Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

To be blond or not to be???

Ιδού η απορία!! Τελικά να το τολμήσω ή δεν είναι για’ μένα;

Το Ίντερνετ μας έχει κατακλύσει! Η αλήθεια είναι ότι πολλές από εσάς βλέπετε αυτά τα υπέροχα ξανθά μαλλιά και πολλές δεν το τολμάτε!

Και έχω να σας πω ότι σίγουρα όλα τα χρώματα δεν ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες, αλλά η γκάμα των ξανθών αποχρώσεων είναι τόσο μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη η γκάμα των εργασιών που μπορούν να γίνουν για να λέγεσαι ξανθιά (και ας μην είσαι totally blond)!

Μα ποσά ξανθά;

Οι αποχρώσεις παρά πολλές και σε συνδυασμό με τους τόνους του ξανθού μπορείς να δημιουργήσεις τόσους πολλούς συνδυασμούς που δε θα το πιστεύεις!

Από το ακραίο αλλά εντυπωσιακό πλατινέ μέχρι balayage σε μπεζ αποχρώσεις της άμμου!

Από κλασικές, αλλά διαχρονικές ανταύγειες, μέχρι ombre.

Τελικά πόσες επιλογές!

Όπως καταλαβαίνεις μέσα σε όλους αυτούς τους συνδυασμούς, όσο σκούρο ή ανοιχτό είναι το χρώμα του δέρματος σου, όσο έντονα είναι τα χαρακτηριστικά σου, ότι χρώμα και αν έχουν τα μάτια σου, σίγουρα υπάρχει ένα ξανθό που σε συνδυασμό με μια προσωποποιημένη τεχνική είναι το ιδανικό για’ σένα!

Όπως κατάλαβες…

 …η πιο εύκολη αλλαγή στη ζωή σου είναι η αλλαγή των μαλλιών σου!
Και επειδή ο τολμών νικά να το τολμήσεις και δε θα χάσεις! Και πάντα να έχεις εμπιστοσύνη στον hair expert που θα επιλέξεις! Σίγουρα θα σε βοηθήσει να επιλέξετε μαζί το ιδανικότερο για εσένα, προκειμένου να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Με αγάπη Δήμητρα Καράμπελα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Κερατίνη ή BIOTANIX?

Οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στις θεραπείες λείανσης είναι εδώ. Brazilian keratin (κερατίνη) απέναντι στην νανοτεχνολογία!

Φορμαλδεΰδη vs Keratin treatment

Φορμαλδεΰδη. Τελικά πόσο επικίνδυνη ουσία είναι και που τη συναντάμε; Υπάρχει θεραπεία κερατίνης χωρίς φορμαλδεΰδη;

Γνωρίζεις ποιο χαρακτηριστικό σου είναι το 80% της εμφάνισης σου;

Εσύ;; Γνωρίζεις;; Σήμερα θα σου δώσω να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο τα μαλλιά σου είναι το 80% της εμφάνισης σου...

Παρακαλώ… Περάστε ❤️

Με έναυσμα ένα σχόλιο πελάτισσας μου, η οποία με επισκέπτεται τα τελευταία 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ανοίξω την καρδιά μου...

Κομμωτής vs πελάτισσα! Στιγμές τρέλας!

Θα αντιμετωπίσω καθημερινές καταστάσεις με γέλιο για να μη βάλω τα κλάματα!!😂 Κομμωτής vs πελάτισσα λοιπόν! Πάμε να δούμε τι λέτε, τι εννοείτε και...