Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

NEA SPÉCIFIQUE DIVALENT ULTIMATE HAIR REHAB

Η 1Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΕΣ ΡΙΖΕΣ & ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΗΚΗ

Τώρα, η οικογένεια προϊόντων Spécifique για μαλλιά & τριχωτό με υγιή όψη, επεκτείνει την επιτυχία του πολυαγαπημένου σαμπουάν Bain Divalent για λιπαρές ρίζες και ταλαιπωρημένα μήκη. Τρία προϊόντα που εξασφαλίζουν διαρκή εξισορρόπηση των επιπέδων του σμήγματος και ταυτόχρονα ενυδατώνουν τα ξηρά μήκη, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, ενυδατωμένα και με φρεσκάδα μακράς διάρκειας.

Ώρα να σπάσετε τον φαύλο κύκλο του συνεχούς λουσίματος με ακατάλληλα προϊόντα. Η σειρά Spécifique Divalent είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν την υγιή όψη και τη φρεσκάδα τους από τη ρίζα ως τις άκρες.

Η Kérastase παρουσιάζει τη σειρά Spécifique Divalent, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα
περιποίησης για λιπαρές ρίζες και ξηρά μήκη που προσφέρει στα μαλλιά θρέψη,
υγιή όψη και βέλτιστο καθαρισμό με αποτελέσματα που διαρκούν.

Η αναζήτηση της υγείας ξεκινά από την αναζήτηση της φρεσκάδας. Τίποτα δεν
συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκολουσμένων μαλλιών.
Είναι πραγματικά αναζωογονητικό να βγαίνεις από το κομμωτήριο ή από το ντους με πεντακάθαρα, ευωδιαστά μαλλιά.

Τα μαλλιά που αποπνέουν φρεσκάδα σε κάνουν να νοιώθεις ανάλαφρη σαν πούπουλο. Για όσες όμως πασχίζουν με λιπαρό τριχωτό, αυτό το συναίσθημα είναι φευγαλέο, αφού τα μαλλιά τους χάνουν τη φρεσκάδα τους πολύ γρήγορα.

Η 1Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΕΣ ΡΙΖΕΣ & ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΗΚΗ


Τώρα, η οικογένεια προϊόντων Spécifique για μαλλιά & τριχωτό με υγιή όψη, επεκτείνει την επιτυχία του πολυαγαπημένου σαμπουάν Bain Divalent για λιπαρές ρίζες και ταλαιπωρημένα μήκη. Τρία προϊόντα που εξασφαλίζουν διαρκή εξισορρόπηση των επιπέδων του σμήγματος και ταυτόχρονα ενυδατώνουν τα ξηρά μήκη, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, ενυδατωμένα και με φρεσκάδα μακράς διάρκειας. Ώρα να σπάσετε τον φαύλο κύκλο του συνεχούς λουσίματος με ακατάλληλα προϊόντα. Η σειρά Spécifique Divalent είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν την υγιή όψη και τη φρεσκάδα τους από τη ρίζα ως τις άκρες.

SPÉCIFIQUE DIVALENT ULTIMATE HAIR REHAB

ΕΝΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το λούσιμο με λανθασμένο σαμπουάν οδηγεί σε περισσότερη λιπαρότητα, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε συχνότερο λούσιμο που οδηγεί σε περισσότερη λιπαρότητα που… Βάλτε τέλος!

Το λιπαρό τριχωτό μπορεί πραγματικά να σταθεί εμπόδιο στην αναζήτησή σας για υγιή, όμορφα μαλλιά.
Με τα λανθασμένα προϊόντα περιποίησης, τα φρεσκολουσμένα μαλλιά αναπτύσσουν γρήγορα ρυπαρότητα στις ρίζες με αποτέλεσμα να χρειάζονται ξανά λούσιμο.

Κι αυτό γιατί το λούσιμο με προϊόντα που δεν είναι κατ’ ανάγκη εξισορροπητικά κάνει το τριχωτό να υπερπαράγει σμήγμα. Ο κύκλος αυτός επιδεινώνεται έως ότου τα μαλλιά να μην μοιάζουν σχεδόν ποτέ καθαρά. Είναι ένας διαρκής αγώνας να επιτευχθεί φρεσκάδα που να διαρκεί –ιδίως με τους σημερινούς πυρετώδεις ρυθμούς ζωής.

Και το χειρότερο είναι ότι τα μήκη και οι άκρες παρουσιάζουν αυξημένη ξηρότητα λόγω της υπέρμετρης χρήσης ακατάλληλων σαμπουάν. Μπορεί μάλιστα ακόμα και να ευαισθητοποιηθούν από τις βαφές, τα εργαλεία styling, την έκθεση στον ήλιο ή άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Είναι λες και το τριχωτό και τα μαλλιά δεν μιλούν πια την ίδια γλώσσα. Το να βρει κανείς ένα πρόγραμμα περιποίησης που να συνδυάζει τις αντικρουόμενες ανάγκες τους και να μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινότητα του σήμερα μοιάζει αδύνατον.

