Ανοίγουν αύριο εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά και κέντρα αισθητικής

0
577

Την επαναλειτουργία των εμπορικών κέντρων, των εκπτωτικών χωριών με τη μέθοδο του click away και click inside, σε όλη την επικράτεια, ανακοίνωσε επίσημα στην καθιερωμένη ενημέρωση σήμερα το απόγευμα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς και ο Γενικός Γραμματέας εμπορίου και προστασίας καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ταυτόχρονα, επαναλειτουργούν και οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών αισθητικής στις περιοχές αυξημένου κινδύνου, ενώ ξεκινά ξανά το εμπόριο στη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, επίσης με τη μέθοδο του click inside. Στα προαναφερόμενα επιτρέπεται να διακινηθείτε μόνο μετά από μήνυμα στο 13032, το οποίο μήνυμα ισχύει μόνο για 3 ώρες!!!

Τα νέα κρούσματα σήμερα ήταν 2754, 819 οι διασωληνωμένοι και 76 θανάτοι.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια παιδιατρικής λοιμωξιολογίας κ. Βάνα Παπαευαγγέλου, αν και η Ελλάδα παραμένει στο βαθύ κόκκινο με την κεντρική και δυτική Αττική να εκμπέμπει ΣΟΣ, και τις ΜΕΘ να είναι υπερπλήρεις κατά 87%,  πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι εφόσον καταγράφεται μείωση 10% στα νέα κρούσματα!!!

Σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να προσέχουμε. Συνεχίζουμε να κρατάμε αποστάσεις, να φοράμε μάσκα και να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας.

Χαλάρωση lockdown εν όψει Πάσχα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