Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

10 make-up artists που πρέπει να γνωρίζεις

Σε κάθε χώρο που υπηρετεί την τέχνη, πέρασαν, περνάνε, και θα περάσουν ονόματα που γράφουν ιστορία. Έτσι και στο χώρο του μακιγιάζ υπάρχουν συγκεκριμένοι καλλιτέχνες που θεωρούνται οι προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή στην εποχής μας. Και όχι άδικα, καθώς μας έχουν μαγέψει με τις επαναστατικές τεχνικές τους, τις υπέροχες εικόνες που δημιουργούν, και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους.

Σαν κάθε make-up artist που σέβεται τον εαυτό του, οφείλεις να γνωρίζεις τους ανθρώπους που καθορίζουν την μόδα, τις τάσεις και τα social media. Μελετώντας τις τεχνικές τους, τα εργαλεία που χρησιμοποιούν και τον τρόπο που δουλεύουν, έχεις την δυνατότητα να εμπνέεσαι και να εξελίσσεσαι αδιάκοπα. Άλλωστε ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος δάσκαλος από τους ειδικούς?

Ας φτιάξουμε λοιπόν μια λίστα με τα προφίλ των ανθρώπων, με τα πιο μαγικά χέρια!

1. Gucci Westman

Τι θα δεις: αν αγαπάς ένα κλασσικό ρομαντικό look, σε στυλ το κορίτσι της διπλανής πόρτας, τότε έχεις βρει τον άνθρωπό σου. Άλλωστε αναφερόμαστε στη make-up artist της Reese Witherspoon και της Jennifer Anniston.

2. Mario Dedivanovic

Ποιός είναι: Με λίγα λόγια ο Θεός του contouring. Πρόκειται για τον make-up artist των Kardashians. Έχοντας αποκτήσει πάνω από 6 εκατομμύρια ακόλουθους, δεν είναι τυχαίο που θεωρείται από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες.

3. Pat McGrath

Ή αλλιώς: Η μητέρα του μακιγιάζ. Ανορθόδοξοι τρόποι εφαρμογής, δυνατές εντάσεις στα χρώματα, θρασύτατες πινελιές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου φέρει στο μυαλό μία πραγματική πρωτοπόρο.

4. Mary Greenwell

Ποιά είναι: Μία πραγματική βετεράνος στο χώρο του μακιγιάζ, με τα πρόσωπα των πιο διάσημων γυναικών του κόσμου να έχουν περάσει από τα χέρια της. Έχει υπάρξει η make-up artist της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όπως επίσης και τις υπέροχης Cate Blanchett.

5. Matthew VanLeeuwen

Τι θα δεις: Τα πάντα γύρω από το κόκκινο χαλί! Κάποια από τα ονόματα του πελατολογίου του είναι η Debra Messing, η Ellen Pompeo, η Rebel Wilson, και η Salma Hayek.

6. Kate Lee

Ποιά είναι: Η Kate Lee μετράει πάνω από δέκα χρόνια ως make-up artist για τον οίκο Chanel. Έχοντας γεννηθεί στο Γιορκσάιρ, με έδρα ωστόσο στο Λος Άντζελες, κάνει το μακιγιάζ για κάποιες από τις πιο αγαπημένες μας σταρ, όπως η Kristen Stewart και η Emilia Clarke.

7. Pati Dubroff

Τι θα δεις: Μπορεί η Pati Dubroff να κάνει και red carpet make-up για διάσημα πρόσωπα, όπως η Lily Collins και η Margot Robbie, ωστόσο πολύ συχνά θα την βρεις να κάνει μακιγιάζ και σε ταινίες. Ένα πολυτάλαντο άτομο που σίγουρα μπορεί να σου διδάξει πολλά!

8. Vincent Oquendo

Γιατί Vincent: πινελιά με την πινελιά, έχει καταφέρει να κερδίσει την θέση του στα φαβορί για την κορυφή της λίστας. Η Janelle Monae, η Bella Hadid και η Hailey Baldwin, ειναι κάποιες από τις γυναίκες που έχουμε απολαύσει με εντυπωσιακά look από τα πινέλα του.

9. Mylah Morales

Τι να περιμένεις: Μιας και αναφερόμαστε στην make-up artist που έχει δημιουργήσει σχεδόν ολομόναχη τα συγκλονιστικά look για τα show της Rihanna, τα πολλά λόγια είναι περιττά. Φανταστικές ιδέες και τεχνικές για πιο σκούρα δέρματα.

10. Violette

Γιατί Violette: Για να μάθεις τα πάντα γύρω από την γαλλική φινέτσα! Κόκκινα χείλη, απαλά ματιά και φυσικά μαλλιά, καθορίζουν την δουλειά της ως την επιτομή της κομψότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Έλλειψη ύπνου; Μυστικά για να την κρύψεις!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την έλλειψη ύπνου. Υπάρχουν όμως, ευτυχώς, τρόποι να την κρύψεις από το πρόσωπο σου! Αν λοιπόν απόψε δεν κοιμηθείς πολύ, μη σε αγχώνεις τίποτα! Σου έχω όλα τα μυστικά στο νέο μου άρθρο!

Βλεφαρίδες! Μεγάλωσε τις με φυσικό τρόπο.

Οι έντονες και μακριές βλεφαρίδες είναι, σαφώς, ένα στοιχείο που προσδίδει σαγήνη και δύναμη στο βλέμμα. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν γεννηθεί με πλούσιες βλεφαρίδες. Για εμάς τους υπόλοιπους, όμως, υπάρχουν μυστικά για να τις αποκτήσουμε! Διάβασέ τα όλα στο νέο μου άρθρο!

Ντεμακιγιάζ: 7 tips για να το κάνεις τέλεια!

Το μακιγιάζ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτιάξεις τη διάθεση σου! Nα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να αναδείξεις τον καλύτερο...

5 λόγοι να γίνεις make-up artist

Να σου μιλήσω για εμένα προσωπικά...Από μικρή μου άρεσε πολύ να δημιουργώ και να αφήνω την φαντασία μου ελεύθερη. Είμαι άνθρωπος που αποζητώ διαρκή...

Τα top 10 beauty trends του 2022

Ναι, μπορεί ακόμη το ημερολόγιο σου να γράφει 2021 και αυτό το άρθρο να γράφετε στα μέσα του έτους.. Θεωρώ όμως, πως μπορούμε να...