Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Χαλάρωση lockdown εν όψει Πάσχα!!!

Νέα χαλαρότερα μετρα, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην καθιερωμένη  ενημέρωση για τον κορονοϊό, τα οποία θα ισχύσουν από την περίοδο του Πάσχα και σιγά σιγά θα μας επιτρέψουν την επιστροφή μας στην κανονικότητα.

Ανοίγει η εστίαση, αλλάζει η ώρα στην απαγόρευση κυκλοφορίας τη Μεγάλη Εβδομάδα, μετακινούμαστε εκτός νομού και ανοίγουν τα σχολεία!!!
Ανακοινώθηκαν συγκεκριμένες ημερομηνίες για όλα!!

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ζητώντας από τους πολίτες να κάνουμε ακόμα λίγο υπομονή και συντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας.
“Δίπλα μας έχουμε νέους σύμμαχους τα εμβόλια, τα self test και τον καλύτερο καιρό”.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε είναι,

Ανοιγμα εστίασης στις 3 Μαΐου σε εξωτερικους χώρους

Απαγόρευση κυκλοφορίας τη Μεγάλη Βδομάδα από τις 22:00 αντί για τις 21:00 που ισχύει σήμερα

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τη Δευτέρα του Πάσχα από τις 23:00

Μετακίνηση εκτός νομού από τις 14 Μαΐου

Ανοίγει ο τουρισμός από τις 15 Μαίου

Ανοιγμα σχολείων από τις 10 Μαΐου

Το Πάσχα ίσως είναι λίγο χαλαρότερο από ότι ήταν το περσινό. Παρ΄όλα αυτά, αν και απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού, αλλάζουν τα ωράρια όσον αφορά την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας για να διευκολυνθούν οι πιστοί.
Τη Μεγάλη Εβδομάδα η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 10 το βράδυ αντί για τις 9 που είναι σήμερα και από την Δευτέρα του Πάσχα η απαγόρευση κυκλοφορίας, αρχίζει στις 11.

Όσον αφορά την Κυριακή το Πάσχα και το εορταστικό τραπέζι, επιτρέπονται συναθροίσεις μέχρι 9 άτομα από 2 οικογένειες σε κλειστούς χώρους και έως 12 άτομα σε εξωτερικούς.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors