Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Madwalk 2021 με τον Ηλία Κατσαρό

Στο Madwalk 2021 συναντήσαμε Backstage τον κύριο Ηλία Κατσαρό από τα κομμωτήρια Gino Hair and More.
Σε συνεργασία με την L’Oreal Professionnel Paris, η ομάδα των κομμωτηρίων  Gino Hair and More  δημιούργησε για το Madwalk!

Αποστολή της ομάδας των κομμωτηρίων Gino Hair and More ήταν η προετοιμασία 2 υπέροχων projects!
Το ένα για την εταιρεία FILA Greece με Freestyle hairlooks.
Και το άλλο για τον σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου με Sleek hairlooks.
Και στις δύο περιπτώσεις η ομάδα των κομμωτηρίων Gino Hair and More απέδωσε υπέροχο αποτέλεσμα παρά τις μεγάλες αντιθέσεις. Ο στόχος της εταιρείας και το όραμα του σχεδιαστή πήραν τέλεια την τελική τους μορφή χάρη στους καλλιτέχνες.
Αναλυτικότερα, απλά, εκλεπτυσμένα και παράλληλα elegant μαλλιά, ώστε να αναδείξουν τα ρούχα και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Κύριος σύμμαχος…

Ακόμα μία φορά, κύριος σύμμαχος και για την ομάδα των κομμωτηρίων Gino Hair and More ήταν τα προϊόντα της L’Oreal Professionnel Paris.
Δίχως αμφιβολία, πολύ σημαντικός για την απόδοση του άρτιου αποτελέσματος.

Ο Ηλίας Κατσαρός μας εκφράζει πολύ εγκάρδια την χαρά του για την μεγάλη αυτή γιορτή, τα Madwalk 2021!
Μπορεί και πάλι να δημιουργεί μετά από τόσο καιρό! Κυρίως, βλέπει τα καλά που προκύπτουν και μας μεταφέρει θετική ενέργεια!

Η ομάδα Gino Hair And More backstage στα Madwalk

Σαν αποτέλεσμα τα Sleek HairLooks δένουν με απόλυτη αρμονία και απογειώνουν το τελικό styling για την πασαρέλα του Madwalk 2021 .

Η ομάδα Gino Hair And More backstage στα Madwalk

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους

Πράγματι, αξίζει να δούμε στα στιγμιότυπα, την λεπτομέρεια και την αγάπη με την οποία η ομάδα Gino Hair and More δημιουργεί στα μαλλιά των μοντέλων.

To HairdressingNews.com ευχαριστεί θερμά τον κύριο Ηλία Κατσαρό!
Ας τον απολαύσουμε!

Κάνοντας την Εγγραφή σας στο κανάλι HAIRDRESSING NEWS στο YouTube και πατώντας το κουδουνάκι, δε θα χάνετε καμία live παρουσίαση!!!
Επιπλέον, μπορείς να κάνεις “like” στις σελίδες στο Facebook & Instagram.
Και αν είσαι επαγγελματίας κομμωτής, μπορείς να ενταχθείς στην ιδιωτική μας ομάδα στο FACEBOOK με ένα κλικ εδώ 👉 https://linktr.ee/hairdressingnews

Stay tuned!!!

#MadWalk21 #MadWalk#SerkovaCrystalPure#lorealprogr #madwalk #sotiris_georgiou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!