Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Good Vibes Event by L’Oréal Professional Products

Ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία το μεγαλύτερο digital event όλης της κομμωτικής κοινότητας.

Για πρώτη φορά, επαγγελματίες κομμωτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας συναντήθηκαν «ψηφιακά» στην ACCESS, την digital εκπαιδευτική πλατφόρμα της L’Oréal Professional Products και έζησαν μια ξεχωριστή βραδιά που είχε τα πάντα: ιστορίες και ανθρώπους του κλάδου που εμπνέουν, μόδα μέσα από τα μάτια του Λάκη Γαβαλά, υπέροχες δημιουργίες στα μαλλιά, κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες hair artists και τα πιο διάσημα brands.   

Πάνω απ’ όλα όμως είχε δυνατές στιγμές, έμπνευση και συγκίνηση για όσα κάνουν τόσο ξεχωριστή την κομμωτική κοινότητα. «Το 2020 ήταν μια χρονιά δοκιμασίας για τον κλάδο και από την αρχή της δοκιμασίας αυτής εμείς ως L’Oréal Professional Products σταθήκαμε στο πλευρό των ανθρώπων αυτών υποστηρίζοντας και εμψυχώνοντας τους σε όλα τα επίπεδα. Μέσα από αυτή τη δυσκολία, είδαμε την κομμωτική κοινότητα να γίνεται πιο δυνατή, πιο ενωμένη, πιο επιδραστική στην κοινωνία και στα social media. Το Good Vibes Event είναι λοιπόν η γιορτή, η αναγνώριση και το δικό μας ευχαριστώ προς τον κλάδο που συνεχίζει να μας εμπνέει και να μας δημιουργεί αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products στη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζάμπετογλου, που ήταν η παρουσιάστρια της βραδιάς.

Για πρώτη φορά στο Good Vibes Event, κομμωτές και άνθρωποι του κλάδου μοιράστηκαν με το κοινό τις δικές τους feelgood ιστορίες  Ο Αναστάσης Σταυρόπουλος (Anber), ο Σταύρος Λιάρος, ο Αναστάσιος Σιώλος, ο Κωνσταντίνος Κουτούπης και ο Δημήτρης Γκίρτζαλης από την οργάνωση «Ρεστία» μίλησαν για την κοινωνική και περιβαλλοντική τους δράση, επιβεβαιώνοντας ότι η κομμωτική δεν είναι απλά μια τέχνη, αλλά είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία φροντίδας και ομορφιάς που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας.

Η φαντασία ενός κομμωτή, μπορεί ενίοτε να ξεφεύγει από τα όρια της τέχνης και να αγγίζει νέες καλλιτεχνικές, επιχειρηματικές και digital ιδέες. Η καλλιτεχνική ομάδα Haute Coiffure Ελλάδος, ο Θοδωρής Οικονομάκης, ο Κλεάνθης Κεφάλας, ο Κωνσταντίνος Καβράκος, η Ιωάννα Τζίγκα με τη Σίσσυ Βισβάρδη και η Μαρία Αγγέλογλου βλέπουν την κομμωτική μέσα από μια νέα digital ματιά, κάνοντας πράξη το “thinking out of the box”.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι η δική μας έμπνευση. Οραματιζόμαστε τον κομμωτή του αύριο, ένα σύγχρονο κομμωτή, δημιουργικά δυνατό και επιχειρηματικά ακμαίο, που χρησιμοποιεί την δύναμη του digital για να απογειώσει την τέχνη και την επιχείρησή του ακόμα πιο επιδραστικά. Ως εταιρεία και ως ομάδα L’Oréal Professional Products στεκόμαστε ως πραγματικοί business partners για να του παρέχουμε όλα τα εφόδια -καλλιτεχνικά, τεχνικά και επιχειρηματικά – ώστε να αναπτύξει την εξειδίκευση του, να δυναμώσει και να προβάλλει ακόμα περισσότερο την επιχείρηση του και την τέχνη του. Αυτή είναι η προσφορά μας στον κλάδο», αναφέρει ο Μανόλης Μαγκώνης, Εμπορικός Διευθυντής L’Oréal Professional Products.

