Haute Coiffure Ελλάδας – JOIN US!!

Η Φιλοσοφία της Haute Coiffure Ελλάδας

Είναι να δημιουργεί μόδα, να οδηγεί τις τάσεις και τις εξελίξεις στην υψηλή κομμωτική.

Να είναι σύμβολο κομψότητας και ομορφιάς.

Έχοντας σαν πηγή έμπνευσης το Παρίσι, εκεί που χτυπά η καρδιά της μόδας, η Haute Coiffure Ελλάδας βρίσκεται πάντα στην αιχμή των τελευταίων τάσεων των μεγάλων δημιουργών.

Στην ουσία η Haute Coiffure Ελλάδας επαναπροσδιορίζεται ως ένα elite club υψηλής κομμωτικής που εμπνέει μέσα από την κομμωτική τέχνη και ενθαρρύνει όλους τους κομμωτές να κυνηγήσουν το όνειρο, μέσα από την εκπαίδευση και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που φέρνει από το εξωτερικό σε συνδυασμό με το ελληνικό το ταλέντο.

Η αποστολή της…

Η αποστολή της είναι να δώσει όραμα στους κομμωτές, να τονώσει την καλλιτεχνική τους δημιουργία, να ανακαλύψει νέα ταλέντα και να δώσει καλλιτεχνικό και εμπορικό προβάδισμα στα κομμωτήρια – μέλη της.

Είναι μια πηγή νέων ταλέντων, που θα αναδεικνύει νέα ταλέντα αλλά και θα ελκύει νέα ταλέντα. Που θα αναβαθμίσει την κομμωτική κουλτούρα στην Ελλάδα μέσα από σύγχρονα ερεθίσματα που έχουν να κάνουν με τη μόδα και την τέχνη. 

Ο ρόλος της εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση αποτελεί κομβικό σημείο σε αυτό το μονοπάτι και στην ουσία αποτελεί την πυξίδα για κάθε μέλος που επιθυμεί να εξελιχθεί τόσο καλλιτεχνικά όσο και μέσα στην ίδια την ομάδα της Haute Coiffure Ελλάδας.

Οι δράσεις της Haute Coiffure Ελλάδας; 

Οι δράσεις της Haute Coiffure Ελλάδας χωρίζονται αλλά και αναπτύσσονται σε 2 άξονες. 

Ο πρώτος άξονας είναι καλλιτεχνικός. 

Δημιουργούμε και παρουσιάζουμε Ελληνική Collection για την ανάπτυξη των δικών μας καλλιτεχνικών δράσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Είναι Ελληνική collection μόδας η οποία μπορεί και πρέπει να προτείνεται από όλα τα κομμωτήρια μέλη μας.

Παρουσιάζουμε τη Γαλλική Collection μόδας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται από την παγκόσμια καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Francaise, για μέλη μας στο Γαλλικό Club.

Με την εμπειρία πολλών δεκαετιών σε παρουσιάσεις υψηλής κομμωτικής πραγματοποιούμε μοναδικά events με έμφαση στο Avant Garde. 

Ο δεύτερος εκπαιδευτικός

Έτσι ώστε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία των μελών μας.

Η δημιουργική ομάδα έχει οργανώσει σεμινάρια για τα κομμωτήρια μέλη μας, μία σημαντική εμπειρία εκπαίδευσης υψηλής κομμωτικής.

Πως μπορεί να γίνει μέλος ένα κομμωτήριο;

Τα μέλη του Ελληνικού Club είναι επιλεγμένα κομμωτήρια, που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και η Haute Coiffure υπογράφει και σηματοδοτεί την δυνατή επαγγελματική τους εικόνα. 

Ως εκ τούτου για να γίνει ένα κομμωτήριο μέλος, θα πρέπει να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ποιότητας βάσει του καταστατικού. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Το ενδιαφερόμενο υποψήφιο μέλος επικοινωνεί μέσα από τις σελίδες της Haute Coiffure Ελλάδας σε Facebook & Instagram. 

Στη συνέχεια κάνει αίτηση στο συμβούλιο της Haute Coiffure Ελλάδας και εφόσον πληροί τα κριτήρια και αν γίνει αποδεκτό εγγράφεται στο Club.

Μόλις εγγραφεί στο club λαμβάνει την σηματοδότηση του καταστήματος του.

Επικοινωνήστε με την Haute Coiffure Ελλάδας στο Facebook η το Instagram.

...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!