Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μετά τη δουλειά: σωστές συνήθειες για να μην βάζεις κιλά!

Το να κάνεις δίαιτα και να έχεις συνεχέστατους περιορισμούς είναι δύσκολο. Μάθε με τη σωστή καθημερινότητα στη ζωή σου, να έχεις σωστές διατροφικές συνήθειες, για να μην βάζεις καθόλου βάρος. Το πρωί πρέπει να τρως σαν βασιλιάς. Το μεσημέρι σαν πρίγκιπας και το βράδυ σαν ζητιάνος.

Πας σπίτι σου μετά τη δουλειά, κάνεις μπάνιο και κάθεσαι να χαλαρώσεις. Εκείνη την ώρα πόσο πεινάς και πως θα λύσεις αυτό το πρόβλημα σου;

Εκείνη ακριβώς την ώρα, που οι πειρασμοί θα σε βρουν αδύναμο, στο σπίτι, πιθανόν στον καναπέ σου, πρέπει να πεις όχι!

Υπάρχουν 3 τρόποι που ναι μεν ίσως τους έχεις σκεφτεί, αλλά πρέπει να τους τηρήσεις.

1. Όσο και να πεινάς δεν ξεκινάς τα κρουασάν, τα γλυκά, τα ψωμιά, τις πίτες, ή τα πατατάκια. Περιμένεις να έρθει η ώρα του βραδινού φαγητού. Καλό είναι, αυτή η ώρα, να είναι 2,3 ώρες πριν τον ύπνο σου. Και τι θα κάνεις αυτές τις 2,3 ώρες μετά το δείπνο; Προσοχή προσπάθησε να μην φας τίποτα, ούτε στα βιαστικά εκεί μπροστά στο ψυγείο, ούτε χαλαρά βλέποντας τηλεόραση. Αν θες να έχεις κάτι στο στόμα σου, να μασουλάς φτιάξε ένα τσάι, πιες ένα χυμό ή φρόντισε αντί το βραδινό σου να είναι κανονική μερίδα φαγητό, να είναι σε μορφή σνακ και τσιμπήματος.

2. Τι μπορεί να είναι αυτό το σνακ; Βρες ελαφριές τροφές χωρίς σος, χωρίς ιδιαίτερα μπαχαρικά και χωρίς πολλά λάδια. Σκέψου πχ. και φτιάξε μια σαλάτα με λαχανικά και κομματάκια φρούτων ή πιτάκια ολικής άλεσης με γαλοπούλα.
Αν θες οπωσδήποτε πατατάκια, αντικατέστησε τα έστω με ποπ κορν χωρίς αλάτι και βούτυρο ή με κομμένα αγγουράκια και καρότα.

3. Πρέπει να κοιμηθείς πάνω από 6,7 ώρες. Ιδανικό είναι το οχτάωρο. Ο οργανισμός είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να παίρνει ενέργεια μέσω ενός καλού ύπνου. Επίσης δες το και από την απλή του μορφή, αν κοιμάσαι, δεν μπαίνεις σε πειρασμούς, δεν πεινάς και δεν τρως. Ένας καλός τρόπος για να κοιμάσαι στην ώρα σου, είναι να δημιουργήσεις μια όμορφη διαδικασία- συνήθεια, να κάνεις πάντα πριν τον ύπνο σου. Ένα βιβλίο, μια χαλαρή ταινία, μια συνομιλία με ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένα τσάι χωρίς καφεΐνη ή ζεστό γάλα… σίγουρα είναι καλές ιδέες για να κοιμηθείς χαλαρότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!