Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σαρκώδη χείλη… … Μπορείς και εσύ, να έχεις!

Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο λέει το τραγούδι…  εσύ πως μπορείς να έχεις ζουμερά χείλη χωρίς υαλουρονικό οξύ;  Και θες και μπορείς και αξίζεις !!! Γιατί το να έχει κάποιος ωραία , σαρκώδη χείλη εκτός από γοητεία, σεξαπίλ του δίνει και νιάτα.  

Και επειδή εμείς δεν θέλουμε μόνο να φαίνονται τα χείλη μας μεγάλα αλλά και να είναι, έστω για κάποια ώρα, σε ένα σημαντικό ραντεβού, η συμβουλή που θα σας δώσω, σύμφωνα με έρευνα και διατριβή , που έχω κάνει, σε βιβλία, διαδίκτυο και εμπειρίες φίλων είναι ότι, αρχικά πρέπει να κάνεις μια καλή απολέπιση χειλιών. Να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα ώστε να εμφανιστούν  τα νέα μαλακότερα χείλη που έκρυβες.  Η απολέπιση δίνει μια προσωρινή αλλά ελαφρώς πρησμένη εμφάνιση στα χείλη, η οποία τα κάνει να δείχνουν γεμάτα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό προϊόν απολέπισης χειλιών αλλά την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει και οποιαδήποτε πετσέτα ή οδοντόβουρτσα.  Επίσης ένα άλλο ωραίο κόλπο που είναι δοκιμασμένο, είναι, είτε πριν πας στη συνάντηση σου να φας κάτι καυτερό, είτε να κανονίσεις συνάντηση σε εστιατόριο και να παραγγείλεις, αν το αντέχεις, το πιο καυτερό φαγητό του μενού.  Και αφού τα χειλάκια σου πρήστηκαν και κοκκίνισαν… τώρα μπορείς να ξεκινήσεις και τα φιλιά. Με  αυτό τον τρόπο, η υπερβολική αιμάτωση των χειλιών σου θα τα μεταμορφώσει.

Σε περιπτώσεις που δεν θα ήθελες να μπεις στην προαναφερόμενη διαδικασία ,αλλά θα θελες να χρησιμοποιήσεις την μαγεία του μακιγιάζ …. Και αυτό γίνεται!!!!

  1. Μάθε να ζωγραφίζεις το περίγραμμα των χειλιών σου ακριβώς έξω από το φυσικό περίγραμμα τους, χωρίς όμως να κάνεις υπερβολές.  Γιατί μια τέτοια υπερβολή, σε μεταμορφώνει από κύκνο σε ασχημόπαπο.
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο concealer για να «σβήσεις» τη γραμμή γύρω από τα χείλη,  κάνοντας τη γραμμή έξω από τα χείλη σου να φαίνεται λίγο πιο φυσική. Μην χρησιμοποιήσεις μεγάλη ποσότητα concealer και αφού ταμπονάρεις αν θες βάλε και λίγη πούδρα. Τώρα, μετά το περίγραμμα των χειλιών,  θα πρέπει να γεμίσεις τα χείλη σου προσεκτικά με κραγιόν.
  • Άπλωσε λίγο λιπ γκλος είτε χρωματιστό να ταιριάζει με το κραγιόν σου, είτε διάφανο στο κέντρο των χειλιών σου και ειδικότερα στο κάτω χείλος και κοιτάξου στον καθρέφτη.  Μαγικό ε;

4.Φρόντισε πάντα αν χρησιμοποιείς μολύβι χειλιών να ταιριάζει απόλυτα ο χρωματισμός του με το κραγιόν σου. Οι έντονες διαφορές συνήθως δημιουργούν άσχημα αποτελέσματα.

5. Μεγαλώνοντας ηλικιακά, δυστυχώς τα χείλη μας είναι ένα από τα «όργανα» μας που λεπταίνουν. Για αυτό απέφυγε τα ματ κραγιόν και προτίμησε κραγιόν με κρεμώδης υφή και φωτεινές αποχρώσεις.  

Παίξε και βρες το χρώμα που σου ταιριάζει

Μην πετάς τα σπασμένα σου κραγιόν, γιατί μπορείς, συνδυάζοντας χρώματα να φτιάξεις μια αποκλειστικά δική σου απόχρωση. Κράτησε αναμμένο προσεκτικά κάτω από το σπασμένο κομμάτι κραγιόν σου ένα σπίρτο, και αφού  το ζεστάνεις και λιώσει ελαφρά να το βάλεις πάλι στη βάση του, μετά στο ψυγείο και να…. Μόλις έφτιαξες  ένα δικό σου καινούριο κραγιόν.

Τιπ αν δεν πρόλαβες να κάνεις λεύκανση δοντιών
Για να καμουφλάρεις τα μη ολόλευκα δόντια σου και να μην φαίνονται κιτρινισμένα, να επιλέγεις  κραγιόν σε αποχρώσεις του μπλε, βιολετί, μοβ και μπορντό.

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!