Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

3,2,1 βάφτηκα και ξεκουράστηκα. Εύκολοι τρόποι για να δείχνεις ομορφότερη!

Δυστυχώς η εντάση της ημέρας, το προβλήματα, οι σκέψεις, όλα έρχονται στο μυαλό σας όταν πάτε να ξαπλώσετε. Σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες συνεχόμενα κάθε βράδυ. Πόσες από εμάς το καταφέρνουμε αυτό; Ο  ύπνος εκτός από τον οργανισμό σας, ξεκουράζει και το δέρμα σας. Άρα αν δεν κοιμάστε σωστά, φαίνεστε κουρασμένες… και ακριβώς εδώ έρχονται οχτώ εύκολα μαγικά που μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι, αμέσως, πιο ξεκούραστη!!!!

Βάλε κάτι κρύο στα μάτια

Όλες το ξέρουμε. Ποιές το κάνουμε δεν ξερω!!! Βάλτε κάτι κρύο στα μάτια σας για να βοηθήσετε στην κυκλοφορία του αίματος και κατ’επέκταση να βελτιωθούν οι τυχόν κοκκινίλες και πρηξίματα, που μπορεί να έχετε. Αγοράστε κάποιο προϊόν  για facial massage ή ειδικές μάσκες για τα μάτια, που μετά από λίγα λεπτά στον καταψύκτη, κάνουν θαύματα. Αν δεν έχετε τίποτα από αυτά και τα απλά αγγουράκια κάνουν καλό.

Φωτεινότερα μάτια με ιριδίζουσα σκιά

Κάποιοι θα το έλεγαν λίγο κιτς, μια μόδα που έχει ελαφρώς χαθεί εκτός από τις βραδιές που θες να λάμπεις ιδιαίτερα. Και όμως, η ιριδιζουσα σκιά δεν φοριέται μόνο σε γκλαμουράτα πάρτυ αλλά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις, σε ασημί ή ασπριδερές αποχρώσεις, (με μέτρο), στο κέντρο του βλεφάρου σου, όταν τα ματάκια σου είναι κουρασμένα. Θα δείς ότι αυτομάτως θα δείχνουν μεγαλύτερα, φωτεινότερα και πιο ξεκούραστα. 



Πολυχρηστικό Balm

Με ένα προϊόν μπορείς να θρέψεις, ενυδατώσεις και προστατεύσεις τα χείλη, το δέρμα, τα νύχια ακόμα και τα μαλλιά σου.

Concealer σε ανοδική πορεία και σωστό blending

Τόσα χρόνια μαθαίναμε ότι το concealer το βάζουμε κάτω από τα μάτια, με ένα σχηματισμό ανάποδου τριγώνου… για κάντε τη διαδικασία αλλιώς, να δείτε τι θα βγει… Βάλτε concealer στις εσωτερικές γωνίες των ματιών αλλά και στις εξωτερικές γωνίες,  με ανοδική πορεία. Συνέχισε με λίγο μπρόνζερ πάνω στα μάγουλα και δούλεψέ το καλά ώστε να γίνει σωστό blending. Τέλος, πέρασε ρουζ στα σημεία που θα έβαζες highlighter: αυτές οι απλές τεχνικές δίνουν την ψευδαίσθηση ότι το πρόσωπο “τραβιέται” προς τα πάνω, χαρίζοντας έτσι ένα πολύ ξεκούραστο, χαλαρό πρόσωπο και βλέμμα.

Χρησιμοποίησε λευκό μολύβι

Αν δεν έχεις ένα λευκό μολύβι στη συλλογή καλλυντικών σου, να πάρεις. Το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου αυτόματα ανοίγει το βλέμμα και κάνει τα μάτια σου να μοιάζουν διπλάσια. Αν η ιδέα του λευκού σου φαντάζει πολύ extreme για τα δεδομένα σου, μπορείς να κάνεις το ίδιο και με ένα nude μολύβι ματιών.

Όχι στα eye liner & eye pencil

Για μια έξοδο το eye liner και το μολύβι ματιών, είναι ότι πρέπει. Για ξεκούραστο όμως βλέμμα, εκτός και αν είναι σε άσπρη απόχρωση όπως ανέφερα πιο πάνω, δεν κάνει. Το μολύβι ματιών ειδικά σε σκούρες αποχρώσεις κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μικρά

Αγαπημένη μάσκαρα

Η μάσκαρα πρέπει να είναι μια από τις καλύτερες σου φίλες. Γιατί; Γιατί το αξίζει!!! Βάλε πολύ μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου, για μάτια πιο μεγάλα και πιο ξεκούραστα.

Κραγιόν 

Όσο χλωμή και να είσαι, όσο κουρασμένη, όσο ταλαιπωρημένη…. το κραγιόν μπορεί να κάνει μια ουσιαστική διαφορά στο πως φαίνεται το δέρμα σου. Επέλεξε μια έντονη απόχρωση και κάνε τους πάντες να μην βλέπουν τίποτα άλλο εκτός από τα υπέροχα χείλη σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!