Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τα top 10 beauty trends του 2022

Ναι, μπορεί ακόμη το ημερολόγιο σου να γράφει 2021 και αυτό το άρθρο να γράφετε στα μέσα του έτους.. Θεωρώ όμως, πως μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για μία νέα αρχή! Πέραν από τις πασαρέλες και τις εβδομάδες μόδας που συνήθιζαν να καθιερώνουν τις τάσεις της μόδας μέχρι πρόσφατα, έχουμε πια έναν ακόμα θεμέλιο λίθο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από αυτά μπορούμε να προϊδεαστούμε ως προς τις εικόνες που θα δούμε να επικρατούν.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα δούμε αναλυτικά τις 10 βασικές τάσεις που φαίνεται πώς θα κυριαρχήσουν στο μακιγιάζ του 2022!

Ήσυχα, φυσικά χείλη

Μιλάμε για φυσικά ματ και ήσυχα χείλη με οριακά αόρατο το το γεγονός ότι είναι βαμμένα.. Η όψη τους πρέπει να είναι υγιής και ενυδατωμένη, χωρίς να φαίνεται ότι έχει υπάρξει παρέμβαση από εσένα.

Μακιγιάζ του 1950

Στις τάσεις του 2021 είδαμε πολύ έντονα να αναβιώνει η μόδα του 1950. Όπως είναι γνωστό, η μόδα πολύ συχνά κάνει κύκλους. Οι εικόνες λοιπόν που πήραμε από τις πασαρέλες μας, έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι, το ματ δέρμα με τα κόκκινα χείλη και το καθαρό μαύρο eyeliner, είναι μία τάση που θα αποκτήσει μεγάλη απήχηση την επόμενη χρονιά.

Δραματικό μαύρο liner ή μαύρη σκιά.

Aν έχεις στο νου σου το βίντεο της Avril Lavigne skater boy τότε ξέρεις ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάω. Ιδίως αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια, αυτό είναι ένα μακιγιάζ το οποίο κυριολεκτικά καθηλώνει!

“Καθαρά” προϊόντα περιποίησης

Μπορεί αυτό να μην είναι κυριολεκτικό Beauty Trend, ωστόσο είναι ένα Trend που που κυριαρχεί απόλυτα στο χώρο της ομορφιάς. Με την πληθώρα των προϊόντων που κυκλοφορούν, είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζεις ποια είναι φτιαγμένα φυσικά, και ποια έχουν επιπτώσεις στο δέρμα σου και παράλληλα στο περιβάλλον. Στην εποχή λοιπόν της τελευταίας προσπάθειας να σώσουμε τον πλανήτη μας, ο χώρος της ομορφιάς φαίνεται να έχει στραφεί στα προϊόντα που είναι πραγματικά “καθαρά” και vegan friendly.

Όλα λευκά

“Ονειρικό”, “αγγελικό” και “φουτουριστικό” είναι μερικές λέξεις κλειδιά για τη συγκεκριμένη τάση. Ενώ δεν πρόκειται για καινούργια εικόνα καθώς λανσάρεται από influencers και make up artists της Κορέας εδώ και καιρό, το 2022 φαίνεται να μεσουρανεί! Αυτού του τύπου τα μακιγιάζ, σε μια πιο σκούρη επιδερμίδα ή χρώμα ματιών, έχουν ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα λόγω της αντίθεσης που δημιουργείται.

Έντονη σκιά κάτω από τα μάτια

Μία τάση που έχει γίνει πολύ δημοφιλής από ανθρώπους εκτός του χώρου της μόδας και της πασαρέλας. Κύριος υπεύθυνος για τη διάδοση αυτού του look έχουν υπάρξει οι κορεάτες make up artists του Tiktok, ήδη από το 2021. Ωστόσο, όσο προχωράμε προς το 2022, τη συναντάμε όλο και συχνότερα με έντονα αυξητικούς ρυθμούς.

