Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διαγωνισμοί κομμωτικής και μόδα!

Αποφασίζεις να ασχοληθείς με την κομμωτική! Ξεκινάς αυτό το υπέροχο επάγγελμα φοιτώντας σε μια σχολή της επιλογής σου. Τελειώνεις και αποφασίζεις ότι δε σου είναι αρκετό. Συνεχίζεις να ψάχνεσαι. Βρίσκεις σεμινάρια μετεκπαίδευσης ή ακολουθείς έναν ολόκληρο κύκλο σεμιναρίων μετεκπαίδευσης για να ολοκληρώσεις τις γνώσεις σου. Πηγαίνεις σε σχολές του εξωτερικού.. Και εκεί που λες όλα καλά, είμαι έτοιμος να βγω στην αγορά εργασίας, συνειδητοποιείς ότι ακόμα εμφανίζονται κενά στις γνώσεις σου!
Θέλω σε αυτό το σημείο να σου πω ότι για όλη σου τη ζωή θα ψάχνεσαι.
Γιατί η κομμωτική είναι ένα εκπληκτικό επάγγελμα που δε θα σε αφήσει ποτέ να βαρεθείς! Πάντα  θα ψάχνεις το κάτι παραπάνω και πάντα θα βγαίνουν καινούριες τεχνικές πάνω στις οποίες θα πρέπει πάντα να ενημερώνεσαι!

Παρίσι 2018,OMC

Και κοίτα τώρα τι συμβαίνει!
Έχεις αναρωτηθεί από που προκύπτουν όλες αυτές οι τεχνικές; Από που πηγάζει η έμπνευση για όλα αυτά τα υπέροχα αποτελέσματα που λανσάρουν οι κομμωτές σε συνεργασία με τις εταιρείες όλα αυτά τα χρόνια; Προκύπτουν από τους διαγωνισμούς κομμωτικής! Ναι! Καλά άκουσες!

Παρίσι 2018,OMC

Οι διαγωνισμοί κομμωτικής είναι όπως οι επιδείξεις μόδας!

Εκεί θα δεις πολλά ρούχα, τρελά σε πολλές περιπτώσεις, που δε θα τολμούσε κάποιος νοήμων άνθρωπος να τα φορέσει και να κυκλοφορήσει έξω! Και αν το έκανε, θα τον έκλειναν ίσως, σε κάποιο ψυχιατρείο. Κακώς βέβαια! Γιατί για να δημιουργηθούν αυτά τα ρούχα να είστε σίγουροι ότι από πίσω κρύβεται μια τεράστια τεχνογνωσία. Για να δημιουργηθούν αυτοί οι όγκοι στα ρούχα, να δέσουν τα χρώματα με τις υφές μεταξύ τους, να σταθούν όλα εκεί που πρέπει, υπάρχουν ατελείωτες ώρες δουλειάς από πίσω. Ατελείωτες ώρες εκπαίδευσης, ατελείωτα «πειράματα» που δεν πήγαν καλά! Και στη συνέχεια όλα αυτά προσαρμόζονται σε πιο ήπιους τόνους στα καθημερινά ρούχα που θα βγουν πια στη γραμμή παραγωγής. Ο κάθε οίκος λανσάρει το δικό του στυλ και πάνω εκεί πατάνε οι εμπορικές γραμμές που θα κυκλοφορήσουν μαζικά στη συνέχεια.

Όλα καλά μέχρι εδώ;;;

Τώρα ξαναδιάβασε την παραπάνω παράγραφο και όπου βλέπεις τη λέξη «ρούχα» βάλε τη λέξη «μαλλιά»!!!
Ναι καλά διάβασες! Ανέβα στο κείμενο και αντικατέστησε τις λέξεις!

Παρίσι 2018, OMC

Κατάλαβες τώρα για πιο λόγο θα πρέπει έστω και μια φορά στην καριέρα σου να λάβεις μέρος σε ένα διαγωνισμό κομμωτικής; Για να δεις από «μέσα» πως δημιουργείται η μόδα! Και όσες πιο πολλές φορές λάβεις μέρος, τόσο πιο μεγάλη η εκπαίδευση που θα πάρεις, που ίσως κάποια μέρα να είσαι και εσύ σε θέση να λανσάρεις τη δική σου μόδα! Τις δικές σου τεχνικές που θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι….

Οραματίσου που θες να φτάσεις τη δουλειά σου, ακολούθησε τα βήματα και η επιτυχία είναι μπροστά!

Με αγάπη…Δήμητρα Καράμπελα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Κερατίνη ή BIOTANIX?

Οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στις θεραπείες λείανσης είναι εδώ. Brazilian keratin (κερατίνη) απέναντι στην νανοτεχνολογία!

Φορμαλδεΰδη vs Keratin treatment

Φορμαλδεΰδη. Τελικά πόσο επικίνδυνη ουσία είναι και που τη συναντάμε; Υπάρχει θεραπεία κερατίνης χωρίς φορμαλδεΰδη;

Γνωρίζεις ποιο χαρακτηριστικό σου είναι το 80% της εμφάνισης σου;

Εσύ;; Γνωρίζεις;; Σήμερα θα σου δώσω να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο τα μαλλιά σου είναι το 80% της εμφάνισης σου...

Παρακαλώ… Περάστε ❤️

Με έναυσμα ένα σχόλιο πελάτισσας μου, η οποία με επισκέπτεται τα τελευταία 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ανοίξω την καρδιά μου...

Κομμωτής vs πελάτισσα! Στιγμές τρέλας!

Θα αντιμετωπίσω καθημερινές καταστάσεις με γέλιο για να μη βάλω τα κλάματα!!😂 Κομμωτής vs πελάτισσα λοιπόν! Πάμε να δούμε τι λέτε, τι εννοείτε και...