Ιδανικό μαγιό… για τον σωματότυπο σου!

Οι περισσότεροι από μας, ακόμα και  με το περσινό μαγιό μας, ήδη ξεκινήσαμε τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. Βρήκες τι μαγιό θα αγοράσεις φέτος; Σύμφωνα με τον σωματότυπο σου, υπάρχει και το ιδανικό μαγιό, για να δείχνεις ακόμα πιο όμορφη, στυλάτη και με υπέροχο σώμα.

Αναδεικνύοντας τα προτερήματα σου και κρύβοντας λίγο τις ατέλειες, μπορείς και εσύ που πιθανόν να έχεις λίγα παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια, έχεις κοιλίτσα ή είσαι εντελώς πετσί και κόκαλο… να είσαι πιο άνετη στην παραλία. Σημασία δεν έχει ένα μοδάτο μαγιό, σημασία έχει ένα μαγιό αποκλειστικά για το δικό σου σώμα.

Εαν το σώμα σου είναι σε σχήμα μήλου, σημαίνει ότι η μέση και το στήθος σου έχουν περίπου το ίδιο φάρδος και από την μέση και κάτω είσαι λεπτότερη. Το σωστό μαγιό για σενα είναι κάτι που θα τονίζει το κάτω τμήμα του σώματος σου, δηλαδή θα εξισορροπεί τον όγκο. Καλές επιλογές για σένα είναι ένα ψηλόμεσο μπικίνι, ένα μαγιό με σούρες στη μέση ή ένα ολόσωμο με βαθύ ντεκολτέ.

Στο μεσογειακό σώμα ή αλλιώς στο σώμα αχλάδι, ανήκουν οι γυναίκες οι οποίες έχουν έντονες καμπύλες στην περιφέρεια και τους γοφούς και έχουν στενή, λεπτή μέση. Πως μπορεί μια γυναίκα με τέτοιο σώμα να εξισορροπήσει την εικόνα της; Μπορεί να επιλέξει το πάνω μέρος του μαγιό της να έχει έντονα σχέδια, χρώματα και περίεργους φραμπαλάδες, ώστε το μάτι του κόσμου να πέφτει στο πάνω μέρος και όχι στους γοφούς. Μην αγοράσεις μαγιό σε σχήμα σορτς, γιατί θα τονίσεις περισσότερο το «πρόβλημα» σου.

Αν έχεις μικρό στήθος οι ειδικοί συμβουλεύουν να διαλέξεις ένα έντονο χρωματικά, στράπλες μπικίνι ή ένα μαγιό με τριγωνάκι και ενίσχυση στο πάνω μέρος.  Συγκεκριμένα για σένα είναι τα μαγιό με φιογκάκια, σχέδια, πλισέ, φραμπαλάδες και οτιδήποτε μπορεί να δώσει όγκο στην περιοχή του στήθους. Τονίστε ιδιαίτερα το πάνω μέρος με οτιδήποτε γεμάτο πέρλες, πούλιες και αυγερινούς.

Τώρα αν το στήθος σου είναι μεγάλο, η λύση είναι μαγιό, (είτε μπικίνι είτε ολόσωμο), με τιράντες και καλή στήριξη με μπανέλες. Φρόντισε να μην έχει πολλά ιδιαίτερα χρώματα γιατί δεν θέλουμε να δίνετε έμφαση στο συγκεκριμένο σημείο με τόσο έντονο τρόπο. Γυναίκες με μεγάλο στήθος πρέπει απλά να κάνετε το αντίθετο από ότι περιέγραψα πιο πάνω.

Όλα τα σώματα έχουν τα καλά και τα κακά τους. Αγάπησε το σώμα σου και δείξε μας τα πλεονεκτήματα του. Μελέτησε τις πιο πάνω συμβουλές και συνδύασε τα στυλ και τα χρώματα των μαγιό, ακριβώς όπως σου ταιριάζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!