Για τη νέα εποχή του κλάδου και τον ρόλο της εκπαίδευσης συζήτησαν στο στούντιο του Good Vibes Event η Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης L’Oréal Professional Products και ο Λευτέρης Κίκερης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της σχολής Prestige Telis Kikeris, που μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις σχετικά με την digital εκπαίδευση, που έχει έρθει για να μείνει και να ενώσει την κομμωτική κοινότητα σε όλο τον κόσμο. «Για εμάς στη L’Oréal, η εκπαίδευση είναι εξέλιξη, είναι έμπνευση, είναι τρόπος επικοινωνίας και σύνδεσης με τους συνεργάτες μας και αυτό το είδαμε πολύ έντονα όλη την περασμένη χρονιά με αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε συνεχή και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και πιστεύουμε ότι το blended learning – ο συνδυασμός ψηφιακής εκμάθησης μέσω της πλατφόρμας ACCESS και φυσικής πρακτικής στη νέα μας Ακαδημία – είναι η απόλυτη εμπειρία εκπαίδευσης για κάθε κομμωτή που λαχταρά να γίνεται συνεχώς καλύτερος», δηλώνει η Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης L’Oréal Professional Products.

Στο μοναδικό catwalk video που ακολούθησε, η μόδα συνάντησε την κομμωτική τέχνη καθώς οι κορυφαίοι hair artists Λευτέρης Κίκερης, Σταμάτης Καραίσκος & Δημήτρης Μάγγος μας απόκαλυψαν πώς φαντάζονται τη σύγχρονη γυναίκα μέσα από τα μάτια της L’Οréal Professionnel, της Kérastase και της Redken, αντίστοιχα.

Τη σκυτάλη πήρε ο καθηλωτικός Λάκης Γαβαλάς που μίλησε για τις αλλαγές που έφερε η πανδημία στη μόδα, για τις νέες τάσεις και για το πως αυτές μεταφράζονται στην καθημερινή μας ζωή. «Οι γυναίκες πλέον έχουν πρόσβαση στις διεθνείς πασαρέλες, ξέρουν να συγκρίνει και να επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα, σημείωσε ο Λάκης Γαβαλάς με την Άννα Χαμαλέλλη, Διευθύντρια Μαρκών LOréal Professional Products να επιβεβαιώνει.

«Ο κλάδος των επαγγελματικών προϊόντων «γέννησε» τον όμιλο L’Oréal πριν από περισσότερα από 110 χρόνια, στο Παρίσι, την πόλη της μόδας, της ελευθερίας και της δημιουργικότητας. Από τότε, το πάθος μας είναι η κομμωτική τέχνη, και όπως είπε ο ιδρυτής μας Ευγένιος Shueller (Σουέλερ), “Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε είναι να κάνουμε τη δουλειά των κομμωτών πιο εύκολη, γιατί η L’Oréal δημιουργήθηκε για να είναι στην υπηρεσία των κομμωτών”.Το ίδιο φυσικά και οι μάρκες που είναι αφοσιωμένες στην επιστήμη των μαλλιών και πάντοτε χέρι χέρι με τους επαγγελματίες κομμωτές, καθώς είναι το όραμά μας ως ηγέτης της αγοράς, να βοηθάμε να εξελίσσονται και να κάνουν τη διαφορά.Η έρευνα μας οδηγεί σε εμβληματικές καινοτομίες προϊόντων, τα οποία επιτρέπουν στους κομμωτές να προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες κι εξατομικευμένο αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα, σε κάθε μοναδική προσωπικότητα», ανέφερε η Άννα Χαμαλέλλη, Διευθύντρια Μαρκών LOréal Professional Products.

Η βραδιά έκλεισε με ένα ζεστό καλωσόρισμα της νέα χρονιάς και με ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα της L’Oréal Professional Products, αφήνοντας τους κομμωτές με πολλά… #GoodVibes!


Θέλεις να ζήσεις και εσύ την εμπειρία του Good Vibes Event by L’Oréal Professional Products;

-Κατέβασε την εφαρμογή της ACCESS για ios ή android στο κινητό σου και κάνε την εγγραφή σου

-Βρες το εικονίδιο του Good Vibes Event και απόλαυσε το!

#GoodVibesEvent #GoodVibesLOreal

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!