Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Wrap and Roll

Η περμανάντ επιστρέφει δυναμικά φέτος το καλοκαίρι. Και από άποψη αισθητικής στην μπούκλα, στην υφή αλλά και στο χημικό κομμάτι, βλέπουμε καινοτομίες!!!

Στο σημερινό επεισόδιο θα μιλήσουμε για το πόσο σημαντικά είναι μεν τα υλικά και οι υφές για μια σωστή περμανάντ, αλλά θα δείξουμε και το σωστό τύλιγμα, που είναι το σημαντικότερο όσον αφορά αυτή την τεχνική.

Συγκεκριμένα η κλασική μέθοδος είναι σωστή αλλά τα αποτελέσματα της Ιαπωνικής μεθόδου είναι ακόμα πιο wow!!!!

Ξεκάθαρα το τύλιγμα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Στην κλασική τεχνική διπλώνουμε ένα χαρτάκι στη μέση, βάζουμε τα μαλλιά και τυλίγουμε με το μπικουτί μας. Στην Ιαπωνική, τα χαρτάκια γίνονται δύο, ώστε με αυτό τον τρόπο να διπλασιαστεί η επιφάνεια και να καλυφτούν περισσότερα μαλλιά, με αποτέλεσμα καλύτερη υφή και να μην πετάγονται τρίχες.

Η ένταση, η υφή, το ομοιόμορφο τέντωμα και η σταθερότητα, παίζουν τον ρόλο τους.

Παίξτε με την περμανάντ και μην φοβάστε!!!

Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
#HairdresserOnFire Ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο να αποκτήσει ο κομμωτής την παίδεια που χρειάζεται, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του, να ξυπνήσει την δημιουργικότητά του, εμπλουτίζοντας τις εξειδικευμένες τεχνικές και τα χαρίσματά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

1940 Retrospective

Σε προηγούμενο Hair Talk Vlog αναπολήσαμε την μόδα και τις τάσεις που επικράτησαν την δεκαετία του 1930. Σήμερα θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον χρόνο, βαδίζοντας στην επόμενη δεκαετία. Η δεκαετία του 1940 υπήρξε σταθμός στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως είναι φυσικό επηρέασε και την μόδα. Στο σημερινό Hair Talk Vlog λοιπόν ταξιδεύουμε στα '40s

1930 Retrospective

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον χρόνο και σε αυτό το Hair Talk Vlog θα κάνουμε μία στάση στην δεκαετία του 1930. Βασικό χαρακτηριστικό της δεκαετίας είναι η Θηλυκότητα! Θηλυκότητα σε όλα! Στην μόδα που αφορά Ρούχα, μαλλιά, lifestyle!

Retrospective 1920

Συνεχίζουμε την Ιστορική αναδρομή που ξεκινήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο Retrospective HairTalk Vlog!Αυτή την εβδομάδα, σε αυτό το επεισόδιο θα κάνουμε μία στάση στο 1920....

Retrospective

"Hair 1900s" Στο νέο κύκλο επεισοδίων Hair Talk Vlog θα κάνουμε μια ιστορική αναδρομή! Άλλωστε «Αν...

SOFT BANGS

Στον κόσμο της κομμωτικής οι αφέλειες ήταν και θα είναι αυτές που μας γυρίζουν στα παιδικά μας χρόνια με μια δόση νοσταλγίας.Στο παρόν, οι...