Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Έξυπνα τιπς για αναβάθμιση της απλής αλογοουράς/κοτσίδας σου

Δεν ήμουνα ποτέ των πολύ περιποιημένων, προσεγμένων, καλοχτενισμένων… τυποποιημένων μαλλιών.

Μια απλή κοτσίδα, είναι ότι πρέπει για όλες τις ώρες… ειδικά τώρα που η θερμοκρασία καίει ακόμα και πέτρες και δεν θέλουμε μαλλιά και τρίχες στο πρόσωπο, στο λαιμό, στην πλάτη μας.

Πιάνεις τα μαλλιά σου πάνω και είσαι αυτομάτως χτενισμένη.

Έλα όμως που ειδικοί και μη, σχολίαζαν αρνητικά αυτή μου την συνήθεια, λέγοντας ότι ίσως πρέπει να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με το θέμα. Ομολογώ πως είχαν βαρεθεί να με βλέπουν με την ίδια κλασική κοτσίδα.

Αυτό το άρθρο είναι η απάντηση μου. Ασχολήθηκα και βρήκα, τις καλύτερες αλογοούρες, κοτσίδες, για κάθε περίσταση και για κάθε λούκ. Τώρα μπορούμε και εμείς που αγαπάμε τις κοτσίδες μας, να τις αναβαθμίσουμε για ένα ομορφότερο, ανετότερο, σέξυ στυλ.

Σύμφωνα με τον Monae Everett, κομμωτή διασημοτήτων και ιδρυτή των Texture Style Awards, «Δεδομένου ότι όλοι ανυπομονούμε για περισσότερες προσωπικές αλληλεπιδράσεις και πάρτι, η αλογοουρά θα σας κρατήσει, στυλάτα και χαριτωμένα, ενώ χορεύετε και θα απολαύσετε υπαίθριες δραστηριότητες».

Ο Monae φαίνεται να συμφωνεί με τις υπέροχες αλογοουρές και μάλιστα μας προτείνει τις δικές του αγαπημένες, διαφοροποιημένες κοτσίδες.

Η αλογοουρά Cornrow

Το συγκεκριμένο στυλ είναι είτε ιδιαιτέρως αγαπητό, είτε αρκετά αδιάφορο. Το σίγουρο είναι, ότι είναι ένα λουκ, άκρως καλοκαιρινό και σίγουρα παρατηρητέο. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η αλογοουρά Cornrow, είναι χωρισμένα μαλλιά και πιασμένα, σαν μικρά καλαμποκάκια. Αυτό το χτένισμα μπορείτε να το κάνετε με πολλές εναλλαγές στο κάτω μέρος του.

Η αλογοουρά Razzle Dazzle

Τα κοσμήματα μαλλιών είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε κάθε αλογοουρά να φανεί υπέροχη. Αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αυτό το κομψοτέχνημα, είναι τα μικρά διαμαντακια και φυσικά ένα ισχυρό τζελ για να σταθεροποιήσετε τα μαλλιά να μην πετάνε.

Για να κάνει αυτό το στυλ πραγματικά υπέροχο, ο Monae, πρόσθεσε επίπεδα αυτοκόλλητα διαμάντια κατά μήκος της γραμμής των Fishback, σε όλη την τρίχα  και κάτω από το μήκος της πλεγμένης αλογοουράς.

Η ρετρό αλογοουρά

Όλοι την γνωρίζουμε και οι πλείστοι την αγαπάμε, εφόσον μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπες σε αρκετές δύσκολες στιγμές μας. Η ένταση και ο όγκος, σε αυτή την ρετρό εμφάνιση της δεκαετίας του 60, είναι στην κοτσίδα και όχι στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Η αλογοουρά Pompadour

Αυτή η αλογοουρά έχει τον παράγοντα wow και είναι η απόλυτη αναβάθμιση αλογοουρών. Συγκεκριμένα όπως θα δείτε βασικό χαρακτηριστικό της, είναι ο όγκος των μαλλιών στη βάση του κεφαλιού.

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε υπέροχα και διαφορετικά χτενίσματα…. με αρχική ιδέα…. την απλή κοτσίδα σας.

Διαμαντάκια, πεταλουδίτσες, χρυσά κοκαλάκια, πολύχρωμα κοτσιδάκια, κορδέλες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, σίγουρα θα σας βοηθήσουν για να πετύχετε την ομορφότερη αλογοουρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!