Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Villa Antellop- παραδοσιακά, πολυτελέστατα και Ελληνικά .. στην Πάρο!

Η Πάρος σαν νησί, συνδυάζει τα πάντα και μπορώ να εγγυηθώ ότι σαν επιλογή είναι από τις καλύτερες, αν αποφασίσετε, όταν μας «ανοίξουν»… το καλοκαιράκι, να διακοπεύσετε εντός Ελλάδας.

Πρόταση μου αν θέλετε να ζήσετε τόσο την Πάρο ως νησί, αλλά και να χαλαρώσετε με όλα τα κομφόρ και ανέσεις που ουτε καν τις έχετε ονειρευτεί, είναι η βίλα Άντελοπ, στην γραφική περιοχή Πεταλούδες κοντά στην Παροικιά της Πάρου. Ένα καινούριο οικοδόμημα, με εσωτερικά παραδοσιακή πέτρα σε γήινες αποχρώσεις και εξωτερικά κίονες,  που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.

Στο 300 τμ. παλατάκι σας, με τα πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, σαλόνια, κουζίνα, καθιστικό, εσωτερικό ασανσέρ και 900 τμ. αυλή, με πισίνα και θέα το Αιγαίο, μπορείς εσύ και οι εννέα ακόμα καλεσμένοι σου, να κάνετε τα πάντα , ζώντας ίσως και την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σας. Αν θέλετε να πάρετε μαζί σας και το κατοικίδιο σας, αναλόγως κατοικιδίου και μεγέθους του, μπορεί να επιτραπεί, για αυτό ζητήστε το κατά την διαδικασία κράτησης.

Για να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, πριν πάτε, μπορείτε να ζητήσετε να σας έχουν αγοράσει και συγυρίσει (pre-stocking) τα ντουλάπια της κουζίνας, του μπάνιου, του μπαρ, προμηθεύοντας σας με οτιδήποτε μπορεί να επιθυμήσετε. Επίσης μπορούν να σας βοηθήσουν με την ανεύρεση κότερου, λιμουζίνας, αυτοκινήτου,σοφέρ,  μασέρ, μάγειρα, καθαρίστριας, προσωπικού γυμναστή, μπάτλερ, νταντάς,  κτλκτλ.  Όσον αφορά το καθημερινό σας διατροφικό μενού, μπορεί να γίνει προκαθορισμένη επιλογή κουζίνας και συγκεκριμένων γευμάτων, τόσο με ελληνικές γεύσεις όσο και διεθνείς.


Σε όλα τα υπνοδωμάτια, υπάρχει τηλεόραση και κλιματιστικό. Μπορείτε να δείτε dvd στο σαλόνι ή να ακούσετε μουσική, από το τελευταίας τεχνολογίας μουσικό σύστημα που υπάρχει.

Σας μπήκε η ιδέα και προτιμάτε να πάτε το χειμώνα; Υπάρχει και τζάκι στο σαλόνι!

Συγκεκριμένα το ισόγειο περιλαμβάνει, 2 σαλόνια, ένα καθιστικό που ενώνεται με το ένα σαλόνι, μέσω ασανσερ, μια κουζίνα με τραπεζαρία, 1 υπνοδωμάτιο με προσωπικό μπάνιο, βεράντα και εξωτερικο καθιστικό χώρο. Στον πρώτο όροφο, είναι το μεγάλο (μάστερ) υπνοδωμάτιο, με προσωπική τουαλέτα, μπάνιο και βεράντα με θέα στην Αντίπαρο.  Επίσης υπάρχουν 2 σπιτάκια επισκεπτών, τα οποία περιλαμβάνουν ξεχωριστά ένα μικρό σαλόνι, υπνοδωμάτιο με προσωπική τουαλέτα και ένα έξτρα μικρότερο δωμάτιο πιθανόν για τα παιδιά σας ή περισσότερους φίλους.

Ο εξωτερικός χώρος έχει πισίνα 105τμ, κρεβατάκια θαλάσσης, ασανσέρ που ανεβαίνει στο κεντρικό χώρο, τραπεζαρία, κήπος, χώρος στάθμευσης, barbeque, πριβέ ταράτσα και εξωτερικό σαλονάκι. Δικαιούστε να καπνίζετε μόνο στον εξωτερικό χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες και οργανωθείτε αναλόγως, απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες πολυτελούς τουρισμού που σας προσφέρει η εταιρεία Luxury Heavens.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!