Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Γαλανόλευκος ο κόσμος σήμερα. Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Τραγική ειρωνία να γιορτάζουμε την Ελληνική Επανάσταση και την ελευθερία μας, περιορισμένοι σπίτι. Αν θα μπορούσαμε, ειδικά σήμερα θα ήθελα να κάνω μια βόλτα σε όλο τον κόσμο, που τιμώντας την Ελλάδα και την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, έχουν φωταγωγήσει δημόσια και εμβληματικά κτίρια με την ελληνική σημαία και τα γαλανόλευκα χρώματα. Από το Σίδνει, στη Καλιφόρνια,στο Καναδά, στο Μόναχο,στα Ιεροσόλυμα, στο Παρίσι, στις Βρυξέλες και πάλι πίσω εδώ… στην Ελλάδα, στην Αθήνα μας.
Καλό ταξίδι… με περηφάνια που είμαστε Έλληνες!!!!

Η 25η Μαρτίου 1821, ημέρα του Ευαγγελισμού, ορίστηκε ως ημέρα έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, κατα του Τουρκικού ζυγού, από τον αρχηγό της Φιλικής Εταιρείας Αλέξανδρου Υψηλάντη,  «ως ευαγγελιζομένη την πολιτικήν λύτρωσιν του ελληνικού έθνους».Η ημερομηνία αυτή θεωρήθηκε ως σημείο αναφοράς από τις πρώτες ήδη ημέρες της Επανάστασης και είναι επίσημη αργία στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Συνήθως οι εκδηλώσεις εορτασμού περιλαμβάνουν παρελάσεις και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις την ίδια ημέρα ή την προηγούμενη.

Υπό άλλες συνθήκες τώρα, θα ετοιμαζόμασταν περήφανα να παμε στην παρέλαση και μετά καμία βόλτα με φίλους. Για την ελευθερία, έδωσαν τα πάντα το 1821 οι ήρωες μας, Κολοκοτρώνης, Παπαφλέσσας, Καραϊσκάκης, Μπότσαρης, Κανάρης, Ανδρούτσος, Μιαούλης Μπουμπουλίνα και πολλοί άλλοι. Τραγική ειρωνία να γιορτάζουμε φέτος την μέρα, περιορισμένοι σπίτι, γιατί αν βγούμε, εμείς ή κάποιος άλλος, μπορεί να νοσησει με covid19.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ?? Τότε το 1821 πολεμούσαμε εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σήμερα βασικός μας εχθρός, ένας άγνωστος επικίνδυνος ιός.

Θα τα καταφέρουμε αν πειθαρχήσουμε και το κυριότερο αν ενδυναμώσουμε τον οργανισμό μας ώστε να έχουμε αντισώματα..εναντίον του!

Τιμούν την Ελλάδα
Παγκοσμίως έχουν φωταγωγηθεί δημόσια και εμβληματικά κτίρια με γαλανόλευκα χρώματα.

Στα Ιεροσόλυμα, φωταγωγήθηκε η Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού, η αρχαιότερη Μονή του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Στο Μόναχο, τα Προπύλαια, που είναι εμπνευσμένα από τα Προπύλαια του Παρθενώνα. Στο Σίδνευ, το εμβληματικό κτίριο της Όπερας. Στον Καναδά οι καταρράκτες του Νιαγάρα.Στις Βρυξέλλες το δημαρχείο στην Grand Place και του Παρισιού στις όχθες του Σηκουάνα. Στο Τελαβίβ το ιστορικό «Γιαντ Ελιάου», η έδρα της μπασκετικής Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη Βοστώνη η ιστορική έδρα των Μπόστον Σέλτικς. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο.


Επισυνάπτουμε βίντεο….
Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!