Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τι είναι το #PLEX και γιατί να το χρησιμοποιήσω στα μαλλιά μου;

✔️Εάν θέλεις να κάνεις ρίζικη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου…
✔️Εάν σε ενδιαφέρει η ποιότητα της τρίχας σου μετά απο κάθε τεχνική εργασία και θέλεις να έχεις διάρκεια και λάμψη στο χρωματικό αποτέλεσμα, σα να βγήκες μόλις απο το κομμωτήριο….
✔️Και εάν σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι CELEBRITIES στα μαλλιά τους και μπορούν “εύκολα” να αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών τους..


….τότε σίγουρα ο επαγγελματίας κομμωτής σου, οφείλει να σου προτείνει την καινοτόμα υπηρεσία που ξεκινάει στο κομμωτήριο και συνεχίζεται η περιποίηση στο σπίτι, για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Αλλά,ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή:
Για εσένα που ενημερώνεσαι για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη φροντίδα των μαλλιών, σίγουρα θα έχεις ακούσει XXXXX-PLEX ή ΧΧΧΧΒΟND. Ο σκοπός της θεραπείας είναι να προστατεύσει  τους κεράτινους δεσμούς της τρίχας, να την αναδομήσει, να συμβάλλει στην επίτευξη χρώματος με μεγάλη διάρκεια, αλλά και να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα χρώματος, από την πρώτη κιόλας χρήση.

Η σύνθεση των #PLEX είναι ειδική χωρίς να περιέχει σιλικόνες, αλδεΰδες, θειϊκα άλατα και άλλες βλαβερές ουσίες που βρίσκονται συχνά σε προϊόντα των μαλλιών. Άρα είναι «φιλικά» προϊόντα, ως προς το τριχωτό αλλά και το στέλεχος της τριχας.

Στο κομμωτήριο χρησιμοποιούμε την υπηρεσία με δυο τρόπους ανάλογα με την ανάγκη των μαλλιών.
Ο πρώτος τρόπος είναι σαν θεραπεία. Ο κυριότερος λόγος αυτού, είναι ότι προετοιμάζουμε τα μαλλιά να δεχθούν την απαιτητική τεχνική εργασία που πρόκειται να κάνουμε. Συνισταται όμως η συγκεκριμένη υπηρεσία και ενδιάμεσα των τεχνικών εργασιών με σκοπό την αναδόμηση της τρίχας.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να γίνει χρήση του #plex  κατά τη διάρκεια της τεχνικής εργασίας, προσθέτοντας στο μείγμα της βαφής ή του ξανοίγματος την φάση 1 plex. Σε αυτή την περίπτωση εξισορροπείται το ph της τρίχας με αποτέλεσμα να μην σπάνε οι δεσμοί της τρίχας. Ακουλουθεί η φάση 2 plex κατά τη διαδικασία του λουσiματος, όπου και  ολοκληρώνεται η θεραπεία που πραγματοποιείται στο κομμωτήριο.

Στο σπίτι όμως, χρειάζεται συντήρηση της θεραπείας. Ο Κομμωτής σου θα σε συμβουλεύσει πως να διατηρήσεις τα μαλλιά σου, υγιή με λαμπερό αποτέλεσμα, σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

Στα κομμωτήρια μας, προτείνοντας  και χρησιμοποιώντας  το #PLEX ή #ΒOND έχουμε  στόχο, να λειτουργούμε με «ασφάλεια» και τις πιο τολμηρές χρωματικές αλλαγές και
οι πελάτισσες μας να είναι ευχαριστημένες με το χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά τους, με τα μαλλιά τους να σφύζουν  από υγεία.

Σίσσυ Βίσβαρδη- The HairXpert by Ioanna and Sissy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Ο δεκάλογος για την προστασία των μαλλιών πριν και μετά το ντεκαπάζ

Σίγουρα η προφανής απάντηση στο ερώτημα πώς να προστατέψετε τα μαλλιά σας από το ντεκαπάζ είναι - να μην το κάνουμε! Εάν έχετε, όμως, αποφασίσει...

Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα σγουρά μαλλιά;

Ξεκινώντας να τονίσουμε, πως δεν υπάρχει μια ενιαία προσέγγιση της φροντίδας για τα σγουρά μαλλιά μας. Αυτό συμβαίνει, επειδή υπάρχουν αρκετοί τύποι σγουρών μαλλιών :  Κυματιστά...

Balayage ή ανταύγειες; Ποια τεχνική να επιλέξεις

Θα αναλύσουμε ένα θέμα που για τους hair colorists, είναι καθημερινή συζήτηση στο κομμωτήριo. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του balayage και των ανταύγειών,...

Μάσκα μαλλιών – Γιατί είναι σημαντική;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μάσκα μαλλιών, πόσο απαραίτητη είναι, πόσο συχνά πρέπει να τη χρησιμοποιούμε κ.α.

Γιορτινά χτενίσματα για ξεχωριστές εμφανίσεις

Οι γιορτές είναι εδώ κι εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας προτάσεις γιορτινά χτενίσματα, αλλά και αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε αυτές τις γιορτινές ημέρες....