Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καραντινάτα μαλλιά!!!

Η νέα μόδα

Μετά από κάθε καραντίνα πολλές εκπλήξεις δέχτηκαν όλοι οι κομμωτές, (ανά τον κόσμο φαντάζομαι, όχι μόνο στην Ελλάδα)! Τα καραντινάτα μαλλιά! Τη νέα τάση της μόδας!!!

Μαλλιά που στην προσπάθεια σας, να τα συντηρήσετε μόνες σας στο σπίτι, καμία σχέση δεν είχαν με το πως σας αφήσαμε. Άλλες με άσπρη ρίζα που δεν αντέχατε να τη βλέπετε, άλλες με μαύρη ρίζα που έκανε μεγάλη αντίθεση με τα υπέροχα ξανθά που είχατε, άλλες γιατί απλά σας «έφαγε» η κλεισούρα και κάτι έπρεπε να κάνετε για νιώσετε λίγο καλύτερα,άλλες κουρευτήκατε μόνες σας και άλλες, πιο τολμηρές, βάλατε τους συζύγους να σας πάρουν λίγο τις ακρούλες!

Τα αποτελέσματα στις περισσότερες περιπτώσεις;

ΤΡΑΓΙΚΑ!!!

Ρίζες πολύ πιο σκούρες,στην προσπάθεια να καλύψετε τα λευκά σας, άλλες πορτοκαλί (στην καλύτερη περίπτωση κίτρινες), στην προσπάθεια να αποκτήσετε κάτι από το υπέροχο ξανθό που είχατε, άλλες δεν σας πέτυχε η αλλαγή και αποφασίσατε να τα κάνετε μαύρα, άλλες με κουρέματα που δε ξέραμε από που να τα συμμαζέψουμε!!!

created by inCollage

Και εμείς,προσπαθώντας να σώσουμε ότι μπορούμε και να εξυπηρετήσουμε έναν τεράστιο όγκο δουλειάς ξεχάσαμε για πολλές μέρες τις οικογένειες μας. Δουλέψαμε ώρες ατέλειωτες για να σας κάνουμε να νιώσετε, πρώτα από όλα, καλύτερα! Να σας φτιάξουμε τη διάθεση με τα δικά μας μέσα, τα χέρια μας και τις γνώσεις μας! Να ανανεώσουμε την εμφάνιση σας και τη ψυχολογία σας!

created by inCollage

Και το αποτέλεσμα; Πολλά χαμόγελα και ευχαριστίες ,(αν και πίσω από τις μασκες, κάναμε τα μάτια σας να γελάνε) !!

Γι’αυτο το λόγο αφιερώνω αυτό το άρθρο σε όλες εσάς που μας εμπιστεύεστε και σε όλους τους κομμωτές, που παρ’όλη τους την κούραση η ευχαρίστηση τους είναι όταν βλέπουν τα μάτια σας να λάμπουν!!

Με αγάπη Δήμητρα Καράμπελα!❤️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Κερατίνη ή BIOTANIX?

Οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στις θεραπείες λείανσης είναι εδώ. Brazilian keratin (κερατίνη) απέναντι στην νανοτεχνολογία!

Φορμαλδεΰδη vs Keratin treatment

Φορμαλδεΰδη. Τελικά πόσο επικίνδυνη ουσία είναι και που τη συναντάμε; Υπάρχει θεραπεία κερατίνης χωρίς φορμαλδεΰδη;

Γνωρίζεις ποιο χαρακτηριστικό σου είναι το 80% της εμφάνισης σου;

Εσύ;; Γνωρίζεις;; Σήμερα θα σου δώσω να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο τα μαλλιά σου είναι το 80% της εμφάνισης σου...

Παρακαλώ… Περάστε ❤️

Με έναυσμα ένα σχόλιο πελάτισσας μου, η οποία με επισκέπτεται τα τελευταία 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ανοίξω την καρδιά μου...

Κομμωτής vs πελάτισσα! Στιγμές τρέλας!

Θα αντιμετωπίσω καθημερινές καταστάσεις με γέλιο για να μη βάλω τα κλάματα!!😂 Κομμωτής vs πελάτισσα λοιπόν! Πάμε να δούμε τι λέτε, τι εννοείτε και...