Μέχρι τώρα…

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ

Στρατηγικά επιλεγμένα συστατικά και πρωτοποριακές συνθέσεις που δρουν από κοινού με τη φυσιολογία των μαλλιών και του τριχωτού προάγοντας τη μέγιστη φρεσκάδα.


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΕΙΡΑ SPÉCIFIQUE DIVALENT ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΜΙΝΟΞΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ


Αφού άκουσαν τους προβληματισμούς των γυναικών με λιπαρές ρίζες και ταλαιπωρημένα μήκη, οι επιστήμονές μας ανέπτυξαν μια σειρά από συνθέσεις που προσεγγίζουν το πρόβλημα χρησιμοποιώντας ενεργά συστατικά που δρουν σε αρμονία με τις φυσικές λειτουργίες των μαλλιών και του τριχωτού αποκαθιστώντας όλη τη φρεσκάδα και τη λάμψη τους.

Σε αυτή την περίπτωση, το πρωταγωνιστικό συστατικό που κάνει όλη τη «δουλειά» είναι το αμινοξύ.

ΑΜΙΝΟΞΥ
Εντατική Περιποίηση για Μικτά Μαλλιά

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΜΗΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΞΙΣΟΡΡΟΠΟΥΝ
ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ

SPÉCIFIQUE
BAIN DIVALENT
Σαμπουάν εξισορρόπησης για λιπαρές ρίζες & ταλαιπωρημένα μήκη

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ & ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Εδώ και χρόνια, το Spécifique Bain Divalent είναι η απόλυτη λύση για τις γυναίκες με λιπαρό τριχωτό. Τα συνήθη σαμπουάν απομακρύνουν απλώς τα φυσικά έλαια των μαλλιών, ενθαρρύνοντας έτσι την παραγωγή περισσότερου σμήγματος. Αυτή η κρεμώδης, ανάλαφρη σύνθεση καταπραΰνει και εξισορροπεί το τριχωτό ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα θρέφει τα μαλλιά που έχουν ευαισθητοποιηθεί από το συχνό λούσιμο και το styling, την έκθεση στον ήλιο, και τις βαφές. Τα μαλλιά παραμένουν καθαρά, για φρεσκάδα μακράς διάρκειας που περιορίζει την ανάγκη για συχνό λούσιμο· ωστόσο, το σαμπουάν είναι αρκετά ήπιο ώστε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά, αν θέλετε. Από το τριχωτό ως τις ρίζες, τα μαλλιά εξισορροπούνται και θρέφονται αποκτώντας καθαρή αίσθηση και υγιή όψη.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ & ΦΡΕΣΚΑΔΑ

ΝΕΟ
SPÉCIFIQUE
ARGILE ÉQUILIBRANTE
Άργιλος καθαρισμού & εξυγίανσης εβδομαδιαίας χρήσης, για λιπαρές ρίζες & ταλαιπωρημένα μήκη

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΣΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ,
ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΡΓΙΛΟΥ

Για να παραμείνει το λιπαρό τριχωτό ισορροπημένο, χρειάζεται κάτι περισσότερο από έναν απλό καθαρισμό. Σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα, αυτό το σαμπουάν εξυγίανσης με άργιλο διαθέτει μοναδική κρεμώδη, πράσινη σύνθεση με πολυτελή, γήινη υφή. Το Argile Équi-librante καθαρίζει απαλά προσφέροντας την ιδανική δόση περιποίησης. Τα μαλλιά αποκτούν απαλό, λαμπερό φινίρισμα και μακράς διάρκειας φρεσκάδα.

2 Τύποι Αργίλου & Μενθόλη


Το Argile Équilibrante περιέχει έναν συνδυασμό αργίλων -καολίνη και μοντμοριλονίτη- που δημιουργούν μια εκπληκτική σύνθεση εξυγίανσης. Σαν σφουγγάρια, οι δύο αυτές άργιλοι δρουν από κοινού απορροφώντας τα έλαια, τις ακαθαρσίες και τους ρύπους. Η μενθόλη αναζωογονεί το τριχωτό για αίσθηση φρεσκάδας.

ΚΑΟΛΙΝΗΣ
Απαντάται σε ζεστά, υγρά κλίματα, διαθέτει απορροφητικές ιδιότητες, και είναι πλούσιος σε μαγνήσιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο και νάτριο.

ΜΟΝΤΜΟΡΙΛΟΝΙΤΗΣ
Αποτελεί το κύριο συστατικό της ηφαιστειακής τέφρας, είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία, και απαντάται ως ίζημα στις θάλασσες.

