Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πώς καταφέρνει να δείχνει 20 χρόνια νεότερη η Jennifer Lopez;

Δύο πράγματα δεν μπορώ να ξεχάσω σε αυτή τη ζωή!
Το ένα είναι όταν η Jennifer Lopez περπάτησε στην πασαρέλα του Versace με το iconic φόρεμα του οίκου που είχε φορέσει πριν 20 χρόνια και ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μέρα από πάνω της, και το δεύτερο -μαντέψτε!- η εμφάνιση της Jennifer Lοpez στο Super Bowl που έκανε τον πλανήτη να αναρωτιέται πώς γίνεται στα 50 της χρόνια να είναι τόσο εκτυφλωτική και γυμνασμένη.

Ε και κάπως έτσι έγινε η απαραίτητη έρευνα και ακολουθούν όσα κάνουν τη J.Lo απαστράπτουσα, κι εμάς να παραμιλάμε κάθε φορά που τη βλέπουμε.

Δεν κάνει ηλιοθεραπεία

Είναι γνωστό ότι οι ακτίνες του ήλιου προκαλούν γήρανση στο δέρμα, καταστρέφοντας το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Γι’ αυτό το λόγο η J.Lo δεν κάνει ποτέ ηλιοθεραπεία για πολύ ώρα, ενώ πάντα χρησιμοποιεί τα σωστά αντηλιακά προϊόντα πριν την έκθεσή της στον ήλιο.

Πρωτεΐνη στη διατροφή

Όπως αναφέρει η τραγουδίστρια στο Hello: «Επιλέγω πάντα πρωτεΐνη όταν αρχίζω να έχω λιγούρες. Με χορταίνει και με κρατάει σε κορεσμό περισσότερη ώρα. Είναι σημαντικό καύσιμο για τους μύες».

No pain no gain

Δεν αναβάλει προπονήσεις. Γυμνάζετε πολύ νωρίς το πρωί, κάτι που τη βοηθά να έχει ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η J.Lo έχει δύο personal trainers, τον David Kirsch όταν είναι στη Νέα Υόρκη και τον Tracy Anderson όταν είναι στο L.A. H ίδια δηλώνει ότι η προσέγγιση των δύο είναι πολύ διαφορετική, κάτι το οποίο δουλεύει καλά για το σώμα της.

Κακές συνήθειες

«Δεν πίνω, δεν καπνίζω και αποφεύγω την καφεΐνη. Καταστρέφουν το δέρμα σου όσο μεγαλώνεις!» είχε πει στο US Weekly.

Κοιμάται καλά

Σίγουρα κοιμάται 8 ώρες την ημέρα, ενώ όπως έχει δηλώσει ιδανικά χρειάζεται 9-10 ώρες ύπνου.

Διαλογισμός κάθε μέρα

H ηθοποιός από το 2015 έβαλε στη ζωή της το διαλογισμό. Από τότε μέχρι σήμερα καθημερινά κάνει έναν 20λεπτο διαλογισμό κάθε πρωί και βράδυ.

Ενυδατική πάνω από όλα

Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να πετύχεις την τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα, και αυτός δεν είναι άλλος από τη χρήση ενυδατικής κρέμας – που όπως φαίνεται η J.Lo δεν πάει πουθενά χωρίς αυτήν.

Ο καθαρισμός προσώπου είναι must

Η διάσημη star είχε πει στο περιοδικό Hello: «Πάντα, μα πάντα, πλένω το πρόσωπό μου μετά τη γυμναστική. Αυτό βοηθά να καθαρίσουν οι πόροι και να νιώθω το δέρμα μου υγιές». Ενώ σίγουρα δε θα πέσει ποτέ για ύπνο χωρίς να αφαιρέσει το μακιγιάζ της και να κάνει ένα βαθύ καθαρισμό.

Τρώει πράσινα λαχανικά

«Τρώμε πολλά πράσινα λαχανικά, σπαράγγια, λαχανάκια Βρυξελλών, μπρόκολο και λαχανίδα (σ.σ. kale). Μου αρέσει να μαγειρεύω, μαγειρεύω πολύ. Μαγειρεύω πολλά φαγητά του Πουέρτο Ρίκο γιατί είναι αυτά με τα οποία μεγάλωσα». -Κι όμως αυτό το αποτέλεσμα είναι χωρίς δίαιτες που καταστρέφουν τον οργανισμό, αλλά μόνο με σωστή διατροφή!

Πίνει πολύ νερό

Εκτός από την ενυδατική κρέμα για να έχεις ενυδατωμένο δέρμα πρέπει να πίνεις και αρκετό νερό. «Πίνω πολύ νερό και ειδικά πριν την προπόνηση, βοηθά να δώσεις το κάτι παραπάνω και να καταφέρεις καλύτερη απόδοση κατά την εκγύμναση».

Είναι αφοσιωμένη

Ο Alex Rodriguez είχε αποκαλύψει για εκείνη στο Access Hollywood ότι η Jennifer Lopez πάντα ήθελε να εμφανιστεί στο Super Bowl. Έτσι άρχισε να προπονείτε γι’ αυτό από πολύ – πολύ νωρίς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!