Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Bridal Coaching

Δεν υπάρχει πιο όμορφη περιπέτεια μέσα στην ημέρα από το να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ένα διαφορετικό styling.
Όταν μιλάμε για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου, τότε πρέπει ο bridal προγραμματισμός να είναι εξαιρετικός.

Σαν επαγγελματίας, όταν πας να χτενίσεις μια νύφη, σκέφτεσαι: «Καλή μου επιτυχία». Νιώθω μια ανάγκη το αποτέλεσμα που θα προσφέρω να αξίζει συγχαρητήρια.

bridal hairstyle

Πρέπει ο κόσμος να θαυμάσει το έργο σου. Είναι λοιπόν μια περίτεχνη και ιδιαίτερη διαδικασία και για εμάς σαν δημιουργούς, αλλά και για τη νύφη φυσικά, που είναι και το κεντρικό πρόσωπο!

Σαν μια ιδιαίτερη, λοιπόν, διαδικασία τότε ο κομμωτής πρέπει να έχει τόσες γνώσεις ώστε να καλύψει το όραμα της κάθε μέλλουσας νύφης, η οποία επιθυμεί το ωραιότερο bridal χτένισμα της ζωής της και θέλει να είναι και να νιώθει πιο όμορφη από ποτέ!

Αυτό που έχει ανάγκη από εμάς είναι να νιώσει εμπιστοσύνη. Να της δώσεις ιδέες, προτάσεις, να κάνετε μαζί δοκιμές. Θέλει καθοδήγηση, θέλει τον κομμωτή της δίπλα της για να νιώσει την ασφάλεια, πως ό,τι της συμβεί, θα είναι μόνο θετικό και όμορφο. Θέλει λοιπόν ένα Bridal plan!

Για να είναι ωραίο θα πρέπει ο επαγγελματίας να ξέρει να φορέσει το κάθε χτένισμα σωστά στο κάθε πρόσωπο, στο στυλ. Να διαχειριστεί την υφή ώστε να έχει διάρκεια και να είναι συνδυασμένο σωστά με το φόρεμα και το στυλ του συνόλου των επιλογών της.

Γιατί εκτός της πράξης, χρειάζεται και η θεωρία!

Λέξεις κλειδιά, οι γνώσεις, οι εμπειρία και η δημιουργία.
Πολύ σημαντική είναι και η συνεργασία με όλους όσοι είναι γύρω από τη μέλλουσα νύφη. Κυρίως, καλή σχέση με την μαμά και την πεθερά!

bridal hairstyle

Αυτά και πολλά αλλά κλειδιά για όλη αυτή τη διαδικασία, μπορείς να βρεις στο σεμινάριο Bridal Coaching. Θα σε εμπνεύσει και θα σου δώσει τροφή για σκέψη. Θα σε καθοδηγήσει στην οργάνωση για να αντιμετωπίσεις ακόμη και την πιο δύσκολη περίπτωση.

Βρες περισσότερες λεπτομέρειες για το Bridal Coaching εδώ!
Σε περιμένω!

Μαρία Δρετάκη
Μαρία Δρετάκηhttp://www.mariadretaki.gr
Salon manager Ανανέωση Ma.Ster.team - Hair master education - Creative director Haute Coiffure Fransaise Hellas - Artist L’Oréal professionnel

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Εικόνες από το Met Gala 2024!

Πάμε μαζί μια βόλτα μέχρι το Met Gala 2024, για να δούμε και να αναλύσουμε τα 3 looks που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον!

Backstage Athens Fashion Week 2024!

Δες όλο το backstage από το Athens Fashion Week 2024, και ζήσε μαζί μας αυτή την εμπειρία, πάντα μαζί με τη L'Oreal Professionel!

Θέλεις να μυρίζουν τέλεια τα μαλλιά σου;

Το να μυρίζουν όμορφα τα μαλλιά σου είναι σίγουρα ένα extra στην εμφάνισή σου! Εδώ θα βρεις συμβουλές πώς να τα καταφέρεις!

Προετοιμασία για show!

H προετοιμασία του show του Avant Garde group, της Design Art Academy, πραγματοποιήθηκε και δες τι δημιουργήσαμε όλοι μαζί!

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο σαμπουάν!

Αναλύουμε όλους τους τύπους σαμπουάν, για να βρεις ποιο είναι το πιο κατάλληλο για σένα και τις ανάγκες των μαλλιών σου!