Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μirror – Mirror

Μεγάλο κεφάλαιο τα κομμωτικά εργαλεία!
Σαφώς τα εργαλεία που διαχειριζόμαστε με τα χέρια μας, είναι πολύ σημαντικά, αλλά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πολύ σημαντικά εργαλεία που βρίσκονται γύρω μας και συχνά δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία.

Στο προηγούμενο “Βehind the Hair” vlog ξεκίνησα να σας αποκαλύπτω πως μπορούμε έξυπνα να διαχειριστούμε προς όφελος μας όλα τα εν δυνάμει εργαλεία που βρίσκονται στον χώρο του κομμωτηρίου, ενώ ο πελάτης μας απολαμβάνει τις υπηρεσίες μας.

Μιλήσαμε για την κομμωτική καρέκλα και πως μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σωστά για να διατηρήσουμε την σωστή στάση του σώματός μας.
Είδαμε επίσης πως η λανθασμένη θέση της καρέκλας μπορεί να μας αποδώσει λάθη στην γεωμετρική προσέγγιση του κουρέματος μας.

Σε αυτό το “Βehind the Hair” vlog θα μιλήσουμε για ένα ακόμα πολύ σημαντικό εργαλείο που βρίσκεται στον χώρο του επαγγελματία κομμωτή.
Τον Καθρέφτη!

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, πόσο σημαντικό εργαλείο είσαι για τον κομμωτή;

Ο καθρέφτης δεν είναι απλά ένα μέσω αντικατοπτρισμού.
Η χρήση του δεν είναι μόνο για να θαυμάσει ο πελάτης το υπέροχο αποτέλεσμα που του δημιουργήσαμε.
Σε αυτό το “Βehind the Hair” θα σου χαρίσω ένα πολύ σημαντικό tip για τη χρήση του καθρέφτη που αφορά τον επαγγελματία κομμωτή και θα κάνει την ζωή του πιο εύκολη.

Stay tuned!

Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
#HairdresserOnFire Ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο να αποκτήσει ο κομμωτής την παίδεια που χρειάζεται, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του, να ξυπνήσει την δημιουργικότητά του, εμπλουτίζοντας τις εξειδικευμένες τεχνικές και τα χαρίσματά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

1940 Retrospective

Σε προηγούμενο Hair Talk Vlog αναπολήσαμε την μόδα και τις τάσεις που επικράτησαν την δεκαετία του 1930. Σήμερα θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον χρόνο, βαδίζοντας στην επόμενη δεκαετία. Η δεκαετία του 1940 υπήρξε σταθμός στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως είναι φυσικό επηρέασε και την μόδα. Στο σημερινό Hair Talk Vlog λοιπόν ταξιδεύουμε στα '40s

1930 Retrospective

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον χρόνο και σε αυτό το Hair Talk Vlog θα κάνουμε μία στάση στην δεκαετία του 1930. Βασικό χαρακτηριστικό της δεκαετίας είναι η Θηλυκότητα! Θηλυκότητα σε όλα! Στην μόδα που αφορά Ρούχα, μαλλιά, lifestyle!

Retrospective 1920

Συνεχίζουμε την Ιστορική αναδρομή που ξεκινήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο Retrospective HairTalk Vlog!Αυτή την εβδομάδα, σε αυτό το επεισόδιο θα κάνουμε μία στάση στο 1920....

Retrospective

"Hair 1900s" Στο νέο κύκλο επεισοδίων Hair Talk Vlog θα κάνουμε μια ιστορική αναδρομή! Άλλωστε «Αν...

SOFT BANGS

Στον κόσμο της κομμωτικής οι αφέλειες ήταν και θα είναι αυτές που μας γυρίζουν στα παιδικά μας χρόνια με μια δόση νοσταλγίας.Στο παρόν, οι...