Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η νέα απίθανη συλλογή με τα αθλητικά ρούχα της Beyoncé

Στις 20 Αυγούστου, η Beyoncé έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτη συλλογή της από τη σειρά της Adidas x Ivy Park. Και οι θαυμαστές της ετοιμάζονται να κάνουν αγώνα δρόμου για να αποκτήσουν τα κομμάτια περιορισμένης έκδοσης πριν εξαντληθούν. Γιατί αναμφίβολα έτσι θα γίνει.

Είτε πρόκειται για αφρικανικό πνευματισμό για το Black Is King είτε για το HBCUs για το Homecoming, η Beyoncé έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι η βασίλισσα των θεμάτων και οι δημιουργίες της για το Ivy Park δεν διαφέρουν.

Η νέα σειρά Ivy Park Rodeo αποτίει φόρο τιμής στους μαύρους που έχουν επηρεάσει τον πολιτισμό των καουμπόι και καουμπόισσων. Παρά το γεγονός ότι συχνά αποκλείονται από την αμερικανική δυτική ιστορία.

«Αφού κατάλαβα από πού προήλθε η λέξη «καουμπόι», συνειδητοποίησα πόσες από τις μαύρες, καφέ και ιθαγενείς ιστορίες καουμπόη λείπουν στην αμερικανική ιστορία», είπε η Beyoncé στο Houston Chronicle για τη συλλογή.

Διαθέτοντας άπλετο athleisure και Americana στυλ σε χρώμα ροζ αγελάδων και μπλε ουρανί η συλλογή Rodeo είναι μοναδική.

Τα μοντέλα για την καμπάνια περιλαμβάνουν διάφορα γνωστά ονόματα. Τον τραγουδιστή Snoh ​​Aalegra. Το μοντέλο Paloma Elsesser. Τον ράπερ του Χιούστον Tobe Nwigwe και τη σύζυγό του Fat Nwigwe και τον ηθοποιό/πραγματικό καουμπόι Glynn Turman. Ο τελευταίος επέτρεψε επίσης στην Beyoncé να χρησιμοποιήσει το ράντσο του για το λανσάρισμα, όπως αναφέρει η Teen Vogue.

Η συλλογή, η οποία επιλέχθηκε από το Χιούστον, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ρούχων που έχουν σχεδιαστεί για εξόδους με άνεση.

Οι λεπτομέρειες της συλλογής

Η σειρά athleisure περιέχει 58 κομμάτια ενδυμάτων που περιλαμβάνουν τζιν μπουφάν, φούστες με κουμπιά, τζιν με χαμηλό ύψος και σορτς που κυμαίνονται από μεγέθη XS έως 4XL.

Υπάρχουν επίσης πέντε στυλ παπουτσιών. Τα παιδικά ρούχα Ivy Park παρουσιάζονται επίσης με αυτήν τη συλλογή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Beyhive έχουν ρυθμίσει τα ξυπνητήρια νωρίτερα αυτόν τον μήνα από τότε που παρουσιάστηκε η συλλογή Rodeo του Ivy Park. Και επιτέλους ήρθε η ώρα!

Μετά από μια περιορισμένη διάθεση στο διαδίκτυο στις 19 Αυγούστου, το νέο Adidas x Ivy Park είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους. Και, ενώ ορισμένα κομμάτια έχουν ήδη εξαντληθεί, υπάρχουν ακόμα πολλά για να αγοράσετε.

Η τελευταία συνεργασία της Μπιγιονσέ με τον γίγαντα αθλητικών ειδών Adidas είναι εμπνευσμένη από τις ρίζες της ποπ σταρ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η διάσημη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το βίντεο της καμπάνιας για την τελευταία της συλλογή streetwear, με το όνομα Ivy Park Rodeo.

Η Μπιγιονσέ φαίνεται εκπληκτική στο επικό βίντεο. Παρουσιάζει τα σχέδια Ivy Park x Adidas, στα οποία συμπεριλαμβάνονται μια φόρμα τζιν, αθλητικοί στηθόδεσμοι, και σετ κολάν με prints αγελάδας.

Η μητέρα του Χιούστον εμφανίζεται στις φωτογραφίες της καμπάνιας με  τεράστιες μπούκλες αλά Dolly Parton ή με μια πλεξούδα που φτάνει στο δάπεδο, την οποία κουνάει πάνω από το κεφάλι της σαν λάσο σε μία λήψη, αναφέρει το Harper’s Bazaar.

Πού διατίθεται η συλλογή

H συλλογή είναι διαθέσιμη στα εξής Brand! ASOS, Bandier, Finish Line, Foot Locker, Adidas, JD Sports, Nordstrom και SNS, αναφέρει το Page Six.

Αλλά καλύτερα να κινηθείτε γρήγορα αν εντοπίσατε  κάτι που σας αρέσει, καθώς τα περισσότερα κομμάτια από την προηγούμενη συλλογή Flex Park της Beyoncé εξαντλήθηκαν σε μερικές ώρες, όπως και η χειμωνιάτικη σειρά Icy Park και οι προηγούμενες κυκλοφορίες του Ivy Park.

H “Ivy Park” είναι μια εταιρεία αθλητικών ρούχων (Athleisure) που ιδρύθηκε το 2016 στη Νέα Υόρκη. Την ίδευσαν η Beyonce και ο Sir Philip Green (ιδιοκτήτη της Arcadia Group). Το “Ivy” το πήρε από την κόρη της Blue Ivy Carter και το “Park” από το Parkwood Park στο Houston. Είναι το μέρος όπου η Beyoncé πήγαινε για τρέξιμο και εξάσκηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!