Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Feel Your Scissors

Στο προηγούμενο HairTalkVlog μιλήσαμε για ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της τέχνης μας!
Το ψαλίδι κουρέματος!


Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πολύ σημαντικό μέρος του επαγγελματικού ψαλιδιού κουρέματος που δεν είναι άλλο, από την λαβή του, από το χερούλι του.


Η λαβή του ψαλιδιού μας είναι αυτή που έρχεται σε άμεση επαφή με το χέρι του καλλιτέχνη. Η λαβή είναι αυτή που θα καθορίσει την θέση του χεριού του καλλιτέχνη και θα του προσφέρει την άνεση στις κινήσεις του.


Θα δούμε και θα μελετήσουμε διάφορα είδη λαβών, αναλύοντας τις ανέσεις που μας προσφέρει η κάθε μία εργονομικά.


Εσύ έχεις μελετήσει ποτέ την λαβή του ψαλιδιού σου;
Έχεις αντιληφθεί γιατί ίσως ένα από τα ψαλίδια σου σε βολεύει περισσότερο από κάποιο άλλο; Θα τα δούμε όλα μαζί στο HairTalkVlog που ακολουθεί!
Stay tuned!

Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
#HairdresserOnFire Ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο να αποκτήσει ο κομμωτής την παίδεια που χρειάζεται, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του, να ξυπνήσει την δημιουργικότητά του, εμπλουτίζοντας τις εξειδικευμένες τεχνικές και τα χαρίσματά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

1940 Retrospective

Σε προηγούμενο Hair Talk Vlog αναπολήσαμε την μόδα και τις τάσεις που επικράτησαν την δεκαετία του 1930. Σήμερα θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον χρόνο, βαδίζοντας στην επόμενη δεκαετία. Η δεκαετία του 1940 υπήρξε σταθμός στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως είναι φυσικό επηρέασε και την μόδα. Στο σημερινό Hair Talk Vlog λοιπόν ταξιδεύουμε στα '40s

1930 Retrospective

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον χρόνο και σε αυτό το Hair Talk Vlog θα κάνουμε μία στάση στην δεκαετία του 1930. Βασικό χαρακτηριστικό της δεκαετίας είναι η Θηλυκότητα! Θηλυκότητα σε όλα! Στην μόδα που αφορά Ρούχα, μαλλιά, lifestyle!

Retrospective 1920

Συνεχίζουμε την Ιστορική αναδρομή που ξεκινήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο Retrospective HairTalk Vlog!Αυτή την εβδομάδα, σε αυτό το επεισόδιο θα κάνουμε μία στάση στο 1920....

Retrospective

"Hair 1900s" Στο νέο κύκλο επεισοδίων Hair Talk Vlog θα κάνουμε μια ιστορική αναδρομή! Άλλωστε «Αν...

SOFT BANGS

Στον κόσμο της κομμωτικής οι αφέλειες ήταν και θα είναι αυτές που μας γυρίζουν στα παιδικά μας χρόνια με μια δόση νοσταλγίας.Στο παρόν, οι...