Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Rainbow🌈 hair!Εσύ;Θα το τολμήσεις;

Το καλοκαίρι είναι εδώ και επιτάσσει χρώματα!
Στα ρούχα, στα αξεσουάρ, στα παπούτσια και γιατί όχι και στα μαλλιά!


Τα rainbow 🌈 hair δεν είναι απλώς μια τάση της εποχής. Είναι ένα ιδιαίτερο στυλ για όλες τις εποχές, που λίγες όμως θα το τολμήσετε! Κακώς βέβαια!

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!

Και μη φοβηθείτε! Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να είσαι λίγο τολμηρή και το στυλ σου λίγο ιδιαίτερο.. αλλά με το σωστό hair expert θα βρεις τον τρόπο να το αναδείξεις ακόμα και αν πρόκειται για μια μικρή τούφα στη φράντζα σου.

Θα ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά μου;

Όταν μιλάμε για έντονα χρώματα μιλάμε για direct χρωστικά. Δηλαδή βαφές ημιμόνιμες που κάθονται επικαλυπτικά στην τρίχα. Βασική προϋπόθεση να υπάρχουν  ήδη ξανοιγμένα μαλλιά από κάτω.

Τι διάρκεια έχουν;

Φαντάσου κάτι σαν τέμπερες για τα μαλλιά.

Όπως είπαμε μιλάμε για χρώματα που κάθονται επικαλυπτικά στην τρίχα χωρίς να μπορούν να διεισδύσουν στο εσωτερικό της. Η αλήθεια είναι ότι πολλές εταιρίες έχουν δημιουργήσει τέτοιου είδους χρωστικά. Άλλες με πιο μεγάλη διάρκεια και άλλες με πιο μικρή. Συνήθως μιλάμε για χρώματα που φεύγουν μετά από μερικά λουσίματα(6-10), σταδιακά, ξεθωριάζοντας σε πιο ανοιχτούς τόνους της αρχικής απόχρωσης.

Μπορώ να βάλω περισσότερες από μια αποχρώσεις πάνω σε μια τούφα;

Εννοείτε! Πολλές διαφορετικές τεχνικές μπορούν να προσαρμοστούν στο στυλ σου αναδεικνύοντας τον καλύτερο σου εαυτό!

Τεχνικές όπως κάθετα χωρίσματα και τοποθέτηση διαφορετικού χρώματος σε κάθε χώρισμα αλλά ακόμα και οριζόντιες πινελιές σε μια μόνο τούφα με διαφορετικά χρώματα, δημιουργώντας το εφέ του ουρανίου τόξου.

Μπορώ να βρω όποιο χρώμα θέλω;

Εννοείται!!!Τα χρώματα αυτά εκτός της πληθώρας αποχρώσεων, μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους βγάζοντας υπέροχες αποχρώσεις. Επίσης μπορούν να αναμειχθούν και με λευκή βάση για να γίνουν πιο παστέλ (με πιο μικρή διάρκεια όμως), για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα!

Η πρόταση μου;

Ξεκίνησε με ένα μικρό κομμάτι στο πίσω μέρος του αυχένα το οποίο θα είναι ορατό μόνο όταν θα μαζεύεις τα μαλλιά σου ψηλά. Οι φίλες σου θα ξετρελαθούν. Αν είσαι πιο τολμηρή ξεκίνησε από ένα κομμάτι της φράντζας σου.

Και σίγουρα όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω σου!

Με αγάπη Δήμητρα…❤️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Κερατίνη ή BIOTANIX?

Οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στις θεραπείες λείανσης είναι εδώ. Brazilian keratin (κερατίνη) απέναντι στην νανοτεχνολογία!

Φορμαλδεΰδη vs Keratin treatment

Φορμαλδεΰδη. Τελικά πόσο επικίνδυνη ουσία είναι και που τη συναντάμε; Υπάρχει θεραπεία κερατίνης χωρίς φορμαλδεΰδη;

Γνωρίζεις ποιο χαρακτηριστικό σου είναι το 80% της εμφάνισης σου;

Εσύ;; Γνωρίζεις;; Σήμερα θα σου δώσω να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο τα μαλλιά σου είναι το 80% της εμφάνισης σου...

Παρακαλώ… Περάστε ❤️

Με έναυσμα ένα σχόλιο πελάτισσας μου, η οποία με επισκέπτεται τα τελευταία 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ανοίξω την καρδιά μου...

Κομμωτής vs πελάτισσα! Στιγμές τρέλας!

Θα αντιμετωπίσω καθημερινές καταστάσεις με γέλιο για να μη βάλω τα κλάματα!!😂 Κομμωτής vs πελάτισσα λοιπόν! Πάμε να δούμε τι λέτε, τι εννοείτε και...