ΜΕΝΘΟΛΗ
Αγγειοδιασταλτικό, αυξάνει τη ροή του αίματος στο τριχωτό μέσω του μασάζ, αναζωογονεί και αφήνει αίσθηση φρεσκάδας.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΦΡΕΣΚΑΔΑ

ΝΕΟ
SPÉCIFIQUE
MASQUE RÉHYDRATANT
Τζελ μάσκα εντατικής ενυδάτωσης για ταλαιπωρημένα & αφυδατωμένα μήκη

ΕΝΥΔΑΤΩΣΤΕ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΡΑΙΝΕΤΕ
Μερικές φορές, ακόμα και τα λιπαρά μαλλιά γίνονται ξηρά στα μήκη και στις άκρες. Οι γυναίκες που έχουν λιπαρό τριχωτό έχουν συνήθως και ευαισθητοποιημένα μαλλιά που χάνουν τη φυσική τους προστασία λόγω του συχνού λουσίματος με ακατάλληλα προϊόντα. Ειδικά σχεδιασμένη για μαλλιά με λιπαρές ρίζες και πιο ξηρά μήκη, αυτή η πράσινη, ανάλαφρη gel σύνθεση με άρωμα φρεσκάδας, επαναπροσδιορίζει την εντατική περιποίηση προσφέροντας στην τρίχα τη φροντίδα που χρειάζεται, ακριβώς εκεί όπου τη χρειάζεται.

Αμινοξύ & Ceramide


Η Masque Réhydratant είναι εμπλουτισμένη με δύο συστατικά απαραίτητα για την ενδυνάμωση και την ενυδάτωση των μαλλιών.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΑΜΙΝΟΞΕΟΣ
Τα αμινοξέα διπλής δράσης εξισορροπούν το pH της σύνθεσης και προστατεύουν τα μαλλιά από τις οξειδωτικές βλάβες. Τα αμινοξέα παρέχουν άμεση περιποίηση, θρέψη και ενδυνάμωση στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την ικανότητα των μαλλιών να συγκρατούν την υγρασία για απαλότητα και ελαστικότητα.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ CERAMIDE
Το βιομημιτικό ceramide δρα σαν «τσιμέντο», βαθιά μέσα στον φλοιό της τρίχας. Γεμίζει τις ρωγμές και ενισχύει τα αδύναμα μαλλιά από μέσα προς τα έξω, βελτιώνοντας την αντοχή της τρίχας στο σπάσιμο. Επίσης, σφραγίζει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας και λειαίνει το περιτρίχιο, για μαλλιά με λάμψη υγείας.

Η κορυφαία επαγγελματική πολυτελής μάρκα περιποίησης μαλλιών στον κόσμο.

Από το 1964, η Kérastase έχει χτίσει την επιτυχία της στην παροχή εξαιρετικών επιδόσεων στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά μέσω εξαίρετων προϊόντων και ειδικών θεραπειών στα κομμωτήρια, με όλες τις επιστημονικές γνώσεις, την επαγγελματική γνώση και μια διαισθητική κατανόηση του τι πραγματικά θέλουν οι άνθρωποι από τη φροντίδα των μαλλιών.
Σήμερα, το Kérastase είναι παρούσα σε περισσότερες από 60 χώρες με μια κοινότητα περίπου 150.000 κομμωτών. Η μάρκα υιοθετεί μια φιλοσοφία πρώτης φροντίδας που εκτείνεται πέρα από τα προϊόντα της: να φροντίζει όλους τους τύπους μαλλιών και όλα τα άτομα, καθώς και τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
Αξιοποιώντας συνεχώς την επαγγελματική κληρονομιά και την τεχνογνωσία της, και διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα standards ταλέντου για τους συνεργάτες της, η Kérastase έχει διορίσει εξαιρετικούς, οραματιστές κομμωτές σε βασικούς ρόλους – ο Παριζιάνος Hovig Etoyan (@hovigetoyanparis) είναι ο Kérastase Global Professional Ambassador και ο στιλίστας με έδρα το Λος Άντζελες Vernon François (@vernonfrancois) είναι Kérastase Global Inclusivity Advisor & Educator.
Για να ενσωματώσει την εικόνα και τις αξίες της, η Kérastase επέλεξε την Emily Ratajkowski (@emrata), πηγή έμπνευσης και ενδυνάμωσης για γυναίκες και άτομα σε όλο τον κόσμο.
Η Kérastase έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τον αντίκτυπό της στον πλανήτη, χρησιμοποιώντας την καινοτομία για να μειώσει το αποτύπωμά της στο νερό και να διατηρήσει πόρους, δημιουργώντας ένα πιο βιώσιμο ταξίδι τόσο για τους κομμωτές όσο και για τους καταναλωτές. Η μάρκα συνεχίζει να πρωτοπορεί στο μέλλον της περιποίησης των μαλλιών, ενώ οδηγεί θετικές αλλαγές και προσπαθεί να χτίσει ένα διαφορετικό, χωρίς αποκλεισμούς και υπεύθυνο μέλλον.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!