Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Φτιάξε την βαλίτσα σου! Συμβουλές για να χωρέσουν όλα!

Έφτασε αυτή η πολυπόθητη ώρα που περιμέναμε όλοι.
Πολλές φορές, για κάποιους, η διαδικασία του να βρεις που θα πας διακοπές, του να φτιάξεις τη βαλίτσα σου και να προετοιμαστείς για τις όμορφες ώρες σου στο ταξίδι… είναι ακόμα καλύτερο και από τις στιγμές σου εκεί.
Από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που βαριούνται αφόρητα την διαδικασία και θέλουν απλά να τελειώνουν με τις βαλίτσες και να ξεκινήσουν οι μέρες των διακοπών τους.

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και είμαι σίγουρη, πως έχετε κανονίσει τον προορισμό σας. Είτε αποφασίσατε να πάτε διακοπές ένα τριήμερο, είτε 15, 20 μέρες… την βαλίτσα σας την φτιάξατε;

Φεύγουμε από το σπίτι μας και θέλουμε όπου και να πάμε να έχουμε τις ανέσεις μας..άρα στη βαλίτσα μας θέλουμε να έχουμε τα πάντα!!! Πως θα τα χωρέσουμε όλα;

Δείτε τις παρακάτω συμβουλές και Καλό Ταξίδι!!!

Αρχικά σκέψου τι θες να πάρεις μαζί σου και γράψε τα ξεκάθαρα σε μια λίστα.
Φορτιστή, λαδάκι για τα μαλλιά, ειδικό σαμπουάν για πριν και μετά τον ήλιο, το κατακόκκινο κραγιόν σου, οδοντόβουρτσα, εκείνα τα υπέροχα 4 καλοκαιρινά σου φορεματάκια, μαγιό, παρεό, καπέλα, αντιηλιακό και οπωσδήποτε μια ζακετούλα, αν τυχόν χρειαστεί. Κανένα βιβλίο για την παραλία, πήρες; Για να μην σου πιάνει χώρο, ετοίμασε τα e-book σου….ή διάβαζε καθημερινά τα ανανεωμένα και ωραιότατα κείμενα του hairdressingnews.com. Α ναι οπωσδήποτε μην ξεχάσεις το κινητό σου!!!

Φροντίστε τα ρούχα σας πριν πάτε στον προορισμό σας. Τι σημαίνει αυτό; Μην τα βάλετε απλά στη βαλίτσα και να διαπιστώσετε μετά, πριν τη μεγάλη σας έξοδο, ότι είναι λερωμένα. Πλύνετε τα, σιδερώστε τα και μόνο τότε είναι έτοιμα για τις υπέροχες εξόδους σας. Αν δεν είστε σίγουροι για την καθαρότητα της βαλίτσας, καταρχήν καθαρίστε την. Όσον αφορά τα ανοιχτόχρωμα ρούχα, διπλώστε τα από την ανάποδη πλευρά.. με αυτό τον τρόπο και κάπου να ψιλό λερωθούν, δεν θα φαίνεται τόσο.

Όσοι από εσάς πάτε αρκετά συχνά ταξίδια, θα έχετε διαπιστώσει ότι το κανονικό δίπλωμα ίσως τελικά δεν είναι τόσο βολικό, όσο να τα κάνετε ρολό. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο δεν τσαλακώνονται, αλλά πιάνουν και λιγότερο χώρο στη βαλίτσα σας. Σε περιπτώσεις που βλέπετε γωνίτσες κενές, εκμεταλλευτείτε τες με κάλτσες, εσώρουχα, φορτιστές και οτιδήποτε άλλο μικρό μπορεί να θέλετε να πάρετε μαζί σας. Σκεφτείτε ακόμα και τα παπούτσια σας, ως αποθηκευτικούς χώρους. Ξέρατε ότι μέσα σε ένα αθλητικό παπούτσι χωράει άνετα ένα μαγιό;

Αν θα ταξιδέψετε εδώ κοντά και τα ρούχα σας θα είναι στη βαλίτσα μόνο για λίγη ώρα, ίσως δεν θα προλάβουν να μυρίσουν άσχημα. Σε περιπτώσεις που το ταξίδι σας είναι για μακρινό προορισμό, είμαι σίγουρη πως τα σκεφτήκατε όλα, για να έχετε την άνεση σας. Για τα ρούχα που ίσως μυρίζουν, μετά την πολύωρη ταλαιπωρία τους στη βαλίτσα, προβλέψατε κάτι; Πετάξτε μέσα στη βαλίτσα σας, αρωματικά σακουλάκια. Ναι αυτά που βάζετε και στα συρτάρια σας. Με το που θα φτάσετε στο ξενοδοχείο και θα ανοίξετε τη βαλίτσα, θα καταλάβετε την μυρωδάτη διαφορά.

Φτάνετε στο ξενοδοχείο και θέλετε άρον άρον τον φορτιστή σας. Γιατί να πρέπει να βγάλετε μαγιό, νυχτικά, παπούτσια, ρούχα, ζακέτες κτλκτλ για να τον βρείτε; Βάλτε τον εξαρχής μέσα σε σακουλάκι, μαζί με άλλα μικρά αντικείμενα που πιθανόν πήρατε μαζί σας.

Ωχ

Και το σενάριο γίνεται ακόμα χειρότερο, αν ανοίγοντας τη βαλίτσα σας, διαπιστώσετε ότι όλο σας το σαμπουάν, ναι εκείνο το πανάκριβο αλλά μαγικό προϊόν που αγοράσατε από την αγαπημένη σας κομμώτρια, έχει χυθεί πάνω σε όλα σας τα ρούχα. Για να μην γίνει κάτι τέτοιο, τυλίξτε απλά ένα σακουλάκι, μια ζελατίνη, λίγο αλουμινόχαρτο , γύρω από το καπάκι των μπουκαλιών σας και μετά σιγουρευτείτε για την ασφαλή κατάσταση μεταφοράς τους, κλείνοντας τα γύρω γύρω και με σέλοτειπ!!!

Προσοχή στα λεφτά σας! Σε περιόδους διακοπών καταρχήν μην κινήστε με πολλά μετρητά πάνω σας. Αν θέλετε να κρύψετε κάποια, είτε στο ξενοδοχείο, είτε κατά τη διάρκεια της βουτιάς σας, σας έχω λύση. Όταν τελειώσει το αντιηλιακό σας πλύντε καλά το μπουκαλάκι και βάλτε μέσα διπλωμένα τα εκατομμύρια σας. Έξυπνο; Σας εγγυώμαι ότι κανείς κλέφτης δεν θα υποψιαστεί την κρυψώνα σας… εκτός και αν είναι αναγνώστης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!