Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ρεφλέ ή ρανσάζ! Πόσο χρήσιμο είναι;

Ρεφλέ ή ρανσάζ ή τόνερ; Μιλάμε για την ίδια διαδικασία η οποία μπορεί να μας δώσει πολλά, διαφορετικά αποτελέσματα. Να μας διορθώσει ή να μας τονώσει αποχρώσεις. Να μας δώσει λάμψη σε μια άτονη απόχρωση, αλλά και να μας εξαφανίσει τυχόν αστοχίες κατά τη βαφή ή την ντεκαπάζ.

Μιλάμε για μια από τις πιο σημαντικές εργασίες μέσα στο κομμωτήριο.

Οι χρήσεις του; Πολλαπλές!

Πάμε να τις δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

•Διόρθωση χρώματος…


Μετά από ντεκαπάζ. Μιλάμε για ένα εργαλείο εξουδετέρωσης ή τόνωσης χρωστικών.
Η αγαπημένη μας ντεκαπάζ, όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα, αυτό που κάνει είναι να «σπάει» ότι χρωστικά βρεθούν στο δρόμο της, τεχνητά ή φυσικά.
Αποτέλεσμα; Να αναδεικνύει τα φόντα ξανοίγματος(κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο) ανάλογα σε πιο ύψος τόνου θα αποφασίσουμε να την αφαιρέσουμε από τα μαλλιά. Το ρεφλέ, σε αυτή την περίπτωση, θα μας βοηθήσει να εξουδετερώσουμε τους ζεστούς τόνους.

Διόρθωση ανεπιθύμητων αποχρώσεων μετά από ντεκαπάζ
•Συντήρηση επιθυμητής απόχρωσης.

Με τα λουσίματα έχουμε απώλεια χρωστικών, ιδιαίτερα εάν δε χρησιμοποιούμε κάποιο όξινο σαμπουάν (το οποίο βοηθάει στο να μένουν τα λέπια της τρίχας κλειστά και να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα μας).

Μιλάμε για διαδικασία η οποία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 8-10 λουσιματα έτσι ώστε να έχουμε πάντα ένα τέλειο χρώμα στα μαλλιά μας.

Αποτέλεσμα μετά από ντεκαπάζ και πριν από ρεφλέ.
•Φρεσκάρισμα σε μήκη και άκρες από βαφή σε βαφή.


Κατά τη διάρκεια του μήνα και για τους λόγους που ήδη έχουμε αναφέρει έχουμε απώλεια χρωστικών.Σε αυτή τη περίπτωση το τόνερ θα μας φρεσκάρει το χρώμα και θα το κάνει το ίδιο λαμπερό και ζωντανό σαν την 1η μέρα της βαφής.

Αποτέλεσμα μετά από Ρεφλέ
•Αλλαγή ανεπιθύμητης απόχρωσης μετά από βαφή.

Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στο χρώμα ή λόγο μη σωστής συνεννόησης με την πελάτισσα πολύ εύκολα μπορούμε να εξουδετερώσουμε ή να τονίσουμε το χρώμα μέσα σε λίγα λεπτά.(π.χ. το σοκολατί χρώμα η πελάτισσα το ήθελε λίγο πιο ακαζού.Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να διορθωθεί στο λουτήρα με ένα ρεφλέ).

Φρεσκάρισμα χρώματος σε χάλκινο balayage μετά από ρεφλέ.

Όπως καταλάβατε μιλάμε για ένα πολυεργαλείο το οποίο μας λύνει τα χέρια.

Με αγάπη Δήμητρα Καράμπελα…❤️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Κερατίνη ή BIOTANIX?

Οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στις θεραπείες λείανσης είναι εδώ. Brazilian keratin (κερατίνη) απέναντι στην νανοτεχνολογία!

Φορμαλδεΰδη vs Keratin treatment

Φορμαλδεΰδη. Τελικά πόσο επικίνδυνη ουσία είναι και που τη συναντάμε; Υπάρχει θεραπεία κερατίνης χωρίς φορμαλδεΰδη;

Γνωρίζεις ποιο χαρακτηριστικό σου είναι το 80% της εμφάνισης σου;

Εσύ;; Γνωρίζεις;; Σήμερα θα σου δώσω να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο τα μαλλιά σου είναι το 80% της εμφάνισης σου...

Παρακαλώ… Περάστε ❤️

Με έναυσμα ένα σχόλιο πελάτισσας μου, η οποία με επισκέπτεται τα τελευταία 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ανοίξω την καρδιά μου...

Κομμωτής vs πελάτισσα! Στιγμές τρέλας!

Θα αντιμετωπίσω καθημερινές καταστάσεις με γέλιο για να μη βάλω τα κλάματα!!😂 Κομμωτής vs πελάτισσα λοιπόν! Πάμε να δούμε τι λέτε, τι εννοείτε και...