράση τους, τότε έχουμε όλοι πολλά να κερδίσουμε από τη συμμετοχή μας σε αυτούς.
Ωφελούν τη κοινότητα και προσφέρουν μια ευκαιρία αλληλεπίδρασης με συναδέλφους με τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες με τους δικούς μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ηρακλείου, ήδη προσπαθεί να προσφέρει στα μέλη του δράσεις και εμπειρίες που και θα μας φέρουν πιο κοντά ως συναδέλφους και θα μας βοηθήσουν στη δουλειά μας.

Το Inspiration Day, ήταν μια πρόταση τους, που αποδέχθηκα με χαρά.
Ένα απόγευμα με έμπνευση και ιδέες για όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Προτάσεις για κούρεμα, χτένισμα αλλά και νυφικές επιλογές που θα μας δίνουν περισσότερα βέλη για τη φαρέτρα μας. Με αυτό τον τρόπο, ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και δεν πέφτουμε στη παγίδα της συνεχούς επανάληψης στα αποτελέσματά μας.

Επομένως στοχεύουμε σε μαλλιά σύγχρονα, εικόνες εμπορικές που κάνουν τη δουλειά μας να ξεχωρίζει και να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
Όλοι αυτό ψάχνουμε άλλωστε. Να μην μένουμε στα ίδια, αλλά να προχωράμε. Είναι η φύση της δουλειάς μας τέτοια που δεν μας αφήνει περιθώρια επανάπαυσης. Γιατί αν το αφήσουμε, θα μας αφήσει και αυτό. Οφείλουμε στους πελάτες μας αλλά και στη δημιουργική μας πλευρά να ψάχνουμε συνεχώς αυτό το κάτι, που θα μας πάει ένα ακόμη βήμα μπροστά. Που θα μας εξελίξει.

Ένα απόγευμα έμπνευσης!

Η συμμέτοχή στο Inspiration Day ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και νιώθω ευγνώμων για τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη παρουσία τους το απόγευμα της Κυριακής. Ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγάλος και ήδη ανυπομονώ για την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούμε καλλιτεχνικά.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους στη πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς, το brand Dantee.gr και το Men’s Fashion Κοντογιάννης, για τη προσφορά των ρούχων των μοντέλων μας. Επίσης, τη Kryolan Heraklion που ανέλαβε το μακιγιάζ.
Τέλος, να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κουρέων Κομμωτών Καταστηματαρχών του Ν. Ηρακλείου για την εμπιστοσύνη που πάντα δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Ανυπομονώ για την επόμενη φορά!

www.mariadretaki.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Μαρία Δρετάκη
Μαρία Δρετάκηhttp://www.mariadretaki.gr
Salon manager Ανανέωση Ma.Ster.team - Hair master education - Creative director Haute Coiffure Fransaise Hellas - Artist L’Oréal professionnel

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Θέλεις να μυρίζουν τέλεια τα μαλλιά σου;

Το να μυρίζουν όμορφα τα μαλλιά σου είναι σίγουρα ένα extra στην εμφάνισή σου! Εδώ θα βρεις συμβουλές πώς να τα καταφέρεις!

Προετοιμασία για show!

H προετοιμασία του show του Avant Garde group, της Design Art Academy, πραγματοποιήθηκε και δες τι δημιουργήσαμε όλοι μαζί!

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο σαμπουάν!

Αναλύουμε όλους τους τύπους σαμπουάν, για να βρεις ποιο είναι το πιο κατάλληλο για σένα και τις ανάγκες των μαλλιών σου!

Η σημασία των social media για την επιχείρησή σου!

Η σημασία της χρήσης των social media για την επιχείρησή σου, είναι πολύ σημαντική. Έχεις πάρει την απόφαση να ξεκινήσεις και εσύ;

Γιατί φριζάρουν τα μαλλιά και πώς να το αντιμετωπίσεις

Το να φριζάρουν τα μαλλιά σου είναι σίγουρα κάτι πολύ ενοχλητικό. Σήμερα αναλύουμε γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορούμε να το αποφύγουμε!