Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Collection “Naturelle” F/W 21-22

H ελληνική hair collection της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος με την
υποστήριξη της L’Oréal Professionnel

Κίνηση, ελευθερία, ανατρεπτική θηλυκότητα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της “Naturelle”, της ελληνικής
collection που δημιούργησε η καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος. Αποτελώντας
συνώνυμο της υψηλής κομμωτικής τέχνης για περισσότερο από 50 χρόνια, η Haute Coiffure Francaise, το
club των κορυφαίων κομμωτών διεθνώς, δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά έχοντας πάντα στο πλευρό της
τη L’Oréal Professionnel, την ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα μαλλιών.

Εκφράζοντας απόλυτα το πνεύμα της εποχής, η collection “Naturelle” αποτελεί μια ωδή στη φυσικότητα
και την ελευθερία που αναζητά η γυναίκα. Εμπνευσμένη από τα δυναμικά 70s & 80s, η collection είναι
ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών καθώς αναδεικνύει το φυσικό τους σχήμα μέσα από έντονο, ελεύθερα
δομημένο layering που «παίζει» με τους όγκους προκειμένου να δημιουργήσει το επιθυμητό styling.


Με την καλλιτεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη της ομάδας της L’Oréal Professionnel, η νέα και δραστήρια καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος, εν αναμονή και της παγκόσμιας γραμμής της HCF, δημιούργησε μια collection – must have που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα και που εύκολα μπορεί να υποστηρίξει κάθε επαγγελματίας κομμωτής.


«Ως κομμωτές-καλλιτέχνες εμπνεόμαστε συνεχώς από τη μόδα, το street styling, τις διεθνείς τάσεις αλλά και από τις γυναίκες που συναντούμε καθημερινά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε στα μέλη μας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες έμπνευσης με την ελληνική collection “Naturelle” που αποκωδικοποιεί τις διεθνείς τάσεις έχοντας πάντα ως καμβά την ελληνική ομορφιά.
Η “Naturelle” συνδυάζει όλα τα ερεθίσματα μας, στα οποία καταφέραμε να δώσουμε μορφή μέσα από την καλλιτεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη της ομάδας εκπαίδευσης της L’Oréal Professionnel», δηλώνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Σταμάτης Καραΐσκος.

«Στη L’Oréal Professionnel είναι στο DNA μας να στηρίζουμε καλλιτεχνικές ομάδες και θεσμούς που δίνουν έμπνευση, προάγουν το ταλέντο, την καλλιτεχνία και την ομαδικότητα και αναδεικνύουν την αξία της κομμωτικής τέχνης. Συμπορευόμαστε πολλά χρόνια με την Haute Coiffure Francaise γιατί για εμάς αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς, ένα όνειρο για κάθε κομμωτή παγκοσμίως που «διψάει» για καλλιτεχνική έκφραση. Είμαστε σίγουροι ότι τόσο οι κομμωτές όσο και οι γυναίκες θα αγαπήσουν και θα υιοθετήσουν την collection “Naturelle”», δηλώνει η Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης L’Oréal Professional Products

Η “Naturelle” προτείνει 3 βασικές γραμμές και μια πρόταση βραδινού χτενίσματος, στις οποίες ξεχωρίζουν
το layering, η ευελιξία στο styling και οι σύγχρονες τεχνικές κουρέματος.
Κοντό σε φυσικό σχήμα ή Wet look που αναδεικνύει σαν ένα γλυπτό το σχήμα των μαλλιών.


Τη φωτογράφιση της collection ανέλαβε ο Νίκος Βαρδακαστάνης, το styling επιμελήθηκε ο Γιώργος
Σεγρεδάκης ενώ για τα χτενίσματα χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα L’Oréal Professionnel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!