Γκλίτερ πάρτυ

Τα τελευταία δύο χρόνια με τον κορωνοϊό, οι εορτασμοί και οι εκδηλώσεις δεν μπορούμε να πούμε πως ήτανε το φόρτε μας.. Καθώς όμως σιγά-σιγά επιστρέφουμε σε μία κάποιας μορφής κανονικότητα, αρχίζουν να συμβαίνουν και πάλι πράγματα, Aυτή η διετής αποχή, λοιπόν, φαίνεται να εκφράζεται με μία έκρηξη από γκλίτερ σε μια τάση που παραπέμπει σε disco ball! Μπορεί πριν από κάποιο καιρό να μας φαινόταν υπερβολικό, ωστόσο, πλέον νομίζω χρειαζόμαστε όλοι λίγο παραπάνω χρώμα και λάμψη στη ζωή μας!

Χρωματιστές βλεφαρίδες

Το Tiktok, μας έχει προσφέρει πολλές τάσεις. Η συγκεκριμένη, όμως, φαίνεται να έχει πάρει άλλη τροπή στο χώρο της μόδας. Την είδαμε σε πασαρέλες από όλο τον κόσμο το 2021, και από ότι φαίνεται, θα συνεχίσει να είναι παντού και το 2022!

No makeup – makeup

Αυτό που υπόλοιποι άνθρωποι θα πιστεύουν ότι δεν είσαι βαμμένη στην πραγματικότητα. Απλώς ξυπνάς πάντα τόσο φρέσκια δροσερή και όμορφη (αχ και βαχ)! Αν θες να μάθεις πώς να δημιουργήσεις αυτό το τόσο κομψό look, κάνε κλικ εδώ.

Μπλε στοιχεία

Μπορεί μέχρι πρότινος να κοιτούσαμε με τρόμο φωτογραφίες από το γυμνάσιο και το λύκειο με τις μεταλλικές μπλε και γαλάζιες σκιές στα βλέφαρα μας. Παρόλα αυτά, φαίνεται αυτή η μόδα να έρχεται πάλι στην επιφάνεια! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει κάνεις επακριβώς το μακιγιάζ της φωτογραφίας που δεν μπορείς να βλέπεις. Ωστόσο σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις λίγο παραπάνω με τα χρώματα του μακιγιάζ σου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Έλλειψη ύπνου; Μυστικά για να την κρύψεις!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την έλλειψη ύπνου. Υπάρχουν όμως, ευτυχώς, τρόποι να την κρύψεις από το πρόσωπο σου! Αν λοιπόν απόψε δεν κοιμηθείς πολύ, μη σε αγχώνεις τίποτα! Σου έχω όλα τα μυστικά στο νέο μου άρθρο!

Βλεφαρίδες! Μεγάλωσε τις με φυσικό τρόπο.

Οι έντονες και μακριές βλεφαρίδες είναι, σαφώς, ένα στοιχείο που προσδίδει σαγήνη και δύναμη στο βλέμμα. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν γεννηθεί με πλούσιες βλεφαρίδες. Για εμάς τους υπόλοιπους, όμως, υπάρχουν μυστικά για να τις αποκτήσουμε! Διάβασέ τα όλα στο νέο μου άρθρο!

Ντεμακιγιάζ: 7 tips για να το κάνεις τέλεια!

Το μακιγιάζ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτιάξεις τη διάθεση σου! Nα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να αναδείξεις τον καλύτερο...

5 λόγοι να γίνεις make-up artist

Να σου μιλήσω για εμένα προσωπικά...Από μικρή μου άρεσε πολύ να δημιουργώ και να αφήνω την φαντασία μου ελεύθερη. Είμαι άνθρωπος που αποζητώ διαρκή...

Μαύρισες; Να τι θα κάνεις με το μακιγιάζ σου!

Μαύρισες; Μπορεί οι διακοπές σιγά-σιγά να φτάνουν στο τέλος τους. Ωστόσο θα διατηρήσουμε ακόμα ένα από τα αγαπημένα μας σουβενίρ κάθε καλοκαιριού, το...