Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Hair trends- Καλοκαίρι 2021!!!

Θέλουμε να έχουμε τα καλύτερα, υγιέστερα και μοδάτα μαλλιά. Πάνω από όλα το στυλ μας πρέπει να ξεχωρίζει. Και τι κάνει το στυλ να ξεχωρίζει; Φυσικά τα ωραία κομμένα, βαμμένα, χτενισμένα μαλλιά!!

Είμαι σίγουρη ότι αν είσαι κομμωτής, ξέρεις τι προστάζει η μόδα για αυτό το καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά πάρε μια ιδέα , από το τι καταγράφεται σαν must στο στυλ των μαλλιών, σε Παγκόσμιο επίπεδο, για το καλοκαίρι του 2021.

Αυτό το καλοκαίρι η μόδα των μαλλιών προστάζει αλλαγές και είμαστε έτοιμοι να τα κόψουμε, να τους δώσουμε κίνηση και να ανοίξουμε στις περισσότερες περιπτώσεις το χρώμα μας.

Σύμφωνα με περιοδικά και ειδικούς του εξωτερικού, τα haircuts που θα επικρατήσουν, θα έχουν επιρροές από το θρυλικό Mullet, το οποίο επιστρέφει δυναμικά από τα τέλη του 1970.

Επίσης, τώρα το καλοκαίρι επανέρχονται τα καρέ, οι γεωμετρικές γραμμές και οι ασύμετρες φράτζες.

Όσον αφορά το χρώμα, θα δούμε ένα συνδυασμό μεταξύ ψυχρών και ιριδίζων χρωμάτων και έντονα χρώματα όπως μωβ.  Οι ξανθές αντιθέσεις έχουν την τάση να γίνονται πιο μπεζ και πιο χρυσαφί και  φυσικά δεν ξεχνάμε το χάλκινο.

Επιλογές αποκλειστικά για σένα

1.Μαλλιά σε έντονα χρώματα.

2.Κυματιστά μαλλιά, σε μακρύ ή και μέχρι τους ώμους ύψος. Δείχνει νεανική, άνετη και εντελώς ανέμελα θαλασσινή. Μια ιδέα είναι το κάτω μέρος, οι άκρες των μαλλιών, να είναι ελαφρώς άλλο χρώμα. 

3. Pixie Cut. Σύμφωνα με τον Frédéric Fekkai, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της FEKKAI, «Οι μικρές έως μεσαίες περικοπές Pixie και τα έντονα χρώματα είναι φέτος σε τάση. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα είναι ενθουσιασμένοι για το ντεμπούτο του ροζ πλατίνα (πιστεύουν ότι το εικονικό ροζ pixie της Rihanna) ή το τιρκουάζ μπλε, ανάμεσα σε μερικές πιο φυσικές αποχρώσεις».

4. Square Bob Cut. Μια τάση άκρως καλοκαιρινή. Αν θες να το απογειώσεις αυτό το λουκ, πρόσθεσε πολλές αφέλειες και ανακάτεψε τα.

5. Αν είσαι έτοιμη πάνω από όλα ψυχολογικά. Κόψε τα όλα. Θα νιώσεις την πλήρη άνεση και μετά, εφόσον θα έχεις εντελώς υγιέστατο μαλλί, θα είσαι έτοιμη σιγά σιγά  να το φτιάξεις όπως θες.

6. Αν θες να κρατήσεις το μήκος των μαλλιών σου, καλό είναι να τους δώσεις κίνηση (απαλά κυματιστά).

7. Curtain Bangs, γνωστές κουρτινούλες. Μια ιδέα που ακόμα και αν είσαι ο τύπος γυναίκας που σηκώνεις τα μαλλιά σου ψηλά… θα σε βοηθήσει δίνοντας σου ένα έξτρα στυλ, κάλυψη και σχήμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!