Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το δικό του φεστιβάλ μουσικής και μόδας ετοιμάζει ο οίκος Balmain

Ο οίκος μόδας Balmain πρόκειται να φιλοξενήσει, ένα Μουσικό Φεστιβάλ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και της παρουσίασης τον Σεπτέμβριο, των συλλογών των γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων για την Άνοιξη 2022.

Ο διευθυντής δημιουργικού, Olivier Rousteing σκοπεύει να διοργανώσει διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ στο The Seine Musicale στο Παρίσι, το οποίο θα ολοκληρωθεί με επίδειξη μόδας στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ θα είναι με ελεύθερη είσοδο και ανοικτό για το κοινό την πρώτη ημέρα (28 Σεπτεμβρίου), ενώ τη δεύτερη ημέρα θα προσφερθούν δύο εισιτήρια για τα πρώτα 1.200 άτομα που θα δεσμευθούν για μια ελάχιστη δωρεά 15 ευρώ στην οργάνωση RED και το Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS, της Φυματίωσης και της Ελονοσίας.

Επιπλέον, τα έσοδα από την πώληση ρούχων και αναμνηστικών περιορισμένης έκδοσης στο Φεστιβάλ και φαγητού και ποτών θα δοθούν επίσης στις δύο οργανώσεις.

O Rousteing διοργάνωσε το πρώτο Φεστιβάλ Balmain το 2019 σε συμφωνία με το Fête de la Musique, ένα ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής που πραγματοποιείται σε όλο το Παρίσι κατά το θερινό ηλιοστάσιο.

«Είναι αδύνατο για μένα να φανταστώ μια δημιουργική στιγμή ή έμπνευση χωρίς να σκεφτώ τη συνοδεία της μουσικής» δήλωσε ο Rousteing στο wwd, προσθέτοντας ότι σκοπός του Φεστιβάλ είναι «η επανασύνδεση και η εμπειρία για άλλη μια φορά του συνδυασμού της ομορφιάς της φιλίας, της δύναμης της μουσικής και του ενθουσιασμού ενός ντεφιλέ στο Παρίσι».

Ο Rousteing είπε επίσης ότι το brand σκοπεύει να υποδεχθεί έως και 3.400 καλεσμένους στην επίδειξη μόδας που θα συνοδεύεται από μουσική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!