Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Tα υπέροχα make up look που είδαμε στο show Υψηλής Ραπτικής του οίκου Giorgio Armani

Το couture show του Giorgio Armani για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως ο ιταλικός οίκος είναι συνώνυμος της υπέρμετρης κομψότητας. Ο Giorgio Armani παραμένοντας πιστός στην ιταλική φινέτσα και αισθητική παρουσίασε στις 26 Ιανουαρίου, μία ονειρεμένη συλλογή υψηλής ραπτικής.

H Haute Couture δημιουργίες του εμβληματικού οίκου για τη σεζόν SS21 παρουσιάστηκαν διαδικτυακά και το show πραγματοποιήθηκε -κεκλεισμένων των θηρών για πρώτη φορά- στο Pallazo Orsini, που βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνο. Το διάσημο fashion label μέσα από ένα ατμοσφαιρικό show παρουσίασε μια συλλογή βουτηγμένη σε υπέροχες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο magenta, το βαθύ πράσινο, το γκρι και το μπλε.

Το show φυσικά απογειώθηκε με την πολύτιμη συνεισφορά της Linda Cantello, η οποία επιμελήθηκε τα beauty looks των μοντέλων και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Όπως αναφέρει η Cantello: «Το μακιγιάζ ήταν ένας συνδυασμός του DNA Armani με απαλές αποχρώσεις για την ενίσχυση της θηλυκότητας της συλλογής και εμπνευσμένο από την ομορφιά και την ιστορία του Palazzo Orsini».

Και κάπως έτσι, μας έδωσε δύο βασικές λεπτομέρειες του συγκεκριμένου make up.

Γι’ αυτό κι εγώ, αυτή τη φορά, δε θα μείνω στις υψηλής ραπτικής δημιουργίες, αλλά θα σου αποκαλύψω πώς μπορείς step by step να αντιγράψεις τα beauty looks των μοντέλων που ήταν πολύ φίνα και λαμπερά.

Πρόσωπο

Προετοιμάστε και κάντε μασάζ στην επιδερμίδα με μία καλή ενυδατική κρέμα, διασφαλίζοντας ότι η κρέμα απορροφάται πριν την εφαρμογή του foundation. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε concealer, όπου χρειάζεται. Φροντίστε να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση για να ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Στο τέλος, εφαρμόστε το foundation για να δημιουργήσετε ένα φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Μάτια

Απλώστε τη σκιά στα βλέφαρα, μέχρι και τα φρύδια -εφαρμόστε απαλά, αλλά δώστε ένταση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό μολύβι σε μαύρο χρώμα, εφαρμόστε το στη βάση των βλεφαρίδων και «μουτζουρώστε» το προς τα κάτω και προς τα έξω για να δημιουργήσετε μια σκιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!