Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπορείς να ψηλώσεις και να λεπτύνεις.. με τα σωστά ρούχα!

Όλες θέλουμε να είμαστε ψιλόλιγνες. Τώρα το τι θεωρούμε ψιλή και λεπτή, είναι υποκειμενικό! Σίγουρα κάποια που είναι 1.50 δεν μπορεί αυτομάτως να γίνει 1.80, αλλά με τη σωστή ενδυμασία, μπορεί να μπερδέψει και να φαίνεται αρκετά πιο ψηλή και λεπτή από ότι είναι. Σε τελική ανάλυση όλοι τον ομορφότερο μας εαυτό, δεν θέλουμε να αναδείξουμε;  Υπάρχει τρόπος, αν φοράτε τα σωστά αξεσουάρ, παπούτσια και ρούχα …. διαβάστε πιό κάτω και εκπλήξτε τα πλήθη με τη διαφορά σας.

Μονόχρωμο
Δεν το βλέπουμε εύκολα σε καθημερινές εμφανίσεις, αλλά αξίζει τον κόπο μια δοκιμή. Το να φοράς είτε ένα φόρεμα είτε δύο ξεχωριστά κομμάτια, φούστα, μπλούζα, παντελόνι, πουκάμισο με όμοια ή παρεμφερή απόχρωση χρωμάτων, αυτομάτως φαίνεσαι λεπτότερη και ψηλότερη. Επίσης αν πετύχεις τη σωστή μονοχρωμία, το σύνολο σου μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως στυλάτο!!!

Σωστό ύφασμα
Όσο σωστό και αν είναι βάση μόδας αυτό που φοράς, αν είναι το λάθος ύφασμα, προστίθονται «κατά λάθος» πόντοι, που αν ήξερες θα μπορούσες να απέφευγες. Υπάρχουν μερικά «κακά» υφάσματα που σου δίνουν όγκο, πχ το κοτλέ, το βελούδο και το μπροκάρ. Για εμφανίσεις που θες να δείχνεις πιο αδύνατη, προτίμησε ελαστικά υφάσματα, ρούχα από κασμίρ ή από βαμβάκι.

Παπούτσια χρώμα του δέρματος
Αν μπορείς δοκίμασε παρά να φορέσεις ένα παπούτσι εντελώς φλατ, να έχει ένα πολύ μικρό τακουνάκι κρυφό ή φανερό, απλά για να ανασηκώνει λίγο, ξέρεις τι. Αν αυτά τα σπουδαία παπούτσια είναι και στο χρώμα του δέρματος σου, τότε τα πόδια και η γάμπα σου θα φαίνονται μακρύτερα και εσύ ψηλότερη. Αν είσαι από τις τυχερές γυναίκες που μπορείς και περπατάς με ψηλά τακούνια.. τότε συγχαρητήρια, βρες το τακούνι που ταιριάζει στο σωματότυπο σου και  θα διαπρέψεις. Ένα έξτρα τίπ, Τα πολύ λεπτά τακούνια δεν ταιριάζουν σε γεματούλικα πόδια!

«Χώρισε» το σώμα σου όπως σου ταιριάζει
Και τι σημαίνει αυτό; Κοιτάξου στον καθρέφτη και παρατήρησε τη δομή του σώματος σου.  Θα ήθελες να είχες πιο μακριά πόδια ή να είσαι πιο ψηλή από τη μέση και πάνω; Για να μακρύνεις το σώμα σου από τη μέση και κάτω, δηλαδή να φαίνονται ψηλότερα τα πόδια σου, φόρεσε ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα και συνόδευσε το με ζώνη σε ίδιο χρωματισμό. Αν θες να πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα και να κερδίσεις πόντους από τη μέση και πάνω, τότε φόρα παντελόνι ή φούστα χαμηλόμεσο ή ακριβώς στη μέση και συνόδευσε με ζώνη σε όμοια ή παρόμοια απόχρωση με το τοπ σου.

