Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η Victoria Beckham ενώνει την pre και main collection αποθεώνοντας το comfort

Παρουσιάζοντας την AW21 συλλογή της η Victoria Beckham έκανε μία ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Αυτή τη χρονιά κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά, αλλά έτσι δε συμβαίνει με όλους;»

Και κατόπιν εξήγησε: «Αυτή τη σεζόν έχουμε συμπτύξει την pre και τη main συλλογή μας παραδίδοντας μια υβριδική συλλογή με πολύ συγκεκριμένη επεξεργασία».

Η επεξεργασία στην οποία αναφέρεται η σχεδιάστρια αφορά το ύφος της συλλογής της, που εμπνέεται από το Work From Home, το οποίο όπως λέει η ίδια, «είναι η νέα κανονικότητα» και επενδύει στο comfort dressing το οποίο μελλοντικά θα μπορεί να φορεθεί κι εκτός σπιτιού. Όπως εξάλλου, δήλωσε η σχεδιάστρια στη Guardian, «η στρατηγική μας για φέτος είναι εστιασμένη σ’ αυτό που συμβαίνει τώρα».

Σημειώνεται ότι η Victoria Beckham επέλεξε να παρουσιάσει τη συλλογή της εκτός London Fashion Week -το οποίο ξεκινάει στις 19 Φεβρουαρίου, ακριβώς γιατί ήθελε να ενώσει τις συλλογές της και γιατί θεωρεί, όπως δηλώνει η ίδια, πως τα seasonal calendars μοιάζει να μην έχουν νόημα αυτή την στιγμή «καθώς δε γνωρίζουμε πότε θα βγούμε από την καραντίνα».

Η συλλογή AW21

«Μου αρέσουν τα ρούχα που μπορούν να φορεθούν, αρκεί να υπάρχει αυτή η σπίθα της μόδας», αναφέρει η Victoria Beckham και η συλλογή της για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας ‘21 είναι ακριβώς αυτό: απλά και κομψά κομμάτια με έμφαση στο καλό γούστο.

Κοστούμια με ρίγες, military λεπτομέρειες όπως τα χρυσά κουμπιά σε ζώνες, σακάκια και πουκάμισα, ανάλαφρα φορέματα – διαφάνειες, έντονα φλοράλ, άνετα φαρδιά παντελόνια, πλεκτά και denim κομμάτια είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη συλλογή, ενώ οι glitter μπότες που ολοκληρώνουν πολλά από τα σύνολά της είναι η lavish πινελιά που η σχεδιάστρια έβαλε στη relaxed, ραφιναρισμένη πρότασή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!