Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Βαμμένα χάλκινα μαλλιά!!!

Ποιό είναι το χρώμα στα μαλλιά που παραμένει νούμερο 1 στις προτιμήσεις των γυναικών που επιθυμούν να είναι σέξυ και ταυτόχρονα classy;

Μα φυσικά ο λόγος γίνεται για τα Ginger, δηλαδή μαλλιά, που περιέχουν χάλκινες αποχρώσεις, με διαβαθμίσεις σε ζεστές αλλά και ψυχρές αποχρώσεις, ανάλογα με τα χρώματα που ταιριάζουν σε εσένα, σύμφωνα με τον τύπο δέρματος, το χρώμα των ματιών και το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου.

Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεις τα χαρακτηριστικά σου και δημιουργείς το δικό σου τύπο, έτσι ώστε να είσαι μοναδική!

Πόσες από εμάς έχουμε θαυμάσει την Julia Roberts, την Amy Adams , την Kate Winslet στον Τιτανικό, την Rita Heitwor ως Gilda…αλλά και την σύγχρονη δικιά μας Εβελίν Καζατζόγλου….!!! Και όλοι καταλάβαμε τι κοινό έχουν όλες οι παραπάνω κύριες…αλλά και ποιό είναι το χαρακτηριστικό (εκτός από την λάμψη που διαθέτουν), που τις διαφοροποιεί.

Εάν είσαι η γυναίκα που θέλει να το τολμήσει , αρχικά πρέπει να ενημερωθείς,βάση της επιδερμιδας σου, εαν σου ταιριάζει το χάλκινο χρωμα, αλλά και σε ποια απόχρωση ίσως να σου ταίριαζε… το αντίστοιχο GINGER!

Οι γυναίκες που έχουν θερμό τόνο επιδερμίδας (κίτρινο) , ταιριάζει περισσότερο η απόχρωση του χάλκινου που τείνουν προς το ακαζου ή προς το χρυσάφι.

Οι γυναίκες που έχουν ψυχρό τόνο επιδερμίδας (ροζ), είναι προτιμότερο το χάλκινο χρωμα που θα επιλέξουν, να περιέχει αρκετό κάστανο ή χρυσό και ιδανικά το πυρόξανθο.

Για τις σταρένιες επιδερμίδες ιδανικά ταιριάζει λιγότερο κόκκινο και περισσότερο κίτρινους τόνους.

Εάν είσαι λάτρης του μπαλεγιαζ , με τη βοήθεια του Colorist, επιλέξτε δυο διαφορετικές αποχρώσεις για να έχεις πολυδιάστατο και ξεχωριστό αποτέλεμα στα μαλλιά σου.

EXTRA TIPS… Και αφού είμαστε απόλυτα ευχαριστημένες με το Ginger χρώμα των μαλλιών μας φεύγοντας από το κομμωτήριο, οφείλουμε να το συντηρήσουμε σωστά…

Η συνέχεια είναι στο σπίτι, επιλέγοντας μια σειρά περιποίησης για προστασία χρώματος : σαμπουάν, conditioner και μάσκα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες αποφεύγουμε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και προστατεύουμε τα μαλλιά μας με ένα τουρμπάνι ή ένα καπέλο και ένα αντιηλιακό μαλλιών.

Αποφεύγουμε το συχνό λούσιμο, 2-3 φορές την εβδομάδα είναι ιδανικά .

Κατά τη διάρκεια του ξεβγάλματος, χρησιμοποιούμε μόνο χλιαρό προς κρύο νερό.

Ενδιάμεσα στις δυο βαφές, συνίσταται μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για την υπηρεσία του gloss, για να «ζωντανέψουν» τα έντονα χρωστικά.

Ιδανικά στο μακιγιάζ η καλύτερη επιλογή ένα ελαφρύ makeup σε κιτρινωπούς τόνους.
Στα χρώματα των σκιών και του ρουζ ενδείκνυται οι χρυσές και παστέλ αποχρώσεις.
Τα γήινα χρώματα θα δείχνουν τα μάτια σας πιο φρέσκα και ξεκούραστα και το κραγιόν σε nude αποχρώσεις ή σε πιο έντονα χρώματα του ροζ/φούξια και του ψυχρού κόκκινου.

Με σεβασμό και αγάπη για τη δουλειά μας

ΣΙΣΣΥ Βισβάρδη

The HairXpert by Ioanna and Sissy.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Ο δεκάλογος για την προστασία των μαλλιών πριν και μετά το ντεκαπάζ

Σίγουρα η προφανής απάντηση στο ερώτημα πώς να προστατέψετε τα μαλλιά σας από το ντεκαπάζ είναι - να μην το κάνουμε! Εάν έχετε, όμως, αποφασίσει...

Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα σγουρά μαλλιά;

Ξεκινώντας να τονίσουμε, πως δεν υπάρχει μια ενιαία προσέγγιση της φροντίδας για τα σγουρά μαλλιά μας. Αυτό συμβαίνει, επειδή υπάρχουν αρκετοί τύποι σγουρών μαλλιών :  Κυματιστά...

Balayage ή ανταύγειες; Ποια τεχνική να επιλέξεις

Θα αναλύσουμε ένα θέμα που για τους hair colorists, είναι καθημερινή συζήτηση στο κομμωτήριo. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του balayage και των ανταύγειών,...

Μάσκα μαλλιών – Γιατί είναι σημαντική;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μάσκα μαλλιών, πόσο απαραίτητη είναι, πόσο συχνά πρέπει να τη χρησιμοποιούμε κ.α.

Γιορτινά χτενίσματα για ξεχωριστές εμφανίσεις

Οι γιορτές είναι εδώ κι εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας προτάσεις γιορτινά χτενίσματα, αλλά και αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε αυτές τις γιορτινές ημέρες....