Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα θαύματα της χημείας στα μαλλιά σας

Προϊόντα που κάνουν τη δουλειά του κομμωτή σας πιο εύκολη και τα μαλλιά σας πιο υγιή!

Από μαύρα, ξανθά. Από ξανθά, κόκκινα. Από κόκκινα, καστανά. Από κάστανα, που από κάτω είχαν κόκκινο..ανταύγειες! Πόσες φορές έχετε σκεφτεί μια αλλαγή για τα μαλλιά σας, την έχετε πει στον hair expert που εμπιστεύεστε και έχουν σηκωθεί τα δικά του μαλλιά όρθια;
Παρ΄ολα αυτά, εκείνος προσπαθεί με ότι μέσο έχει και δεν έχει, να σας κάνει το χατήρι, αν είναι κάτι που γίνεται και βεβαίως θα ταιριάζει στο στυλ σας!!!

Σήμερα θα σας απαριθμήσω μερικά μόνο από τα «θαύματα της χημείας», των τελευταίων χρόνων, που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και υγιή!

1.*Προϊόντα plex & bond

Είναι θεραπείες 2 φάσεων συνήθως, όπου βοηθούν στο να «ξαναχτίσουν» τους δεσμούς της τρίχας, οι οποίοι σπάνε κατά τη διάρκεια χημικών εργασιών(και όχι μόνο)! Επίσης ,δίνουν  διάρκεια του χρώματος επειδή «κλειδώνουν» τα χρωστικά στην τρίχα.

Προσθέτουν ελαστικότητα και λάμψη στα μαλλιά!

Η χρήση τους γίνεται μόνο από επαγγελματίες μέσα σε βαφή ή ντεκαπάζ, ακόμα και σαν μια δυνατή θεραπεία 2 φάσεων!

Πλέον υπάρχει και η φάση 3 και 4,σχεδόν απ’ όλες τις εταιρείες, για συντήρηση στο σπίτι!

2.*Color eraser & remover

Εξαιρετικά προϊόντα που μας λύνουν πολλές φορές τα χέρια στις αλλαγές χρώματος, με σκοπό να αποφύγουμε τη διαδικασία της ντεκαπάζ, (την οποία πολύ αγαπάμε), όπου είναι εφικτό. Έχουν την ιδιότητα να διασπούν τις τεχνιτές χρωστικές από τα μαλλιά και να αφήνουν ένα καθαρό φόντο για να τοποθετήσουμε το επιθυμητό χρώμα!

3.*Ντεκαπάζ

Η αγαπημένη! Ένα εκπληκτικό προϊόν που μπορεί να δώσει ξάνοιγμα σε φυσικά μαλλιά έως και 9 τόνους και έως 4 σε βαμμένα. ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!! Το λιγότερο που μπορείτε να πάθετε, είναι να κυκλοφορείτε σαν το καναρίνι (στην καλύτερη περίπτωση), μέχρι να καταλήξετε με εγκαύματα στο κεφάλι και με τα μαλλιά στο χέρι!!!(Δείτε προηγούμενο άρθρο εδώ https://bit.ly/300QYbH)

4.*Peeling μαλλιών

Ναι. Καλά ακούσατε!!Πλέον η αγαπημένη μας απολέπιση δε γίνεται μόνο σε πρόσωπο και σώμα αλλά και στα μαλλιά!! Ο ρόλος του είναι να αφαιρεί ρύπους του περιβάλλοντος που έχουν προσκολληθεί στην τρίχα, να απομακρύνει τη σιλικόνη (όσο και αν δεν τη βλέπετε κρύβετε παντού, ακόμα και σε σαμπουάν του σούπερ μάρκετ) και να καθαρίζει τα μαλλιά από περιττές χρωστικές που έχουν συσσωρευθεί από επαλαμβανόμενες βαφές.

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!! Μαλλιά ανάλαφρα και λαμπερά, όπως δεν τα έχετε ξαναδεί!

*Τα παραπάνω προϊόντα είναι ΜΟΝΟ για επαγγελματική χρήση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Κερατίνη ή BIOTANIX?

Οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στις θεραπείες λείανσης είναι εδώ. Brazilian keratin (κερατίνη) απέναντι στην νανοτεχνολογία!

Φορμαλδεΰδη vs Keratin treatment

Φορμαλδεΰδη. Τελικά πόσο επικίνδυνη ουσία είναι και που τη συναντάμε; Υπάρχει θεραπεία κερατίνης χωρίς φορμαλδεΰδη;

Γνωρίζεις ποιο χαρακτηριστικό σου είναι το 80% της εμφάνισης σου;

Εσύ;; Γνωρίζεις;; Σήμερα θα σου δώσω να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο τα μαλλιά σου είναι το 80% της εμφάνισης σου...

Παρακαλώ… Περάστε ❤️

Με έναυσμα ένα σχόλιο πελάτισσας μου, η οποία με επισκέπτεται τα τελευταία 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ανοίξω την καρδιά μου...

Κομμωτής vs πελάτισσα! Στιγμές τρέλας!

Θα αντιμετωπίσω καθημερινές καταστάσεις με γέλιο για να μη βάλω τα κλάματα!!😂 Κομμωτής vs πελάτισσα λοιπόν! Πάμε να δούμε τι λέτε, τι εννοείτε και...