Must ένα μαύρο παντελόνι

Δεν γίνεται όσο χρονών και να είσαι να μην έχεις στη ντουλάπα σου ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή. Αυτό το παντελόνι μπορεί να κάνει θαύματα και να σε δείξει μακρόστενη… αμέσως! Συνδύασε το με οτιδήποτε τοπ θέλεις και θα με θυμηθείς. Για το τέλειο αποτέλεσμα φόρεσε και τα τακούνια που λέγαμε πιο πάνω. Θα ερωτευτείς το νέο σου σώμα… είμαι σίγουρη!

Λίγο δέρμα παρακαλώ
Σίγουρα το γυμνό τραβάει το μάτι. Άλλες δείχνουν γυμνό το κάτω μέρος τους, άλλες το πάνω, άλλες και τα δύο. Δεν ξέρω τι έχεις ωραίο για να μας δείξεις αλλά μην υπερβάλεις.  Το ιδανικό για να είσαι στυλάτη, κομψή και να πέφτει το μάτι διακριτικά εκεί που πρέπει αντί αλλού, είναι να αγοράσεις μπλούζες με λαιμόκοψη V. Αντιλαμβάνεσαι ότι αν είσαι ντυμένη και ξαφνικά αφήσεις ακάλυπτο το σώμα σου από το πηγούνι μέχρι το στήθος… το μάτι θα πέσει εκεί….!

Βολάν, το έχεις ακουστά;
Ίσως το ξέρεις αλλά δεν έχεις τολμήσει να το φορέσεις ποτέ, γιατί σου φαίνεται πολύ κοριτσίστικο, πολύ κλασσικό… αλλά όχι, είναι πολύ ιδιαίτερο και αν το φορέσεις σωστά, μπορεί να αλλάξει εντελώς το λούκ σου. Για να καλύψεις μια κοιλίτσα και να δημιουργήσεις μια μέση δαχτυλίδι, μπορείς να το φορέσεις σε μορφή pelplum γύρω από τη μέση και τη κοιλίτσα σου. Αν θες να τονίσεις ντεκολτέ και ώμους, φόρεσε το ψηλότερα!!!! Να  ξέρεις, σε οποιοδήποτε κομμάτι της καρνταρόμπας σου έχεις βολάν..όταν το βάλεις όλοι θα κοιτάνε αυτό το σημείο σου.

Μικρά μοτίβα στο ύφασμα
Δεν θέλουμε να παρατηρεί ο οποιοσδήποτε τις λεπτομέρειες μας. Αν φορέσεις υφάσματα και ρούχα με μικρά μοτίβα, τότε το βλέμμα θα εστιάσει στο γενικό σύνολο και όχι στις πιθανές ατέλειες του σώματος σου. Μικρά μοτίβα, σημαίνει μικρά. Αν φορέσεις μεγάλα μοτίβα…τότε δημιουργείς το αντίθετο αποτέλεσμα .

Επιστροφή στα Fifties
Καταφέρατε μήπως να κλέψετε με τρόπο κανένα από αυτά τα κλασικά πανέμορφα φορέματα της μαμάς σας; Αν όχι, φροντίστε να βρείτε τέτοιο φόρεμα. Γιατί είναι ότι πιο θηλυκό μπορείς να φορέσεις. Το κλασικό φόρεμα που εφαρμόζει  λίγο στη μέση και ανοίγει  λίγο, χωρίς να κατεβαίνει πολύ κάτω από το γόνατο, αποδεικνύεται το πιο κολακευτικό και αδυνατιστικό φόρεμα που μπορείς να αποκτήσεις. Τονίζει την μέση και τα άκρα σου… τι άλλο θες κύρια μου με το μεσογειακό σώμα;

Τιπ για τσάντες
Αν δεν θες να δείχνεις σαν το παιδί για όλες τις δουλειές, αλλά θα σου άρεσε να έχεις ένα ωραίο στυλ. Απέφυγε να φοράς τσάντα με μακρύ λουρί, ειδικά cross-body bag με χαμηλά παπούτσια. Για φαντάσου το σύνολο σου, τη συγκεκριμένη τσάντα σου που θες να «τυλίγεσαι» διαγώνια με ψηλά και με χαμηλά παπούτσια. Βλέπεις τη διαφορά;

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!