Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Tips για να κάνεις μόνη σου manicure μέχρι να ανοίξουν τα nails salon

Μπορεί τα πάσης φύσεως αξεσουάρ να είναι εκείνα που τις περισσότερες φορές καθορίζουν το στυλ μιας εμφάνισης, ωστόσο αντίστοιχο ρόλο παίζουν και τα περιποιημένα νύχια. Από το minimal nail art μέχρι τα πιο ευφάνταστα σχέδια, όλα μπορούν να χαρίσουν extra πόντους στο look σου ή να το ολοκληρώσουν άψογα.

Επιπλέον τα περιποιημένα άκρα μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας ανεβάζουν την ψυχολογία.

Και μπορεί να μην είναι εφικτό αυτή την στιγμή να δημιουργήσετε πίνακες ζωγραφικής των σημαντικότερων εκπροσώπων της μοντέρνας τέχνης πάνω στα νύχια σας, ή έστω ένα floral μοτίβο βρε αδερφέ (θέλουμε λουλούδια παντού, μας αρέσουν!) -που παρεμπιπτόντως αποτελεί διαχρονικά την πιο girly επιλογή, αλλά σίγουρα μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας κάνοντας μερικά πραγματάκια μόνες σας.

Εγώ είμαι εδώ για να σας υπενθυμίσω μερικά tips ώστε να είστε πάντα όμορφες. Μπορεί όχι τόσο artistic όσο θα θέλατε, ή τόσο glamorous όσο θα μπορούσατε να γίνετε με wearable κοσμήματα για τα νύχια με ημιπολύτιμους λίθους επί παραδείγματι, λέω τώρα εγώ -κορίτσια, μπορεί σαν ιδέα να φαντάζει φλύαρη, αλλά εμπιστευτείτε με, καθώς το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και πολυτελές- όμως σίγουρα θα παραμείνετε λαμπερές και περιποιημένες κάθε μέρα, όπως σας αξίζει άλλωστε!

Κάν’ το μόνη σου

  • Μην ξεχνάς ότι η βάση πριν από το βερνίκι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για διάρκεια στο manicure.
  • Για να διορθώσεις τις ατέλειες στο βερνίκι -είπαμε δεν είσαι επαγγελματίας! βούτηξε μια μπατονέτα στο ασετόν και σβήσε τοπικά όπου χρειάζεται.
  • Για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σου βάλ’ τα όσο είναι ακόμα νωπά σε ένα μπολ με παγωμένο νερό και παγάκια. Κράτησέ τα εκεί περίπου για ένα λεπτό.
  • Και τέλος σου έχω μία λύση express για ένα πολύ γρήγορο ρετούς στα νύχια! Κάν’ τους μασάζ με λαδάκι για τις παρωνυχίδες. Χαρίζει ένα faux αποτέλεσμα manicure.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!