Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Γιορτή Kerastase: Συνεργασία Assai seaside & Sadhu Hair

Μέσα Ιουνίου 14,16/6/2021, με ένα ξεχωριστό κάλεσμα σε δημοσιογράφους & influencers γιόρτασε το ξεκίνημα του καλοκαιριού η Κérastase. Αφορμή στάθηκε η συνεργασία του Σταμάτη Καραΐσκου, ιδιοκτήτη του sadhu hair και ambassador της Κérastase στην Ελλάδα, με το καλοκαιρινό seaside project του assai στην Astir Βeach.

Το assai seaside είναι ένα καλοκαιρινό concept που άνοιξε τις πόρτες του πάνω στο κύμα της Astir Beach. Με μότο «Αναζωογονήστε πρόσωπο, σώμα, και ψυχή. Αφήστε την φροντίδα σας στους ειδικούς» προσφέρει vip spa εμπειρίες. Εκεί, ο Σταμάτης Καραΐσκος και η ομάδα του sadhu hair αναλαμβάνουν να αναζωογονήσουν τους επισκέπτες μέσα από μια πολυτελή εμπειρία με την υπογραφή της Κérastase, της κορυφαίας επαγγελματικής μάρκας περιποίησης μαλλιών.

Άλλωστε και οι τρεις μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ομορφιά και την ευεξία μέσα από πολυτελείς και προσωποποιημένες εμπειρίες. Μια τέτοια εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και οι εκλεκτές καλεσμένες που αφέθηκαν στα χέρια της ομάδας του sadhu hair για ένα μοναδικό hair pampering by the beach!

Σε one to one ραντεβού, οι καλεσμένες χαλάρωσαν στο χώρο του assai seaside απολαμβάνοντας μια προσωποποιημένη τελετουργία Κérastase, με βάση τις ανάγκες των μαλλιών τους, ύστερα από διάγνωση και συζήτηση με το Σταμάτη Καραΐσκο.

Το σκηνικό που δημιούργησε η Κérastase έφερε κοντά την Αθηναϊκή με τη Γαλλική Ριβιέρα και ενθουσίασε τις καλεσμένες που φωτογραφήθηκαν με καλοκαιρινή διάθεση και μοναδικά summer hair looks από την ομάδα του sadhu hair!

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι:

Μαριέττα Χρουσαλά, Ντόρα Μακρυγιάννη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Ραμόνα Βλαντή, Όλγα και Γωγή Φαρμάκη, Μαρία Παπαγεωργίου, Έφη Βρακκά, Νίκη Θωμοπούλου, Τζίνα Σμαριανάκη, Δώρα Κατσικογιάννη, Στέλλα Μέλιγκαν, Υβόννη Ντόστα, Νικόλ Μαργέτη, Δέσποινα Λαγουδάκη, Μαίρη Καλύμνου, Φανή Παράβαλου και Ελένη Μπουγιουκλή.

Γωγώ Φαρμάκη
Δέσποινα Λαγουδάκη
Δώρα Κατσικογιάννη
Ελένη Μπουγιούκλη
Ελένη Στασινοπούλου
Ελιάνα Χρυσικοπούλου
Έφη Βρακκά-Μαρία Παπαγεωργίου
Νίκη Θωμοπούλου
Ραμόνα Βλάντη
Σταμάτης Καραίσκος-Μαίρη Καλύμνου
Σταμάτης Καραίσκος-Μαριέττα Χρουσαλά
Σταμάτης Καραίσκος-Μαρίλη Ευφραιμίδη
Σταμάτης Καραίσκος-Όλγα Φαρμάκη
Σταμάτης Καραίσκος-Φρύνη Λάτου
Στέλλα Μουγκαλιάν
Τζίνα Σμαριανάκη
Υβόννη Ντόστα-Νικόλ Μαργέτη
Φανή Παραβάλου
Χρυσάνθη Κουρούπη
Ασυλένια Δεμερούτη-Ντόρα Μακρυγιάννη-Μαρίνα Ζαμζάρα-Άννα Χαμαλέλη

*Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας για τον COVID-19.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!