Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Summer hair tips…

Οι βαλίτσες είναι έτοιμες για αναχώρηση. Τα εισιτήρια στο πορτοφόλι. Ένα τελευταίο check και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.

Ρούχα👗👚✔️

Παπούτσια🩴👡✔️

Μαγιό👙🩱✔️

Πετσέτες👍✔️

Αντιηλιακά👍✔️

Ενυδατική👍✔️

Σαμπουάν🧴✔️

Μάσκα🧴✔️

Ναι αλλά τα μαλλιά μας χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση για την παραλία αλλά και μετά τη θάλασσα…

Summer hair tips…

Θα δούμε αμέσως τώρα… μικρά τιπς που θα μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε με ακόμα καλύτερη ποιότητα στα μαλλιά μας…

•Αντιηλιακό για τα μαλλιά, που σίγουρα θα πρέπει να βάλουμε πριν καν φτάσουμε στην παραλία, αλλά και όση ώρα είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο. Θα προστατέψει το χρώμα μας και θα ενυδατώσει τα μαλλιά μας.

•Ξέβγαλμα με λίγο εμφιαλωμένο νερό κάθε φορά που βγαίνουμε από τη θάλασσα. Γιατί το αλάτι όπως γνωρίζετε τα κάνει άγρια και θαμπά.

•Μάσκα στην παραλία αλλά και το βράδυ. Αν έχεις σγουρά μαλλιά σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις. Τελειώνοντας από το βραδινό λούσιμο τοποθέτησε μικρή ποσότητα μάσκας στα χέρια σου, γύρισε  προς τα κάτω τα μαλλιά σου και περνά τη μάσκα στα μήκη και τις άκρες σου χωρίς να τη ξεβγάλεις. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειες μπούκλες χωρίς φριζάρισμα!

•leave in προϊόντα (10 σε 1) για ίσια/σπαστά  μαλλιά. Μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο τα μαλλιά μας χρειάζονται υγρασία. Μια από τις καλύτερες επιλογές, είναι προϊόντα τα οποία δε χρειάζονται ξέβγαλμα και θα κάνουν τα μαλλιά σου να λάμπουν.

•gel/αφρός. Ξέχασε το πιστολάκι και τις πρέσες στο σπίτι σου.

Η ιδανικότερη περίοδος για να πάρουν μια ανάσα τα μαλλιά σου. Κανένας δε θα σε παρεξηγήσει αν δεν είναι τελείως ίσια στο νησί κατά τη βραδινή σου έξοδο…
Εκμεταλλεύσου το!!!

•Και αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το τέλειο ίσιο, κάνε μια θεραπεία κεράτινης λίγες μέρες πριν τις διακοπές σου και είσαι έτοιμη.

Και μη ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό. Εκτός από την ενυδάτωση στο σώμα σου, κρατάει και τα μαλλιά σου πιο ενυδατωμένα!

Καλές διακοπές….

Με αγάπη Δήμητρα!❤️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Κερατίνη ή BIOTANIX?

Οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στις θεραπείες λείανσης είναι εδώ. Brazilian keratin (κερατίνη) απέναντι στην νανοτεχνολογία!

Φορμαλδεΰδη vs Keratin treatment

Φορμαλδεΰδη. Τελικά πόσο επικίνδυνη ουσία είναι και που τη συναντάμε; Υπάρχει θεραπεία κερατίνης χωρίς φορμαλδεΰδη;

Γνωρίζεις ποιο χαρακτηριστικό σου είναι το 80% της εμφάνισης σου;

Εσύ;; Γνωρίζεις;; Σήμερα θα σου δώσω να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο τα μαλλιά σου είναι το 80% της εμφάνισης σου...

Παρακαλώ… Περάστε ❤️

Με έναυσμα ένα σχόλιο πελάτισσας μου, η οποία με επισκέπτεται τα τελευταία 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ανοίξω την καρδιά μου...

Κομμωτής vs πελάτισσα! Στιγμές τρέλας!

Θα αντιμετωπίσω καθημερινές καταστάσεις με γέλιο για να μη βάλω τα κλάματα!!😂 Κομμωτής vs πελάτισσα λοιπόν! Πάμε να δούμε τι λέτε, τι εννοείτε και...