Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Hair treatments

Ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για τα μαλλιά μου;

Πως μπορώ να καταπολεμήσω το φριζάρισμα;

Βλέπω τα μαλλιά μου θαμπά,πως μπορώ να τα ενυδατώσω;;;;

Αυτές… είναι κάποιες ερωτήσεις που τις λαμβάνουμε καθημερινά,τις συζητάμε στα κομμωτήρια μας αλλά και μέσω των social media… και να η ευκαιρία για να αναλύσουμε ποιες είναι οι επικρατέστερες θεραπείες που μπορούν να γίνουν στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι έτσι ώστε να έχεις άμεσα αποτελέσματα για πολύ όμορφα μαλλιά!

Κερατινη

Η μέγιστη θεραπεία που καλύπτει τη βασικη προστατευτική ουσία των μαλλιών. Τα ωφέλη της θεραπείας κερατινης είναι ότι προστίθεται δύναμη και ανθεκτικότητα στα μαλλιά, ότι ενδυναμώνει, λειαίνει και τιθασευει τη τρίχα. Εφαρμόζεται αποκλειστικά στο κομμωτήριο και η διάρκεια της είναι από 4-6 μήνες, συνοδευόμενη πάντα με τα κατάλληλα προϊόντα για τις οδηγίες για την σωστή συντηρηση.

Botox μαλλιών

Ήπια θεραπεία με κολλαγόνο για όλους τους τύπους μαλλιών. Τα κύρια ωφέλη είναι ότι τα ταλαιπωρημένα μαλλιά δυναμώνουν, αναδομούντανται, σφύζουν από υγεία. Επίσης, είναι ιδανική για το φρεζάρισμα.

Hair Bonding

Είναι η θεραπεία που αναδομεί την τρίχα και διορθώνει τους σπασμένους δισουλφαδικους δεσμούς. Προλαμβάνει τη φθορά κατά τη διάρκεια του ντεκαπαζ, της βαφής ή ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θεραπεία. Λειτουργεί σε 3 στάδια: το πρώτο και το δεύτερο στάδιο ανήκουν στην επαγγελματική διαδικασία του κομμωτήριου, ενώ το τρίτο στάδιο είναι η συνέχεια της θεραπείας στο σπίτι. Τα ωφέλη του hair bonding είναι η προστασία και η ενδυνάμωση των μαλλιών, η αναδομιση της τρίχας, η βαθιά ενυδάτωση, η λάμψη και η καταπολέμηση του φριζαρισματος.

Θεραπείες λουτηρα

Ωφειλουμε να θυμόμαστε ότι ολα ξεκινούν από την σωστή διάγνωση αλλά και από τις αναγκες που έχει αρχικά το τριχωτό και στην συνέχεια τα μήκη και οι άκρες. Ας ξεκινήσουμε από τις αναγκες του τριχωτού: λιπαρότητα, ξηροδερμία, τριχόπτωση ή πύκνωση; Ολα μπορούν να καταπολεμηθούν επιλέγοντας το βαθύ καθαρισμό του scalp, την απλη απολέπιση, την αμπούλα κατά της τριχόπτωσης ή ενίσχυση της πύκνωσης των μαλλιών. Και ας προχωρήσουμε στις ανάγκες που έχουν τα μήκη και οι άκρες: αναδομιση, ενυδάτωση, λάμψη, κλείδωμα χρώματος ,κατά του φριζαρισματος, προστασία ξανθού χρώματος, λάμψης ή μαλλιά με μπούκλες για extra νεύρο; Ολα τα παραπάνω μπορούμε να τα καλύψουμε επιλέγοντας το σωστό σαμπουάν ανά περίσταση και σε συνδυασμό με την σωστή αμπούλα βαθείας θρέψης, η οποία έχει διάρκεια στα μαλλιά έως και 4 λουσιματα!!

Φροντίδα στο σπίτι

Για καλύτερα και μακροχρόνια αποτελεσματα, συνίσταται η συντήρηση της φροντίδας στο σπίτι, επιλέγοντας το κατάλληλο επαγγελματικό σαμπουαν, σε συνδιασμο με τη μαλακτική ή την μάσκα και για το φινίρισμα επιβάλλεται ένα leave in conditioner που συμπεριλαμβάνει και θερμοπροστατευτικο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Ο δεκάλογος για την προστασία των μαλλιών πριν και μετά το ντεκαπάζ

Σίγουρα η προφανής απάντηση στο ερώτημα πώς να προστατέψετε τα μαλλιά σας από το ντεκαπάζ είναι - να μην το κάνουμε! Εάν έχετε, όμως, αποφασίσει...

Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα σγουρά μαλλιά;

Ξεκινώντας να τονίσουμε, πως δεν υπάρχει μια ενιαία προσέγγιση της φροντίδας για τα σγουρά μαλλιά μας. Αυτό συμβαίνει, επειδή υπάρχουν αρκετοί τύποι σγουρών μαλλιών :  Κυματιστά...

Balayage ή ανταύγειες; Ποια τεχνική να επιλέξεις

Θα αναλύσουμε ένα θέμα που για τους hair colorists, είναι καθημερινή συζήτηση στο κομμωτήριo. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του balayage και των ανταύγειών,...

Μάσκα μαλλιών – Γιατί είναι σημαντική;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μάσκα μαλλιών, πόσο απαραίτητη είναι, πόσο συχνά πρέπει να τη χρησιμοποιούμε κ.α.

Γιορτινά χτενίσματα για ξεχωριστές εμφανίσεις

Οι γιορτές είναι εδώ κι εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας προτάσεις γιορτινά χτενίσματα, αλλά και αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε αυτές τις γιορτινές ημέρες....