Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ετοιμαζόμαστε να προσφέρουμε ομορφιά!

Όπως είπαμε και τη προηγούμενη εβδομάδα οι γιορτές πλησιάζουν και σε κάθε γυναίκα αξίζει να δείχνει όμορφη και στιλάτη.
Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμη για τα πλάνα, είναι όμως σίγουρα η ιδανική στιγμή να σκεφτείτε τα γιορτινά χτενίσματα που θα προσφέρετε στις πελάτισσες σας.
Λέξη κλειδί: η ομορφιά!

Θα συνεχίσουμε λοιπόν, εμβαθύνοντας σε ιδέες και trends που θα κλέψουν τη παράσταση φέτος!

Παιχνιδιάρικες Κοτσίδες

Το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα, είναι χωρίς αμφιβολία οι ψηλές κοτσίδες. Χαλαρές, με τούφες να αγκαλιάζουν το πρόσωπό σας, αυτό το χτένισμα ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Φυσικά δεν αγνοούμε το outfit. Συνδυάστε το χρώμα του ρούχου με κορδέλες στα μαλλιά, που δεν θα περάσουν απαρατήρητα τα όμορφα μαλλιά που δημιουργήσατε!

Elegant up do hair

Φέτος η τάση θέλει elegant κότσους, χωρίς βαρύ ύφος και αξεσουάρ. Διαλέξτε ένα απλό πιάσιμο που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, χωρίς να φτάσει στην υπερβολή. Οι χαμηλοί κότσοι ( chignon ) έχουν την τιμητική τους και σας προσκαλούν να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Ιδανικοί για κλειστό μπούστο αλλά και για ανοιχτό ντεκολτέ, εγγυώνται πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα!

Ρομαντικές Πλεξούδες

Οι boho πλεξούδες έχουν αποδείξει ότι δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Τα αμέτρητα σχέδια και οι επιλογές εξασφαλίζουν ότι θα βρείτε εκείνο που αντανακλά περισσότερο εσάς. Αν και μπορεί να φαίνεται απλό, μια όμορφα σχεδιασμένη πλεξούδα μπορεί να τονίσει την εμφάνισή σας με τον καλύτερο τρόπο. Διαλέξτε να είναι όλα πιασμένα επάνω, ή δύο πλεξούδες να πέφτουν απαλά στους ώμους σας.

Ελευθερώστε τα χέρια σας την φαντασία σας και την δημιουργικότητα σας. Αφήστε τις γιορτές να σας παρασύρουν μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και ιδανικά μην μεταφέρετε αρνητικές θεωρίες !

Οι πελάτες μας χρειάζονται θετική διάθεση για να έχουν την χαρά να επιλέξουν και όμορφα χτενίσματα. Ας διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας, όσο και αν οι εποχές μας βαραίνουν. Πάμε κόντρα στα άσχημα!

Το σύνθημα μας: Μοιράζουμε ομορφιά μοιράζουμε χαρά!

www.mariadretaki.gr

Μαρία Δρετάκη
Μαρία Δρετάκηhttp://www.mariadretaki.gr
Salon manager Ανανέωση Ma.Ster.team - Hair master education - Creative director Haute Coiffure Fransaise Hellas - Artist L’Oréal professionnel

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Πιτυρίδα : Αιτίες και αντιμετώπιση!

Η πιτυρίδα αποτελεί ένα πολύ σύνηθες ζήτημα. Που βρίσκονται οι αιτίες της και πώς μπορούμε να τη καταπολεμήσουμε;

Εικόνες από το Met Gala 2024!

Πάμε μαζί μια βόλτα μέχρι το Met Gala 2024, για να δούμε και να αναλύσουμε τα 3 looks που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον!

Backstage Athens Fashion Week 2024!

Δες όλο το backstage από το Athens Fashion Week 2024, και ζήσε μαζί μας αυτή την εμπειρία, πάντα μαζί με τη L'Oreal Professionel!

Θέλεις να μυρίζουν τέλεια τα μαλλιά σου;

Το να μυρίζουν όμορφα τα μαλλιά σου είναι σίγουρα ένα extra στην εμφάνισή σου! Εδώ θα βρεις συμβουλές πώς να τα καταφέρεις!

Προετοιμασία για show!

H προετοιμασία του show του Avant Garde group, της Design Art Academy, πραγματοποιήθηκε και δες τι δημιουργήσαμε όλοι μαζί!